bazár, predaj, inzercia, predám

Veľmi pekný priestranný 61 m2 - 1izb. / 2izb. po rekonštrukc

Kategória: Byty

Ponúkam Vám na predaj veľmi pekný, priestranný 1 izbový byt s príslušenstvom, o výmere 61 m2, v obci Harmanec. Bytový dom je tehlový.
Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, dostatočne vysoko nad zemou, vzhľadom na to, že pod bytom sú pivnice. Pivnice sú na nadzemnom podlaží, čiže pocitovo ste ako na prvom, alebo druhom poschodí. Byt je veľmi priestranný a je možné ho prerobiť aj na plnohodnotný 3 izbový.
Byt je po rekonštrukcii a pôsobí veľmi dobre. Veľká výhoda je, že je umiestnený ako jediný byt na uzatvorenej samostatnej chodbe, ktorá je oddelená od schodiska - čím viete užívať aj priestrannú chodbu pred vstupom do bytu.
Dispozícia a rekonštrukcia bytu:
V celom byte sú vymenené plastové okná. Steny sú staršie, stierky v dobrom stave. Podlahy sú na chodbe, v kúpeľni, WC - dlažba, v samostatnej izbe je laminátová podlaha, v kuchyni, ktorá je prepojená s obývačkou je nové linoleum, ktoré je pekné a pôsobí ako laminátová podlaha. V celom byte je nová medená elektrika. Kúpeľňa je murovaná, zrekonštruovaná, s vaňou. Je spoločná s WC. Kúpeľňa je s prirodzeným vetraním (oknom) a je ozaj veľká. Kuchynská linka je nová, s barovým pultom a je prepojená s obývacou časťou. V byte sa nachádza aj špajza - alebo komora s oknom, poprípade to môže byť aj šatník. Samostatná izba sa môže predeliť na dve miestnosti, vzhľadom nato, že je priestranná a sú v nej dve okná. Vstupnou chodbou, kde je dostatok úložného priestoru sa viete dostať do spálne, do kuchyne prepojenej s obývačkou a komorou, a do kúpelne s WC. V byte sú vysoké stropy, čím pôsobí byt veľmi vzdušne. Kúrenie je ústredné z plynovej kotolne. Radiátory majú merače tepla. V byte plyn nie je a varí sa na elektrike. Je zavedený internet Magio Telekom. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Parkovanie je priamo pri bytovom dome na verejnom parkovisku. Harmanec je obec v lone prírody blízko Banskej Bystrice. Dostupnosť do mesta je vynikajúca.
Byt je bez tiarch a je voľný dohodou. Je priestranný, zrekonštruovaný, čistý, pôsobí veľmi dobre.
V prípade otázok, dohodnutia obhliadky mi môžete volať kedykoľvek. Ak Vám nezdvihnem telefón hneď, určite sa Vám ozvem späť.
Vieme Vám poradiť aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Máme viac ako 20 ročné skúsenosti.
