bazár, predaj, inzercia, predám

Vila Ranč Exkluzívna - Krásna príroda, jazero, chov koní, a

Kategória: Hotely, reštaurácie

SaleA Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj Vilu Ranč v okrese Šaľa. Vila sa nachádza na rozľahlom pozemku o výmere 19 527 m2. Disponuje mnohými apartmánmi s kúpeľňami, izbami pre hostí s kúpeľňami, prevádzkovou kuchyňou, barom s bowlingom, tanečným parketom, spoločenskou miestnosťou vhodnou na rôzne akcie ( krb), fitkom, saunou, terasou, bazénom, izbami pre personál, stajňami pre kone, plochou pre tréning koní a jazdenie. Na pozemku sa nachádza krásne jazero pri ktorom sa nachádza krytý gril, ohnisko jakuzza a neskutočne veľa okrasných a ovocných stromov ktoré zdobia celý areál. Nezabudneme ani spomenúť tenisový a volejbalový kurt, a detské ihrisko. Vila Ranč je doslova - Oáza relaxu, športu, akcií a koní, pre dospelých aj deti.
Kúpa sa môže financovať aj z HU, ktorú vybavíme pre vás najvýhodnejšie a hlavne bezplatne. Ak Vás nehnuteľnosť zaujala treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke.
Kúpa nehnuteľnosti je podmienená rezerváciou.
Dohodnutie obhliadky a ďalšie informácie: pulcova@ alebo . Teším sa na Vás.
SALEA- VÁŠ PARTNER V REALITÁCH- Každá nehnuteľnosť si zaslúži prístup profesionála, veď Vaša nehnuteľnosť je jedinečná! Obráťte sa na nás s dôverou!
Kompletný realitný a úverový servis!
Naše ponuky si môžete pozrieť na .
Vila Ranč Exkluzívna  - Krásna príroda, jazero, chov koní, a
Podobné inzeráty
NA PREDAJ Krásny slnečný RANČ s možnosťou ubytovania, blízko
Typ: Hotely a penzióny Ulica: Čechy Obec: Čechy INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ! NA PREDAJ Krásny a rozsiahly RANČ PRE MILOVNÍKOV KONÍ A ZVIERAT! Ranč sa nachádza v pokojnej lokalite na kraji obce Čechy, neďaleko termálneho kúpaliska v Podhájskej na slnečnom, rovinatom a oplotenom pozemku s rozlohou cca 60 000 m². - 150 ročný dom po rekonštrukcií s kapacitou cca 12 osôb + dalšia budova pre cca 18 osôb aj s podkrovnými izbami, zariadené dreveným nábytkom , so spoločnými jedálňami a zariadenými kuchyňami, apartmánove izby s kuchyňou a socialnými zariadeniami. - veľký dvor s vonkajším sedením, detským ihriskom a murovaným krbom. - ranč poskytuje dostatok miesta pre chov vačších aj menších zvierat. Ranč je ideálny pre agroturistiku, s viacerími možnosťami využitia aj dobudovania podľa vlastných predstáv. Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotovené u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - pre našich klientov máme na požičanie dodávku na sťahovanie (v prípade potreby zabezpečíme šoféra) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 60000 m2 Úžitková plocha: 400 m2 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
Ranč - Kľačno, Okres Prievidza
Ponúkame Vám na predaj krásny ranč v dedine Kľačno v prostredí Malej Fatry. Ranč má celkovú rozlohu 83ha. K ranču prislúchajú stajne, drevenica, senníky, poľnohospodárksy sklad, letná kuchynka a altánok. Možnosť spraviť bufet. Drevenica pozostváva z jedného apartmánu a zo štyroch izieb, kapacita je cca 23 ľudí. Ranč sa predáva aj s dobytkom (21ks) + kone (3ks). V cene je aj  rodinný dom kúsok od ranču. Cena NaN 1 050 000 €.  Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 18792
Horský hotel REGETOVKA
