bazár, predaj, inzercia, predám

Viničný domček s vinicou 2061 m2 pri Štúrove na predaj .

Kategória: Chalupy, Chaty

Typ: Chata
Ulica: Hegyfarok
Obec: Štúrovo

Len u nás! VASSE Reality ponúkajú na predaj  poschodový viničný domček, ktorý bol postavený z kvádrov vcca 1983  vo vinohradníckej oblasti pri Štúrove, smer Nové Zámky. Zadný domček je starší, postavený z tehly. Na našej stránke nájdete 30 fotografií a virtuálnu prehliadku domu, akoby ste boli osobne na obhliadke. Pôdorys je len informatívny! Viničný domček je situovaný na pozemku o rozlohe 2061 m2 - šírka pozemku cca 8m, dĺžka cca 243 m. Sú to vlastne dve chatky so zvlášť vchodmi.
Dispozícia prvý domček: prvé podlažie-  jedáleň  a kuchynský kútik, na druhom podlaží je 1  izba s balkónom, vedľa je druhá izba - spálňa. V kuchyni je elektrický sporák, kachle, kuchynská linka. V izbách sú poschodové postele a starší nábytok. Posedenie pred domčekom na terase je aktuálne predovšetkým počas leta, ale príjemne sa dá tráviť čas vonku aj na jeseň. Z balkóna je krásny výhľad na okolie, na hlavnú cestu, vlaky a na maďarské pohorie Gerecse.
Zadný domček má menšiu kuchynku a  1 izbu, samostatnú toaletu, pod domčekom je vínna klenbová pivnica na skladovanie kvalitného Južného vína. Na južných svahoch dozrejú aj tie odrody, ktoré dozrievajú až v novembri, o čom svedčí aj ich vysoká cukornatosť. Neskorý zber tu nie je práve preto zriedkavosťou. Atmosféru, ktorú dokáže vytvoriť stará klenbová pivnica, tú nenahradí žiadna klimatizácia. Súčasťou je aj sklad náradia s doplnkami na pestovanie hrozna ako préš, mlynček, nádoby na zber vody. Strecha je šikmá  a je využívaná ako odkladací priestor.
Do domčekov  je zavedená aj  elektrina 380/400 W, oba majú aj komín na nezávislé kúrenie -vykurovanie kachľami alebo radiátor na elektrinu, studňa má 12 m-  s čerpadlom je hneď  vedľa terasy. Okná aj dvere sú pôvodné drevené, podlahy sú v prvom domčeku dlažba v izbách betón, PVC, v druhom je  PVC. Pod veľkým smrekom je oddychová zóna na posedenie a grilovanie, je tam masívny stôl s lavicou, ktorá je pripravená aj na väčšiu návštevu. 
K domčeku vedie asfaltová a potom nespevnená cesta. Predná časť pozemku je rovinatá s miestom na parkovanie, pred domčekom je zasadených 5 radov hrozna, za viničným domčekom sú ovocné stromy: lieska, jablone, hruška, a za ním znova 5 radov hrozna až do strmého kopca nahor. Nájdete tu rôzne odrody hrozna ako: Izabella, Veltlín zelený, Muller a Rizling rýnsky.
 K chate sa dostanete aj bez kondičky, ale ak chcete mať krásny výhľad a  aj kondičku, odporúčam pozrieť okolie z vtáčej perspektívy. Potom sa môžete tešiť z vlastnoručne vypestovaného kvalitného vína.
Okolité kopce  Belianske, Mužla, Kamenný most, Nána, ktoré patria pod ich územie, sa tešia veľkej obľube- vhodné pre rodiny
Viničný domček s vinicou  2061 m2 pri Štúrove na predaj .
