bazár, predaj, inzercia, predám

Venicci soft

Kategória: Kočíky

Predám Kočiar trojkombináciu v dobrom stave. Pre viac info ma kontaktujte :)
Venicci soft
Podobné inzeráty
Kočík VENICCI
Predám dvojkombinaciu kočíka značky VENICCI. Strieška je sivej trblietavé farby.
Venicci Silver 3kombi
Dobrý deň , Predávam náš obľúbený Venicci Silver 3kombi. Používaný bol 2 roky , vanička má nový matrac, je vyčistený , škrabance minimálne, spôsobené len bežným používaním. Pridám pláštenku, chrániče na veľké kolesá, nánožník na športovú časť aj vajíčko. V prípade potreby môžem zaslať všetky detailné parametre. Možnosť dokúpiť Isofix základňu ku vajíčku.
Kočík Venicci
Predám kočík Venicci, trojkombinácia, čierno-sivý, zachovalý.Len osobný odber.
Kočík trojkombinácia Venicci
Na predaj kočík anglickej značky VENICCI. Skladá sa z vajíčka,vaničky a športovej časti. Vajíčko sa dá používať aj na kočíku. Vanička je veľka a a polohovateľná. Športová časť je priestranna a ma možnosť predĺženia strechy a sklopenie opierky do uplneho ľahu. Možnost pripevnenia v oboch smeroch jazdy. Ručka je výškovo nastaviteľná. Pribalim tašku na kocik, držiak na pohar, sieťku, novorodenecku vložku do vajíčka. Kočik je veľmi dobre odpružený, má veľke gelové kolesá, zvládnu aj nárocny terén aj dlhú zimu, konštrukcia je odľahčená. Kočík je plne funkčný, ma menšie škrabance ale je uplne v poriadku. U mňa veľka spokojnosť
Venicci Italy kočík
Predám kočík Venicci Italy - dvojkombinácia. Hlboká časť,športová časť-nové,nepoužívané,+sieťka proti hmyzu,pláštenka. Cena dohodou. Osobny odber.
Predám kočík Venicci
Predám trojkombinaciu kočíka Venicci. Luxusný kočík kupovaný v UK. Po jednom dieťati.