bazár, predaj, inzercia, predám

Vešiak oblecenia

Kategória: Doplnky

Predám nastaviteľný vesiak,pochromovany.100% stav
Vešiak oblecenia
Podobné inzeráty
Predám zelený vešiak
Predám praktický zelený vešiak - skvelý spôsob, ako udržať vašu oblečenie usporiadané a miesto v poriadku! Na predaj mám nádherný zelený vešiak, ktorý nielenže poslúži ako funkčný kúsok nábytku, ale aj ako dekoratívny prvok pre váš domov. Charakteristiky vešiaku: Farba: Zelená Materiál: Kvalitné kovové konštrukcie Jednoduchý a štýlový dizajn Tento vešiak je skvelý pre uskladnenie vašich kabátov, bundí, šálov, klobúkov a ďalšieho oblečenia. Jeho robustná konštrukcia zaručuje stabilitu a bezpečnosť pre vaše oblečenie. Zelená farba pridáva do vášho interiéru osviežujúci a živý prvok. Vešiak je vhodný do vstupných chodieb, spální alebo šatníkov. Má dostatok miesta pre rôzne druhy oblečenia, čím vám pomôže udržať vaše miesto v poriadku a organizované. IBA OSOBNÝ ODBER DOSTUPNÝCH 7KS - PRI ODBERE VŠETKÝCH SA NA CENE DÁ DOHODNÚŤ, CENA JE ZA 1KS
Vešiak na dvere/stenu Ikea Tjusig
Predám vešiak na dvere alebo stenu Ikea Tjusig. Vešiak sa dá buď privŕtať k stene alebo zavesiť na dvere. Cena nového je momentálne v Ikea 10 EUR. Osobný odber Bratislava.
Retro drevený VEŠIAK
Predám retro drevený VEŠIAK – drevený závesný vešiak s kovovými háčikmi. Rozmery: V: 5,5 cm, dĺžka: 74,5 cm Vešiak si je treba zreparovať, vyčistiť hrdzu, ukončiť guličkami.
Výsuvný vešiak na nohavice Amix
Predám vešiak na nohavice s horným uchytením (NOVÝ, nepoužitý!). Typ výsuvu: ložiskový čiastočný výsuv; výška:102 mm; šírka:340 mm; dĺžka:462 mm; kvalitný mat., povrchová úprava: hliník/chróm; max. nosnosť: 10kg. Výborný stav (skrutky - súčasť balenia). ( Uprednostňujem osobný odber (ZA), ale viem poslať aj poštou/kuriérom po prevode peňazí na účet. *Cena - dohoda možná. Prosím nevolajte, telefónne číslo je neplatné. V prípade vážneho záujmu píšte na:steeltopponuka@ Na správy odpovedám väčšinou večer. Na odpoveď čakám JEDEN deň; v prípade vážneho záujmu viacerých záujemcov, uprednostním rýchlejšieho s vyššou ponukou. Píšte prosím len v prípade seriózneho záujmu, na špekulantov nemám čas. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Veci, ktoré ponúkam sú funkčné a vo výbornom stave, používané veľmi málo a niektoré vôbec.
Retro vesiak
Predám retro vesiak.Jedna sa o vesiak zo 60 rokov s drevenym ramom potiahnuty kozenkou.Nie je poskodeny je zachovaly.Kliknutím na meno sa zobrazujú vsetky moje inzeráty.ODBER SEREĎ.
Predám zrkadlo, vešiak , poličku
Predám zrkadlo, drevený vešiak a poličku vhodné do predsiene alebo na chatu. Možno kúpiť samostatne. Polička vhodná aj do kuchyne. Polička rozmery: 74x36cm Vešiak : 93x22cm Zrkadlo: 57x42cm Viď. foto