Podobné inzeráty
Na predaj viničný domček s klenbovou pivnicou v obci Kamenic
Typ: Chata Ulica: Kamenica nad Hronom Obec: Kamenica nad Hronom Len u nás ! Ponúkame na predaj chatu -viničný domček s krásnou klenbovou pivnicou vykopanou do svahu spojenú s domčekom v príjemnom prostredí v náručí prírody, vinárskej oblasti  len 4,5 km od Štúrova. Na našej stránke nájdete 20 fotografií a virtuálnu prehliadku domčeku, a pôdorys domčeka  akoby ste boli osobne na obhliadke. Rozmer viničného domčeka 5,80 x 6,20  m  a za ním je pivnička . Dispozícia:  prvé nadzemné podlažie: garáž s montážnou jamou, podzemné podlažie :vytesaná, vykopaná  do svahu  tehlová klenbová pivnička                      druhé  nadzemné podlažie: obývačka, kuchynský kút, sprcha, spálňa, terasa.  Na prízemí nájdeme garáž s montážnou jamou a vzadu je vstup do klenbovej podzemnej pivnice, ktorá je vytesaná do svahu. Táto pivnička je stvorená na dozretie vína vo veľmi vhodnom podnebí. Je dostatočne veľká  cca 7 m x 2,50  a výška je 2,20 m.  Na druhej strane garáže sa tiež nachádza  sklad na odkladanie vinárskych potrieb. Do druhého nadzemného podlažia nás zavedú  schody do chodby, kde máme z jednej strany obývačku s kuchynským kútikom a na druhej strane je sprcha a spálňa. Z obývačky je vstup  na terasu v prednej časti domu. Krásny výhľad z terasy domčeka  je na ostrihomskú katedrálu -Baziliku a na okolie. Nehnuteľnosť je v dobrom stave, trvalo udržiavaná.   Viničný  domček je murovaný z tehly, bola izolovaná, steny sú suché, bez prasklín. Strecha pôvodná rovná, nezateká, podlahy betón, PVC, dlažba, ale v pivnici je hlina.  Prístupová cesta nespevnená. Elektrina a obecná voda sú zapojené.  Pozemok pod domčekom je vo vlastníctve majiteľa,chata je vo vlastnictve majiteľa a pozemok pred domčekom je obecný pozemok. Suché wc je vedľa domčeka.  Domček nemá záhradku! Kúrenie je zabezpečené v  samostatných peterkách -kachle. Ohrev TUV zabezpečuje elektrický bojler. Pitná voda je zabezpečená obecnou vodou. Hore aj dole je zavedená aj voda.  Elektrina je 220/380 V. Viničný domček sa nachádza na okraji obce Kamenica nad Hronom.  Ak hľadáte niečo neobvyklé, kde netreba robiť v záhrade, ale túžite chodiť na túry a spoznávať čaro južného Slovenska, vychutnať si liečivú silu termálnych kúpalísk, tak ste na správnom mieste. Okolie Štúrova je krásne prostredie,  náučným chodníkom od Kamenice sa dostanete až do Chlaby. Z Kováčovských kopcov máte krásny  výhľad na celý región Ostrihomu – Štúrovo bolo ako na dlani, z kopcov je veľmi dobre vidieť ostrihomskú katedrálu Baziliku, Dunaj a Most Márie Valérie, Štúrovo. S plným dúškom si môžete vychutnávať člnkovanie po Hrone, Dunaji,  pre rybára, pre poľovníka . V Štúrove nájdete t
Ponúkam Vám na predaj viničný domček v tichom prostredí.
Ak hľadáte pekné a tiché miesto na oddych a chcete odísť z každodenného stereotypu a máte chuť len na pokoj a ticho v prírode – máme tu pre Vás zaujímavú ponuku! Realitná kancelária Levicke-reality, Vám ponúka na predaj viničný domček so súpisným číslom, obklopený nádhernou prírodou v extravilán časti obce Dolný Pial. Viničný domček s pozemkom o celkovej výmere 999m2 disponuje : vstupnou izbou z ktorej vedú dvere do ďalšej miestnosti, a z nej sa dostaneme do pivnice. Na podkrovie vedú dvere z vonkajšej strany viničného domu, ktoré slúžil ako úložný priestor. Bonusom tejto nehnuteľnosti je veranda z výhľadom na zeleň. Pozemok na ktorom leží viničný dom je mierne svahovitý a vedie k nemu nespevnená poľná cesta, po ktorej viete prejsť v každom ročnom období. Viničný dom je bez elektriny, voda je riešená studňou. Keďže sa pozemok nachádza v slnečnej oblasti, je vhodný aj na pestovanie ovocia, zeleniny, ale hlavne na pestovanie kvalitného viniča. Daná nehnuteľnosť je kúpou okamžite k dispozícii. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle .
