bazár, predaj, inzercia, predám

Vibračný prístroj Energetics Vibra 2.1

Kategória: Fitness, jogging

Predám fitnes vibračný prístroj Energetics Vibra 2.1.
Popis a foto v prílohe
Vibračný prístroj Energetics Vibra 2.1
Podobné inzeráty
Vibračný pás “Vibra tone”
Predám vibračný pás, značka “Vibra tone” veľmi malo používaný, vo veľmi dobrom stave(ako nový).
ENERGETICS XT 520P KROSOVÝ TRENAŽÉR
Predám málo používaný krosový trenažér ENERGETICS XT 520P. ENERGETICS XT 520p je crosstrainer vhodný na pravidelný tréning a pre používateľov s maximálnou telesnou hmotnosťou 120 kg. Je vybavený manuálnym magnetickým pohonom, odolným zotrvačníkom s ôsmimi úrovňami odporu a odolnou a robustnou kľukovou remenicou. Dodávaný počítač E-202 zobrazuje čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie a pulz. Model XT 520p má kontaktné snímače srdcového tepu integrované do riadidiel nastaviteľné nášľapné pedále, háčik na uterák a nastaviteľnú konzolu počítača. Magnetický brzdný systém Prevodový pomer: 1:9 Dĺžka kroku: 33 cm Ovládanie odporu: Manuálne Úrovne odporu: 1-8 Rozmery po postavení: (D/Š/V) 135 x 61 x 161,5 cm Hmotnosť: cca 33 kg, Maximálna hmotnosť užívateľa: 120 kg Pri rýchlom jednaní a osobnom odbere dohoda.
Energetics · XT 520p Krosový trenažér
predám Energetics · XT 520p Krosový trenažér , málo používaný ,povodná cena 500€ , len osobný odber v Podhoranoch pri Nitre.prosím píste mi sms zavolám spat. ENERGETICS XT 520p je crosstrainer vhodný na pravidelný tréning a pre používateľov s maximálnou telesnou hmotnosťou 120 kg. Je vybavený manuálnym magnetickým pohonom, odolným zotrvačníkom s ôsmimi úrovňami odporu a odolnou a robustnou kľukovou remenicou. Dodávaný počítač E-202 zobrazuje čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie a pulz. Model XT 520p má kontaktné snímače srdcového tepu integrované do riadidiel nastaviteľné nášľapné pedále, háčik na uterák a nastaviteľnú konzolu počítača.
Vibra belt
Dobrý deň ponúkam na predaj tento veľmi zachovalý prístroj, ktorý bol nebol skoro vôbec využitý, ide ako hodinky, stále plne funkčný. Jediný problém je odpadnutá gulička na jednom z opaskov, ktoré slúžia na prístroj, vhodný na cvičenie alebo masírovanie. Bol kupovaný už dávnejšie ale všetko je 100% ! pri rýchlom a serióznom záujme sa vieme dohodnúť na cene
Bežecký pás-Energetics Power Run 910
Energetics Power Run 910 Bežecký pás Displej a tréningové programy: LCD počítač s 5 funkciami a 10 tréningovými programami Počítač merania: čas, rýchlosť, vzdialenosť, spotreba kalórií, tepová frekvencia Meranie tepovej frekvecie: dlaňové senzory, zabudovaný receiver, možnosť doplnenia hrudného pásu km/h: 0,8 - 16 km/h Stúpanie: 0 - 10 % Motor: 1,75 PS Bežecká plocha d/š: 132 x 48 cm Rozmery zostaveného stroja d/š/v: 166/80/129 cm Ďalšia výbava: integrovaná odkladacia plocha, sklápací mechanizmus.Osobný odber
Eliptický trenažér Energetics XT 520p
Predám málo používaný športový eliptický trenažér značky Energetics, model XT 520p. Starší, no minimálne používaný model vo veľmi dobrom stave a bez poškodení. Displej počítača ukazuje čas, rýchlosť, vzdialenosť, kcal, pulz. Manuálne nastavenie odporu regulačným kolieskom - 8 záťažových stupňov. Meranie pulzu prostredníctvom dlaňových senzorov. Rozmery po zostavení (d/š/v): 117/56/162 cm. Oblúková rukoväť, transportné kolieska a háčik na zavesenie uteráka/oblečenia/fľaše. Maximálna nosnosť 120 kg. Možnosť osobného odberu, prípadne doručenia - Liptovský Mikuláš a okolie. Len seriózny záujem. Na podvodné reakcie a ponuky využitia kuriérskych služieb nereagujem. Uvedená cena je fixná (dohoda možná pri rýchlom a korektnom jednaní).