bazár, predaj, inzercia, predám

Villa Patriot Vyšné Ružbachy - prenájom

Kategória: Chalupy

EŠTE ZOPÁR VOĽNÝCH TERMÍNOV CEZ LETNÉ PRÁZDNINY.
PRÁZDNINOVÉ VÍKENDY UŽ OBSADENÉ
Priatelia, moderná a štýlova Villa Patriot, priamo vo Vyšných Ružbachoch, uprostred čistej prírody! S kapacitou 12 pevných lôžok a 3 prístelky,(4 apartmány-vybavene kuchynkou,spálňou kúpeľňou s WC) s veľkou spoločenskou miestnosťou s krbom, s wifi, fínskou saunou a altánkom.
Cena za villu je 290 eur / noc. Minimalne 2 noci.
Viac info bud cez massenger alebo mobil.
Villa Patriot Vyšné Ružbachy - prenájom
Podobné inzeráty
Chata v Pieninách
111-ročná drevenica sa nachádza v srdci dedinky Veľká Lesná, ukrytá v krásnej okolitej prírode Pieninského národného parku. Nachádza sa len 8 km od Červeného Kláštora, v ktorom nájdete kúpele Smerdžonka, množstvo možností výletov, turistiky a cyklistiky - Prielom Dunajca, Tri koruny, Haligovské skaly, prielom Lesnického potoka, Lávka nad Dunajcom, splav Dunajca na pltiach, Múzeum v kartuziánskom kláštore. V Červenom Kláštore sa organizujú aj významné Zamagurské folklórne slávnosti. Je vhodným miestom pre stretnutia rodiny a priateľov, ktoré ponúka relax, oddych a v blízkej vzdialenosti aj bohaté možnosti kultúrneho a športového vyžitia (wellness – kúpele Smerdžonka, Aqua Thermal Wellness Vyšné Ružbachy, lyžiarske strediská - SKIPARK ELAND - Spišská Stará Ves, Ski park Vyšné Ružbachy, BACHLEDKA Ski & Sun v Ždiari). Drevenica ponúka ubytovanie pre 8 osôb a pozostáva z troch spální, hracieho kútika, obývačky, jedálne, kúpeľne s toaletou a terasy so sedením pre 10 ľudí +. Drevenica je plne vybavená kuchynským riadom a zariadením s dreveným nábytkom a podlahovým kúrením. Pre menšie deti je vybavená hracím kútikom s množstvom hračiek a pre staršie deti je k dispozícii množstvo stolových hier. Domáce zvieratá po dohode s majiteľom drevenice. Ubytovacie kapacity: 1 spálňa s manželskou posteľou a s dvomi samostatnými lôžkami a drevenou postieľkou pre malé dieťa 1 spálňa s manželskou posteľou 1 prechodná izba s manželskou posteľou v otvorenom priestore hrací kútik pre najmenších Vybavenie • 3 x manželská posteľ • 2 x jednolôžková posteľ • TV • Terasa • Kuchynský riad • Elektrický sporák • Chladnička s mrazničkou • Umývačka riadu • Mikrovlnná rúra • Rýchlovarná kanvica • Pressovar • Úložný priestor na odkladanie • WC • Sprchovací box • Elektrický gril • Záhradná pec s krbom a rúrou na pečenie • Trampolína 3,6m Servis: Parkovanie Wifi Cena 100€/noc-cena pri ubytovaní na dve a viac nocí Cena 140€/noc-cena pri ubytovaní na jednu noc Ostatné fotky na vyžiadanie.
Prenájom rekreačného objektu Stará Lesná
Celoročne, 5 izieb na spanie, 11 lôžok 1x 3 a 4x2 + rozťahovacia lavica v obývačke pre 2 osoby na spanie a perspektívne o 3 lôžka naviac. Poplatok za min. prenájom 8 lôžok na 7 noci za 8 osôb je 140 Eur objekt/noc a každá ďalšia osoba 17 Eur lôžko/noc + el. energie + rekr.poplatok. Vybavenie: Kuchynský plynový šporák s el. rúrou, chladnička s mrazničkou, mikrovlna, rýchlovarná kanvica, kávovar, hriankovač, obývacia miestnosť s krbom, na poschodí jedná kúpelňa so sprchovacím kutom umývadlom a WC, na prízemí jedná kúpeľňa s vaňou umývadlom a WC, ústredné plynové kúrenie, balkóny. Voľné priestranstvo, otvorené ohnisko, záhradný nábytok. Parkovanie u objektu, domáce zviera nie. Plaváreň so saunou 500 m, termálne kúpanie vo Vrbove 8 km, auqpárk v Poprade 10 km, tenisové kurty a požičovňa bicyklov, masáže, mini golf 3 km, termálne kúpalisko Vyšné Ružbachy, golf 3 km, Belianska jaskyňa, Opičia dráha, bobová dráha, Pieniny-Černený Kláštor, Lesnica-splav po Dunajci na pltiach, raftínk, kanoe a pod. Výlety: Kežmarsky hrad, Spišský hrad, Stará Ľubovňa hrad a skanzen. Taktiež turistika v Slovenskom raji-rebríky, lavičky. Najbližší lyžiarsky vlek: Tatranská Lomnica, lyžiarske stredisko so všetkými službami, lyžiarskou školou a požičovňa lyži 2 km, bežecká trate v okolí. Ďalšie lyžiarske strediska: Ždiar, Bachlédová dolina, Smokovce, Hrebienok. Krásna výsohorska turistika vo Vysokých Tatrách – Lomnický, Slavkovský, Ľadový štít, Veľká Studená dolina, Štrbské Pleso, Končistá, chata krt. Nálepku, Zbojnícka a Slavkovská, Velická, Batízovská, Štôlská dolina, výlety do Belianskych Tatier a pod.