Ponúkame na predaj budovu HOTELA na prevádzkovanie celoročného ubytovania v rekreačnej v obci Regetovka, okres Bardejov. Budova sa začala rekonštruovať v roku 2019. Pozostáva z troch nadzemných podlaží. Prízemie tvorí veľká prístupová hala s recepciou, denný bar, toalety, miestnosť určená na reštauráciu, kompletne zariadená kuchyňa so skladovacími priestormi, dvoma kanceláriami a kotolňou (plynové kúrenie s dvoma vlastnými zásobníkmi plynu a 2 plynové kotle , zásobník teplej vody). Možnosť dobudovania tepelného čerpadla a fotovoltiky. Druhé a tretie podlažie tvorí 22 apartmánových jednotiek. Na druhom podlaží sa nachádza 11 jednoduchých apartmánov s vlastnou sanitou a na treťom podlaží sa nachádza 11 mezonetových apartmánov a s vlastnou sanitou. Na treťom podlaží sa nachádza mezonetový byt, ktorý môže slúžiť pre správcu komplexu. K dispozícii štúdia na vybavenie vlastnej haly pre 150 ľudí s wellness. Celý komplex má vlastný vodojem a jazierko, ktoré sa nachádza za budovou. Budova má vybudované z bočnej strany aj požiarne schodisko z hľadiska bezpečnosti. Pred budovou je asfaltové ihrisko, ktoré sa môže zrekonštruovať na tenisové kurty, alebo na parkovisko Všetky rozvody vody a kanalizácie, elektriny sú nové a všetky inštalácie sú predpripravené na média/ televízia, internet, telefón, ako aj na celkový ovládací hotelový systém. Na priľahlých pozemkoch je veľa možností , ktoré si môže nový vlastník vybudovať podľa vlastných predstáv / chov koní, jazdecká dráha, a iné/. Možnosť celoročných aktivít vzhľadom na prekrásnu prírodu, možnosť turistických chodníkov celoročne, v zime lyžovania, a celoročnej cyklistiky. Najbližšie obce v okolí obce Regetovka sú obce Zborov, Becherov, Chmeľová, mesto Bardejov, skanzen Bardejovské kúpele. Počas zimnej sezóny navštívi Regetovku mnoho ľudí, pričom domácu klientelu lyžiarov znásobujú aj Poliaci, Ukrajinci a Maďari. Cena nehnuteľnosti 830 000 €, zahŕňa kompletný právny servis, poradenstvo, vyhotovenie zmlúv, províziu pre realitnú kanceláriu. Možná kúpa aj lyžiarskeho vleku oproti hotelu, ktoré zahŕňa dva vleky- P a H, dve trasy čierna a modrá a bežecké trate. Modrá trasa bola zrekonštruovaná. Cena lyžiarskeho vleku vrátane ratrakov 100 000 €.
Výnimočný veľký pozemok v BanskoŠtiavnických vrchoch
BROKER CONSULTING vám exkluzívne ponúka výnimočný a rozsiahly pozemok len 2,5 km od centra Banskej Štiavnice. Jedná sa o samotu s možnosťou dobudovania Tajchu. Na pozemku sa nachádzajú 4 nehnuteľnosti . Penzión -stavba je z vonku dokončená cca na 95% , z vnútra je v stave stavebnej rozpracovanosti (voda kanál, elektrika cca 60%,zateplenie stropu cca 75%. Staršie domy sú v pôvodnom stave so súpisnými číslami a stavebnými povoleniami Jazero je vstave st. rozpracovanosti so st. povolením(Vybudovaná je hrádza a podzemná časť vypúšťacieho systému). Odporúčanie makléra: nehnuteľnosť ponúka podnikateľské možnosti na rekreáciu, výstavbu nových domov – chalúp...... veľmi krásna a žiadaná lokalita. Pozemky k nehnuteľnostiam predstavujú cca 11 ha (TTP, orná pôda, les). Pozrite si fotografie a vychutnajte si video. Cena nehnuteľností s pozemkami je 1.350.000.-€ so všetkými službami ktoré spoločnosť Broker Consulting ponúka. Zabezpečujeme právny servis a poradenstvo v oblasti realít, vrátane financovania a poistenia.
