bazár, predaj, inzercia, predám

Veľký gril na uhlie-NOVY

Kategória: Záhradné grily

PROFESIONÁLNY VEĽKÝ GRIL NA UHLIE
je ideálnym riešením do záhrady,
záhradný gril G1

Stabilná konštrukcia z oceľových profilov z oceľových profilov 50 mm x 50 mm a kaleného plechu lakovaná vysokokvalitnými farbami odolnými poveternostným podmienkam a vysokým teplotám.

HMOTNOSŤ 28 kg

Súprava obsahuje:
Profesionálny gril s dvoma mriežkami

VEĽKÝ rošt s rozmermi 57cm x 42cm

NASTAVITEĽNÁ VÝŠKA

Popolník z ušľachtilej ocele

Chrómovaný rošt na vykurovanie

Teplomer na veku

skladacia bočná polica s vešiakom na príslušenstvo

Spodná polica

Perforovaná uhlíková platňa pre lepšie vetranie

návod na použitie

všetky potrebné montážne prvky


Špecifikácia:

Veľké nastaviteľné ohnisko z hrubého plechu maľovaného vysoko kvalitným porcelánovým smaltom odolným voči veľmi vysokým teplotám.

Konštrukcia na kolesách z masívnych profilov 50mm x 50mm, vďaka čomu je veľmi trvanlivá a stabilná, natretá vysoko kvalitnou práškovou farbou.

Vďaka 15 cm kolieskam a transportnej rukoväti, ktorá sa nezohrieva, môžete gril ľahko prepravovať na akékoľvek miesto.

Vďaka krytu nie ste limitovaní žiadnymi poveternostnými podmienkami. Vietor ani dážď nepokazia vaše grilovanie.

Gril je tesný a veľký, uzavreté veko zaručuje rýchle a rovnomerné zahriatie a skracuje čas prípravy.

Kombinácia 4 nastaviteľných ventilačných otvorov v hornom kryte a ohnisko umožňuje kontrolu cirkulácie vzduchu vo vnútri grilu.

Okrem toho budete môcť ľahko ovládať teplotu, ktorú môžete skontrolovať pomocou vstavaného krytu teplomeru.

Nastaviteľná výška karbónovej misy s otočnou kľukou, veľkým roštom na gril a sitakou

Veko má ďalší rošt, ktorý vám umožní odložiť hotový pokrm a zostane teplo po dlhú dobu.

To všetko vám umožní optimálne nastaviť teplotu a pripraviť pre svojich hostí najchutnejšie mäso a zeleninu.

Gril má skladaciu bočnú poličku, ktorá je vybavená závesmi na príslušenstvo, navyše je gril vybavený trvanlivou spodnou poličkou. Uzavretá požiarna klapka umožňuje jednoduchý a pohodlný prístup k varnej nádobe a zásuvka na vysúvanie popola umožňuje rýchle a príjemné čistenie grilu.

Okrem toho je gril vybavený pevným otváračom na fľaše, takže bude vždy tam, kde je to potrebné.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Model: G1

Trieda: PREMIUM CHROME 2019

Celková veľkosť: 115 cm x 107 cm x 65 cm

Výška grilu: 86cm

Požiarny pohár - nastaviteľný rozmer: 61cm x 46cm, lakovaný vysoko kvalitným porcelánovým smaltom odolným vysokým teplotám.