Teším sa na obhliadku s Vami.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2260
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: ,
Veľmi pekný priestranný 61 m2 - 1izb. / 2izb. po rekonštrukc
Podobné inzeráty
Výmena kúp bytu
Vymením 2izb byt za 1izb byt môj byt sa nachádza na Lanskej pri nemocnici kúsok Je po úplnej kompletnej rekostrukcii vrátane jadra elektriky kúpeľka všetko podlahy linka všetko Mam záujem o výmenu bytu môjho 2izb za 1izb byt okrem SNP A ROZKVETU plus vás doplatok 40tis e alebo úplný predaj bytu 140 000e Info emailom po dohode osobne stretnutie obhliadka a podobne Vo dvore sa robí posedenie príjemné altan veľmi krásne prostredie Ďakujem
PRIESTRANNÝ 2IZB PRI NOVEJ NEMOCNICI A PRI PARKU
PONÚKAME SVETLÝ ,PRIESTRANNÝ 2IZB BYT BEZ LOGGII VO VEĽMI ŽIADANEJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE PRI NOVEJ NEMOCNICI. JE MOŹNOSŤ DOSTAVBY LOGGII Z ŠTATNÉHO FONDU ROZVOJA A BÝVANIA CCA 1-2 ROKOV!!! VOĽNÝ OD 1.08.2023!!! Dáme do prenájmu veľký, svetlý, priestranný, útulný a praktický 2izb byt v OBĹÚBENEJ A TÍCHEJ LOKALITE TERASY UPROSTRED ZELENE V UPLNEJ BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI NA Tr.SNP. IHNEĎ PRI BLOKU ZUZKÍN PARK!!! Rozloha bytu je 55m2,OV, IDEÁL.2/7POSCHODÍ S VÝŤAHOM!!!),izby sú samostatné, čiast.rek: murované jadro, pl.okná, zánovná kuch.linka so spotrebičmi...FOTO ILUSTRAČNÉ!!! REÁLNE FÓTO POŚLEM DO MMS,ALEBO NA WHATSAPP. Komplet zariadený nábytkom! Vhodný pre tých ,kto ocení kľud a zeleň po ťažkom prácovnom dni.. Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. JE vhodný na bývanie pre jednotlivca,alebo párik pracujúcich!!! Byt je útulný a teplý. Veľkou výhodou okrem nízkych mesačných nákladov a žiadanej lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a kompletná občianska vybavenosť v okolí: NOVÁ NEMOCNICA, OPROTI TRH, OC LUNIK- 2, FRESH, INÉ OBCHODY, MHD...Byt je skvelý aj pre 1-3 člennú domácnosť a ponúka perfektnú rodinnú lokalitu s blízkosťou škôlky a školy...FOTO ILUSTRAČNÉ!!! REÁLNE FOTO POŚLEM DO MMS ALEBO NA WHATSAPP!!! Výhody: útulný, slnečný, tiché prostredie, ZUZKIN PARK, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu MHD... OBHLIADKA BYTU VIAC NAPOVIE.. Pri podpise rezervačnej dohody sa skladá rezervačný poplatok pre RK vo výške 400 eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá nájomné za aktuálny mesiac plus vratný depozit vo výške mesačného nájomného 620,EUR. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová na tel. .
NAJLACNEJŠÍ  VEĽKÝ 2IZB S BALKÓNOM REZERVE
REZERVE KLIENTMI INEJ RK!!! Predáme SVETLÝ, SLNEĆNÝ 2izb byt S LOGGIOU VO VYNIKAJÚCEJ LOKALITE SIDLÍSKA 3. JE TO VEĽMI ŽIADANÁ LOKALITA s množstvom zelene, detským ihriskom a parkoviskom - TOP LOKALITA UPROSTRED ZELENE. Ponúkame sympatické bývanie v slušnom a čistom prostredí. Pekný, útulný, svetlý 2izb byt S LOGGIOU A SAMOSTATNÝMI IZBAMI, 55m2+ BALKÓN ! OV, vo veľmi slušnom pôvodnom stave.... REKONŠTRUKCIA PODĽA VLASTNÝCH PREDSTAV. Nízke mesačné náklady a BEZPRÓBLEMOVÉ PARKOVANIE!!! JE VHODNÝ AJ NA INVESTÍCIU!!! Byt je slnečný a teplý, SA PREDÁVA AJ SO ZARIADENIM, ĆO POSKYTUJE NOVÉMU MAJITEĽOVI BYTU OKAMŹITÝ BEZPROBLÉMOVY PRENÁJOM!!! Za najväčší benefit považujeme nízke prevádzkové náklady, ktoré majitelia ocenia nie len teraz, ale aj po celú dobu bývania... K bytu patrí pivnica. FOTO ILUSTRAČNÉ!!! Bytový dom je zateplený. Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Lokalita poskytuje VYNIKAJÚCU občiansku vybavenosť ( obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, fitnes, sieť MHD). V tesnej blízkosti je OC , detské ihrisko, obchody, a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky...Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. Ak hľadáte naozaj pekné a tiché miesto na bývanie s čistým vzduchom, a zároveň s dosahom všetkých vymoženosti mesta využite túto ponuku. Obhliadka bytu viac napovie... Pre klientov v BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