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE Na predaj viničný domček s ú
N033-13-FRAD EXKLUZÍVNE Vám ponúkam na predaj malý viničný domček s úrodnou vinicou, Cabernet sauvignon a Rizling, výborné stolové hrozno. Výmera celého pozemku je 1514 m2, nachádza sa pri obci Mužla, okres Nové Zámky s krásnym výhľadom na vrchy a pohoria: Gerecse, Börzsöny, Pilis. Viničný domček je úplne podpivničený, disponuje s dvomi miestnosťami, jedna väčšia je na prízemí a menšia je na poschodí. Kúrenie je riešené na tuhé palivo, elektricky stĺp je blízkosti pozemku. Pozemok je mierne svahovitý s kamenistou prístupovou cestou. Kto hľadá ticho a klud tak táto vinica je ideálna pre neho. Cena 15 000 € NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Zaujímavosti o oblasti ktoré možno ste nevedeli: Klimatologicky je to najteplejšia oblasť Slovenska, kde počet hodín slnečného svitu je najvyšší. Geologicky je charakterizovaná hlinitou pôdou, ktorú charakterizuje vysoký obsah vápenca. Na južných svahoch dozrejú aj tie odrody, ktoré dozrievajú až v novembri o čom svedčí aj ich vysoká cukornatosť. Neskorý zber tu nie je práve preto zriedkavosťou. Severné svahy východnej časti zakrývajú dubové lesy. Pri kopcoch nájdeme 7 prírodných rezervácií na rozlohe 340 ha s veľmi vzácnou faunou a flórou. Belianske kopce sa nachádzajú v trojuholníku, ktorý uzatvára Dunaj a Hron, 8 kilometrov od maďarského stredovekého kráľovského mesta Ostrihom (Esztergom). Belianske kopce obklopujú zo severnej strany Parížský potok a jeho močaristé okolie, ktoré ich oddeľuje od Tekovsko Lužianskych kopcov, z východnej strany údolie Hronu, z južnej strany Malá dunajská kotlina. Najvyšším bodom je 250,9 m - Nagyhegy ("Veľký vrch", oficiálne Starý vrch za lesom). Najväčšia dĺžka je 10 km a najväčšia šírka je 4,5 km.
Viničny domček
Ponúkam na predaj viničny domček situovaný na viniciach v katastri mesta Vráble. Jedná sa pozemok o rozlohe 306 m 2 bez vinice, v prednej časti pozemku sa nachádza viničny domček, v zadnej časti sa nachádza kôlnička spolu s prístreškom na posedenie, ohniskom a betónovým grilom. Rozvody elektriky sú vo vianočnom domčeku ako aj v kôlničke. Mestský vodovod sa nachádza v tesnej blízkosti viničného domčeku, ktorý je však potrebné pripojiť. Viničny domček už nejakú dobu nevyužívaný, čo je aj dôvod predaja.
Na predaj murovaný viničný domček s pozemkom - Farná (N054-1
N054-13-FRAD Ponúkame Vám na predaj murovaný viničný domček o výmere 24 m2 s pozemkom o výmere 2082 m2. Nachádza sa v tichom prostredí pri obci Farná, okres Levice. K viničnému domčeku patrí aj vinná pivnica.Pozemok je rovinatý, slnečný s krásnym výhľadom, nachádza sa pri lese. Na pozemku sa nachádza prípojka na obecnú vodu a blízkosti je elektrický stĺp. V domčeku je komplet elektrické vedenie aj elektrická skrinka. Cena za viničný dom s pozemkom o výmere 2082m2 je 28 000 €, dohoda možná. Možnosť odkúpiť len viničný domček s pozemkom o výmere 530 m2 cena dohodou. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Viničný dom na predaj v obci Farná
Ponúkam Vám na predaj viničný domček v obci Farná. Predmetom predaja je viničný domček, vinica vo výmere 406m2 , orná pôda  vo výmere 1202m2.  Viničný dom pozostáva zo vstupnej miestnosti, 2x izba s balkónom, vínna pivnica. Úžitková plocha domu je cca.70m2, pozemku 2493m2. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta.  Domček je v pôvodnom stave napojený na elektriku. Na pozemku sa nachádza obecná voda. Slnečný pozemok, tiché prostredie. Je vhodné pre záhradkárov, pre pestovateľov hrozna, ale aj pre oddychovanie v prírode. Cena 37 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja vinice s viničným domčekom v obci Farná, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. . ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.