NOVÁ CENA - Objekt v krásnom prostredí blízko Herlian
Top Real Košice ponúka na predaj novopostavený objekt s rôznymi možnosťami využitia: - dom seniorov - hospic - nájomné bývanie / po jednoduchej úprave / - penzión - ranč - detské tábory, školy v prírode - domov pre seniorov - objekt na firemne účely - hotel ......atď. Táto budova bola plánovaná ako domov pre seniorov, ale prevádzka nebola nikdy uskutočnená. Nachádza sa v krásnom kľudnom prostredí s pekným výhľadom na okolitú prírodu. Okolie poskytuje veľa možnosti na rekreáciu : Rankovské skaly, Herliansky gejzír , Opálová baňe ... Budova bola postavená v roku 2016 a splnia všetky bezpečnostné štandardy. Nachádza sa na peknom rovinatom slnečnom pozemku o výmere 2000m2 Budova je plne vybavená a pripravená pre nového majiteľa. Dispozícia: Prízemie: - vstupná hala s recepciou - 2 x WC - jedáleň s barom a krbom /spoločenská miestnosť / - plne vybavená kuchyňa s výdajným okienkom - sklady na potraviny podľa predpísaných noriem - šatňa pre zamestnancov - WC pre personál - práčovňa , žehliareň - kancelária - technická miestnosť - wellness so saunou a vírivkou a masážnym pultom - 6 x samostatná izba s kúpeľnou a WC - komora s prechodom na povalu V budove sú ďalej izba pre personál, miestnosť s výlevkou pre upratovačku, kaplnka.... V celej budove je protipožiarny alarm a automatický hasiaci systém. Výhodou sú aj nočné svetla na senzor v spoločných priestoroch. Veľká krytá terasa poskytuje možnosť vonkajšieho sedenia. Cena : 599.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Janka Lengyelová - Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
Predaj penziónu s reštauráciou Tlmače
Rozhodli ste sa podnikať a hľadáte skvelú príležitosť? Ponúkame Vám na predaj zabehnutý penzión s reštauráciou a stálou klientelou v Tlmačoch. Penzión sa nachádza v Dolnej časti Tlmáč na pravom brehu Hrona. Tlmače sú od okresného mesta Levice vzdialené cca 10 km, cesta autom cca 10 min. a cca 12 min od výjazdu na R1 v Čaradiciach alebo v Hronskom Beňadiku. Penzión má dve poschodia o výmere 604m2, pozemok 577m2, má vlastné parkovisko. Na prízemí sa nachádza pohostinstvo, pizzeria, kuchyňa, umyváreň, skladové priestory, WC, pred vchodom je terasa. Na poschodí je recepcia, kancelária, 8 izieb – každá ma svoju vlastnú kúpeľňu s WC, apartmán s dvoma izbami veľkou kúpeľnou s vaňou a samostatným WC, dva sklady a chodbu. Inžinierske siete: elektrina, mestský vodovod, kanalizácia a plyn. Budova je zateplená – energetický certfikát C. Penzión je vhodný na ďalšiu prevádzku spolu s reštauračnými priestormi, prípadne na ubytovacie kapacity pre zamestnancov Tatravagónky Tlmače alebo Atómovej elektrárne Mochovce. V blízkosti preteká rieka Hron, ktorá poskytuje možnosti na športové rybárčenie a prechádzky po brehu. Turistické atrakcie v okolí: Hradisko Krivín vhodné na nenáročnú turistiku, Ranč u Bobiho, plavba po Bobrom ramene, Benediktínsky kláštor v Hronskom Beňadiku, Energoland Mochovce, Levický hrad, plaváreň Levice, Tekovská hvezdáreň, vyhliadkové veže. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky volajte