INVESTÍĆNY TEHLA 2IZB BALKÓN CENTRUM UPROSTRED ZELENE
Predáme pekný,útulný TEHLOVÝ 2izb byt S BALKÓNOM V UPLNEJ Blízkosti Centra Prešov na ideál.2poschodí vo veľmi dobrom stave,izby sú samostatné .... Je VHODNÝ AJ DO PRENÁJMU... FOTO ILUSTRAČNÉ...Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WhatsAPP...Pre získanie reálnej predstavy o priestrannosti bytu odporúčame osobnú obhliadku. 2izb byt z ktorého si spravíte útulný domov podľa Vašich predstáv. V okolí bytového domu je množstvo zelene, veľké parkovisko pred bytovým domom s dostatočnou kapacitou, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍ NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
NAJNIZŠIA CENA 2IZB BYTU S LOGGIOU AJ INVESTÍČNE
Aj na INVESTÍCIU!!! Predáme veľký 58m2, svetlý, prijemný 2izb byt S LOGGIOU V DOBREJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE. Byt je vo vynikajúcom pôvodnom stave, OV, ideál.6/8posch.Orientácia na východ-západ s dostatkom prirodzeného svetla. Za najväčší benefit považujeme nízke prevádzkové náklady, ktoré majitelia ocenia nie len teraz, ale aj po celú dobu bývania. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá ponúka súkromie, množstvo zelene v nerušenej časti SIDLÍSKA SEKČOV. Byt sa predáva aj so zariadením!!! Veľkou výhodou, že na poschodí iba 2 byty. Bytový dom zateplený, NOVÝ VÝŤAH!!!, veľmi čistý vchod a veľmi slušné susedia!!! Byt z ktorého si spravíte útulný domov podľa Vašich predstáv. Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA...Skvelý byt pre každého, kto hľadá ideálny 2izb byt na dobrej adrese, na dobrom poschodí a na okamžité bývanie... FOTO BYTU ILUSTRAČNÉ!!! Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WHATSAPP. V okolí bytového domu je množstvo zelene-PARK, detské ihriská, zdravotnícke zariadenia, OC MAX,iné obchody, služby. Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Obhliadka bytu viac napovie...Prosím, kontaktujte ma tel: ohľadom detailnejších informácií. PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI... S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. VŠETKY INFO VÁM RADÁ POSKYTNE CERTIFIKOVANÝ REALITNÝ MAKLÉR NARKS ALICA SYZONOVÁ na TEL.. Na MAILY NEREAGUJEM! SOM V TERÉNE....ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.
2IZB 52M2 UPROSTRED ZELENE TERASA
Aj na INVESTÍCIU!!! Predáme veľký 52m2, svetlý, prijemný 2izb byt V DOBREJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE na TERASE. Byt je vo vynikajúcom pôvodnom stave, OV, Orientácia na východ-západ s dostatkom prirodzeného svetla. Za najväčší benefit považujeme nízke prevádzkové náklady, ktoré majitelia ocenia nie len teraz, ale aj po celú dobu bývania. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá ponúka súkromie, množstvo zelene... Byt sa predáva aj so zariadením!!! Veľkou výhodou, že na poschodí iba 2 byty. Bytový dom zateplený, veľmi čistý vchod a veľmi slušné susedia!!! Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA...Skvelý byt pre každého, kto hľadá ideálny 2izb byt na dobrej adrese, a na okamžité bývanie... FOTO BYTU ILUSTRAČNÉ!!! Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WHATSAPP. V okolí bytového domu je množstvo zelene-PARK, detské ihriská, zdravotnícke zariadenia, obchody, služby. Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Obhliadka bytu viac napovie...Prosím, kontaktujte ma tel: ohľadom detailnejších informácií. PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI... S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. VŠETKY INFO VÁM RADÁ POSKYTNE CERTIFIKOVANÝ REALITNÝ MAKLÉR NARKS ALICA SYZONOVÁ na TEL.. Na MAILY NEREAGUJEM! SOM V TERÉNE....ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.