Gril mriežky: 5 mm kalený drôt dodatočne chrómovaný


Osobný odber Za(od 9:00-15:00h) alebo kuriér +5e.
Veľký gril na uhlie-NOVY
Podobné inzeráty
Predám nový šikovný nerezovy gril ako je na foto  Gril je až
Predám nový šikovný nerezovy gril ako je na foto Gril je až do 2,5mm hrubej nereze Šírka 44cm Výška samotného grilu je 28cm Výška s nožičkami je 86cm Je k tomu motorcek na baterku,vďaka tomu ho môžete použiť úplne všade,na chate,pri vode, na stanovacke v prirode,... a vydlicka ako ke na foto 10 ( ten elektricky je už predaný ) Gril sa dá rýchlo rozobrať, a po rozobrani je ľahko skladovateľný Gril je na tuhé palivo,drevo, drevené uhlie Je to možné prerobit na elektrickú špirálu alebo plynový horák Praktický gril ktorý vydrží Gril ma ohnisko zo zadu a pri opekaní nasteka masť do ohňa a potom nehorí mäso Gril , grilovanie , posedenie , opekanie , grilovačka
Gril na drevene uhlie LotusGrill
NOVÝ, NEROZBALENÝ (dostali sme darom, ale nevyužijeme ho) - Červený bezdymový gril na drevené uhlie, - vhodné na použitie v interiéri aj exteriéri (ideálne aj na malé balkóny alebo do parku), - bez zápachu, nevzniká dym ani škodlivé látky, - tichý ventilátor napájaný 4 batériami AA (rovnomerné vyhrievanie), - vonkajšia stena sa nezahrieva, takže je bezpečná aj pre deti, - bezpečnostné svorky zabraňujú úniku horúcich uhlíkov, - gril sa dá rýchlo rozložiť na jednoduché čistenie (rošt sa dá umývať v umývačke riadu), - zásobník na drevené uhlie s hmotnosťou 180 g vydrží 45-60 minút prevádzky - drevené uhlie LotusGrill sa rýchlo zahrieva a má dlhý čas horenia, - gélový zapaľovač LotuGrill sa ľahko zapaľuje a dobre rozpaľuje drevené uhlie. V cene grilu: - 1 kg balenie dreveného uhlia - gélový podpaľovač
Klarstein Meat Machine záhradný gril na drevené uhlie
Na predaj nový záhradný gril značky Klarstein. Predáva sa zložený, bočné poličky budú pre prepravu dané dole. Vrchnú časť je možné ľahko odmontovať. Gril je nový avšak má mechanické poškodenia ako škrabance a odreniny. Cena je pevná! Záruka k nemu nieje. Možný je len osobný odber v Senci. Volať len v prípade záujmu. Najväčšie výhody: Štýlové grilovanie: gril na drevené uhlie na grilovanie s rodinou, priateľmi alebo príbuznými Veľa miesta: plocha grilu 45 x 32,5 cm z dvoch roštov z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele Grilovací majster: systém nastavenia výšky HeightAdjust System na zdvihnutie a zníženie nádoby na oheň pre optimálne regulovanie tepla Korenie & mnoho ďalšieho: dva praktické drevené bočné stolíky s rozmermi 25 x 19 cm na grilované jedlo, omáčky a nápoje Dymové signály: nastaviteľný posuvný vetrací otvor, komín s klapkou a teplomer vo veku sú ideálne na nepriame grilovanie a údenie Maximálne prenosný: 2 kolieska na jednoduché premiestnenie Detaily produktu: regulovateľné vetranie s vetracími otvormi na oboch stranách spaľovacia komora s klapkou na jednoduché doplňovanie paliva nádoba na oheň z ocele s hrúbkou 0,8 mm kryt s tepelne izolovanou rukoväťou teplomer vo veku grilovacia plocha: 45 x 32,5 cm (Š x H) materiál roštu: ušľachtilá oceľ 2 kolieska na jednoduché premiestnenie odkladacia plocha na drevené uhlie medzi stojanovými nožičkami palivo: drevené uhlie alebo grilovacie brikety Rozmery: rozmery grilu: cca 108,7 x 106,0 x 57,5 cm (Š x V x H) rozmery grilovacej plochy: cca 45 x 32,5 cm (Š x D) hmotnosť: cca 18 kg
GRIL NA GYROS - KEBAB
Nabízím k prodeji plynové vertikální grily ve čtyřech typových řadách. Vhodný pro karavanisty, rybáře, chataře, domácí akce. Možnost dokoupit i přílsušenství jako horní rošt na ohřev pečiva, sadu na špízy, lopatku na odkrajování masa. VERTIKÁLNÍ GRIL SIMPLE Kvalitní vertikální gril na plyn. Bez vestavěné baterie. Otáčení rožně na 230V pomocí kabelu do elektrické zásuvky. Cena: 9 990 Kč VERTIKÁLNÍ GRIL SOCKET Vertikální gril na plyn, jediný svého druhu. Bez vestavěné baterie a nabíječky. Pouze se vstupem pro externí zdroj 12 V a přívodním 3 m kabelem pro připojení do autozásuvky. Cena: 11 490 Kč VERTIKÁLNÍ GRIL CHARGER Jedinečný vertikální gril na plyn. Má vestavěnou baterií pro otáčení rožně. Nabíječka na dobíjení je součástí balení. Gril vydrží několik grilování bez nutnosti nabíjení. Cena: 12 590 Kč VERTIKÁLNÍ GRIL COMBO Prvotřídní model z kolekce vertikálních grilů na plyn. Gril s vestavěnou baterií a nabíječkou + zásuvkou na vstup pro externí zdroj 12 V s přívodním 3 m kabelem pro připojení do autozásuvky. Cena: 13 490 Kč Rozměry grilů: 295 x 265 x 480 mm Pracovní délka rožně od podstavce: 295 mm Průměr podstavce: 170 mm Výkon hořáků: 6 kW Nosnost rožně: 4,5 kg syrového masa Typ plynové lahve: LPG (propanbutan), 10 kg nebo 2 kg (redukce) Spotřeba plynu: 437 g/h V případě jakýchkoliv dalších informací mě neváhejte kontaktovat.Záruka 2 roky. Možnost zaslat přepravní službou PPL.
Gril Tenneker 57cm
Ponúkam na predaj zahradný gril na drevené uhlie Tenneker s priemerom 57cm. Ku grilu prikladám hačiky na náradie, teflonove podložky a rozpaľovač uhlia. Gril je v slušnom stave. Zvar na regulačnej páčke na prívod vzduchu sa vyžíhal a páčka odpadla ale spravny majster si ju pripajkuje. Len osobny odber. Gril je vernou kópiou značky Weber:
Záhradný gril na drevené uhlie - Beef Butler
Predám nový záhradný gril, ktorý má povrchové vady. Ide napr. o škrabance a oškrenia na niektorých miestach. Gril nebol zložený, všetko je v balení, zabalený v originálnej krabici. Fotky pošlem na vyžiadanie. Cena je pevná. Najväčšie výhody: Gril na drevené uhlie na grilovanie a údenie 3 pochrómované rošty na varenie v rôznych výškach 4 jednotlivo otvárateľné otvory 2 priestranné drevené odkladacie police Prenosný vďaka kolieskam a rúčke na tlačenie Veľká odkladacia mriežka na grilovacie potreby Detaily produktu: Nehrdzavejúci grilovací rošt s pákovým systémom Prístup k dolnému roštu cez príklop v strednom rošte Drevené rukoväte na vetracích pákach Odnímateľný zásobník na uhlie Rozmery: cca 100 x 95 x 55 cm (ŠxVxH) Hmotnosť: cca 19 kg