bazár, predaj, inzercia, predám

Vintage drevený toaletný/kozmeticky stolík

Kategória: Stoly

Predám toaletný stolík, drevený, nie drevotrieskový, kupovaný v niekdajšom KIKA nábytku (dnes XXXLutz). Stolík dostal nový šat v podobe náteru vrchnej dosky satenovou farbou Annie Sloan v odtieni šalviovej (zelenej) farby. Rozmery š/v/h: 120 x 81x 48 cm. Osobný odber a teda možnosť vidieť v Petržalke.
Vintage drevený toaletný/kozmeticky stolík
Podobné inzeráty
Toaletny stolik Ikea BRIMNES
Toaletny stolik Ikea BRIMNES, farba iba na vrchu a ide dole nechtom, inak bez poskodeny Platba iba v hotovosti a osobny odber. (ziaden kurier ani platba cez SK Postu)
Toaletný stolík
Predám toaletný stolík BRIMNES IKEA biela farba rozmer 70x42 cm
Toaletný stolik
Predám toaletný stolík.Používany ale vo velmi dobrom stave.Osobny odber v Žiline. Toaletný stolík 15e
Kozmetický toaletný stolík
Predám biely kozmetický stolík s dvomi väčšími a dvomi menšími zásuvkami spolu aj so stoličkou. Cena spolu za stolík a stoličku je 80€ Rozmery Výška po pracovnú časť 78 cm Dĺžka 86 cm Šírka 38 cm Výška stoličky cca 45 cm
Konferenčný stolík SCREAM poškodený
Konferenčný stolík SCREAM mierne poškodený, nový stál 266€ - 11.3. - 14:44 Konferenčný stolík SCREAM.biely konferenčný stolík Scream.Stolík v bielej lesklej farbe.Konferenčný stolík zo série Scream. Luxusný stolík v zaujímavom dizajne je vyrobený z pevnej sklo laminátovej konštrukcie. V prevedení bielej farby vysoký lesk pôsobí moderne a môžete ho kombinovať s moderným nábytkom. Zaujímavý tvar akoby osmička spojená v jednej línii vytvára v strednej časti úložný priestor. Tento stolík je 35 cm vysoký, ideálny k nízkym sedačkám. Pevná konštrukcia a jemné línie. Tento stolík je ideálny k modernému nábytku. Na stolík sa nesmie sadať, ani ho nijako zaťažovať tlakom. Riskujete zlomenie.Veľkosť (cca): 110 cm x 35 cm x 60 cm (ŠxVxH).Farba: biela(vysoký lesk).Materiál: sklolaminát. JE MIERNE POŠKODENÝ ALE DÁ SA TO SPRAVIŤ. ALE NORMALNE TO NIE JE MOC VIDIEŤ
kozmeticky stolik + taburetka + zrkadlo
Predavam za symbolicku cenu kozmeticky stolik s jednym suflikom + taburetka + velke zrkadlo na zavesenie nad kozmeticky stolik. Odvoz je potrebne si zabezpecit. V ramci BA 2 viem doviezt. Vsetko je z duboveho masivu, malo pouzivane. Vada na stoliku, ktoru treba presmirglovat a zalakovat je odfotena. Okrem tejto vady je vsetko v 100% stave bez akehokolvek poskodenia.