bazár, predaj, inzercia, predám

Veslovací trenažér TRINFIT REMO R600i

Kategória: Všetko ostatné

Dobrý deň,

predávam Veslovací trenažér TRINFIT REMO R600i.

Trenažér bol použitý cca 4x a je pred mesiacom kupovaný.
Má plnú 3 ročnú záruku a 10rokov záruku na rám.

Na stroji je až 12 programov a viete si program nastaviť aj podľa svojich potrieb.
Displej je výborné čitateľný a ukazuje všetko potrebné. K stroju je aj hrudný pás, ktorý Vám sleduje srdcový tep pri cvičení a hodnoty Vám ukazuje na LCD.
Trenažér má kolečká, čiže je jednoduché presúvanie. Taktiež je skladací tak nezaberie veľa miesta. Sedačka je mäkká a pohodlná čo je veľké plus, aspoň pri cvičení nebolí chrbát.
Trenažér je veľmi tichý a super je, že sa dá pripojiť k nemu aj appka, v ktorej si nájdete miesto kde by ste chceli veslovat a spáruje sa to. Čiže ako keby ste reálne veslovali na vode. Je tam držiak na telefón či tablet. Tablet o veľkosti 11" drží super a isto sa zmestí aj väčší.
Trinfit je super na posilovanie celého tela, ja som sa po cvičení cítila vždy super, ale bohužiaľ viac ho využívať nemôžem z vážnych zdravotných dôvodov a nerada by som aby zapadal prachom, ale nech niekomu pomôže cítiť sa lepšie ako pomáhal mne :)

Nosnosť je 110-130kg
Hmotnosť trenažéra: 42 kg
Rozmery stroja:(d x š x v):
231 x 52 x 80 cm
Rozmery v zloženom stave:(d x š x v): 126 x 52 x 144 cm

Preferujem osobný odber kvôli drahému poštovnému.

Dúfam sa nájde niekto, komu bude robiť radosť a pomôže v životných cieľoch.

V prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať:)
Veslovací trenažér TRINFIT REMO R600i
Podobné inzeráty
predam veslovaci trenazer insportline ako novy
mam na predaj veslovaci trenazer zn.insportline s hydraulickym piestom moznost nastavenia obtiaznosti... je ako novy,calunena sedacka,drzadla maju otocne klby ktorymi mozno veslovat rozne. na displeji pocitadlo. stroj posilnuje cele telo + kardio cena 110e len osobny odber
Veslovací trenažér Christopeit Sport RW 2000
Predám veslovací trenažér Christopeit Sport RW 2000 (objednaný z Lidl). Dôvod predaja - nevyužívame ho, použitý bol asi 3x. Kupovaný 10/2022, mám k nemu doklad, je ešte v záruke. Pôvodná cena 179 €. Iba osobný odber v Senci.
Veslovací trenažér
Predám veslovací trenažér Insportline Yukona. Stroj je nový, v záruke, je ho ale potrebné vyreklamovať - nefunkčný rýchlostný senzor (cvičiť sa na ňom dá, ale neukazuje potrebné údaje). Inak je to perfektný, stabilný a pevný stroj na domáce cvičenie. Predávam, bol to nevhodný dar. Pôvodná cena 400 eur, pri rýchlej dohode predám za 250 eur. Prosím, písať, tel nefunkčný.
Veslovací trenažér / stroj
len poskladaný a vyskúšaný. len osobný odber Pezinok , je poskladaný ako na foto Alumíniový pojazd má dĺžku 95 cm Magnetický veslársky trenažér je vybavený počítačom s niekoľkými praktickými funkciami Zvoliť si môžete z ôsmich stupňov záťaže Pri cvičení vám bude pomáhať 8 kg záťažový zotrvačník K dispozícii sú pedále s bezpečnostným upínacím mechanizmom Po cvičení trenažér Stormred Avalanche ľahko sklopíte Rozmery v rozloženom stave: 195 × 59 × 58 cm Hmotnosť trenažéra je 28 kg
elipticky fitnes trenažér
Predám funkčný fitness trenažér (eliptical). Trenažér je používaný ale plne funkčný, má pohyblivé a pevné rukoväte s penovým povrchom. Trenažér má magnetický brzdný systém s manuálnym ovládaním záťaže od 1-8. Snímače tepovej frekvencie sú v pevných rukovätiach. Športový počítač s displejom meria rýchlosť, čas, vzdialenosť, pulz a spotrebu kalórií. je vhodný pre vysoko efektívny tréning všetkých svalových partií. Elipsovitý pohyb je naviac veľmi šetrný ku kĺbom. Rozmery 98x61x150cm
Cyklisticky trenazer Elite Turno
Predam pouzivany, plne funkcny trenazer Elite Turno. V baleni redukcie na 142mm zadny naboj, orech shimano. - Inteligentný (nie interaktívny) fluid trenažér. - Trenažér s priamym prenosom sily s olejovou jednotkou odporu. - Progresívny odpor je funkciou rýchlosti. - Kompatibilný s aplikáciami a softvérom od tretích strán( Zwift, Trainerroad), počítačmi, smartfónmi, tabletmi, cyklo počítačmi s podporou ANT+ ™ Power, Ant+ ™ Speed ​​& Cadence a Bluetooth Smart Power a Bluetooth Smart Speed Cadence.