Chata Klaudia vo Vyšných Ružbachoch
Chata je voľná s nástupom ihneď do 15.7.2023. ‼️Akcia na daný termín 10% z ceny pobytu.☀️ Ďalšie voľné letné termíny: 29.7.-4.8.2023, 19.8.-24.8.2023 a 27.8.-31.8.2023 Chata Klaudia sa nachádza v kúpelnej obci Vyšné Ružbachy. Má 5 samostatných izieb,15 pevných lôžok plus 4 vysuvacie lôžka, spoločenskú miestnosť s televíziou spojenu, detský kútik s televíziou, plne vybavenou kuchyňou a dve kupelne s WC. Wifi internet je samozrejmosťou. Vonku je dispozicii altánok s grilom, sedenie, možnosť uvatiť si guláš , hojdačky, trampolina, šmýkačka. V okoli je krásne prostredie na turistiku aj cykloturistiku. Kúpele a prírodný kráter sa nachádza cca 1 km od chaty.(Horské kúpalisko má celodenný vstup iba 5,- eur za osobu. Dieťa do 120 cm zdarma) Vo Vyšných Ružbachoch nájdete aj Socharské Sympozium. Ďalšie možnosti výletov sú hrad a skanzen Stara Ľubovňa, ktorý sa nachádza iba 15 km od Vyšných Ružbách. Oplatí sa vidieť! Neďaleko od Starej Ľubovne je najväčšie bludisko v strednej Európe- Viktóriine záhrady s bludiskom Čertová skala. Iba 1 km od bludiska je novootorená Wallhalla- lezecká stena. Zábavný a tématický Nestville park v Hniezdnom je vzdialený cca 10 km , ponúka expoziciu tradičných ľudových remesiel, Tabernu- pivovar s reštauraciou, Nestville čokoladovňu s veľkým detským, farma a jazdecký areál, požičovňa elektrobocyklov a elekrtokolobežiek, v zime korčúľ (otvorené kĺzisko a ľadová dráha). Červený Kláštor je vzdialený 33 km, ponúka okrem krásnej prírody aj rafting a splav Dunajca na pĺtiach. AquaCity Poprad je vzdialený 34 km.
Hľadám prenájom
Hľadám súrne prenájom staršej chalupy, môže byť aj nezariadena chalupa, max 2 izby, najlepšie Orava. Domáce zvieratá - mačky, nie jedna ani dve ani tri ale viac, nie na dvor alebo na voľno. Som sama slobodná, bezdetna. Cena za prenájom chalupy do max 200 e. Uchylaci nepisat a neotravovat. Kontakt len na mail : Odpoviem na každú ponuku ďakujem marcela.diskancova@
Zrub na prenájom Domaša - Dobrá
Ponúkame Vám na prenájom Zrub v RO Domaša - Dobrá. Zrub sa nachádza približne 15 minút pešo od Dobranskej zátoky, 10 minút pešo od hotela Zelená Lagúna a 5 minút pešo od vody. Zrub disponuje tromi spálňami s manželskými posteľami. Dve spálne sú na prízemí a jedna spálňa na poschodí. Na poschodí sa taktiež nachádza aj priechodná izba respektíve druhá obývačka s veľkým gaučom, kde sa pohodlne vyspia ďalšie dve osoby. Na prízemí je plne vybavená kuchyňa s jedálenským stolom, kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom a obývacia miestnosť s krbom, pohodlným sedením a televízorom. V zrube je takisto možnosť využitia sauny. Samozrejmosťou je pripojenie na internet pomocou siete WiFi v celom objekte. V exteriéri sa nachádza altánok s krbom, posedením, grilom a kotlíkom. Celkovo je kapacita chaty 8 osôb. Cena prenájmu: Sezóna (máj-september) - 290 Eur /objekt/noc Mimosezóna (október-apríl) - 250 Eur /objekt/noc * 1 noc cena 320 Eur/objekt/noc * Pre viac info ma neváhajte kontaktovať *Pri pobyte 3 a viac nocí dohoda na cene možná *VOLNE TERMÍNY JÚL-AUGUST* Pre vyhladavanie: chata prenajom domasa dobra zrub
Prenájom chalupy, krátkodobý a dlhodobý prenájom
Prenájom chalupy, ktorá sa nachádza na samote, mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 14 osôb, 2 kúpeľne, 2 WC, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu, pivnica s kotlom na tuhé palivo. Parkovanie pri chate. Okolie - mesto Rajec, kúpalisko Veronika Rajec, kúpeľné mesto Rajecké Teplice, Rajecká Lesná, Kunerad, Čičmany...K dispozícii kotlina s 30 kotlíkom.