bazár, predaj, inzercia, predám

ViP Video. Byt veľký ako bungalov, 117 m2, Zvolen širš. cent

Kategória: Byty

ViP Video. Byt veľký ako bungalov, 117 m2, Zvolen širšie centrum

ID 427

Byt veľký ako bungalov, plný štýlu a pohodlia, 117 m2 s vlastným krbom, v žiadanej lokalite Zvolen širšie centrum.



Igor Ambrózy – expert na reality a financie Vám v poverenom zastúpení majiteľa ponúka tento štýlový a priestranný byt, 117 m2 s vlastným krbom, v žiadanej lokalite Zvolen za výbornú cenu.



Nádherný byt veľký ako bungalov v srdci Zvolena čaká na vás!



Predstavte si, že otvárate dvere do bytu, ktorý je tak veľký ako bungalov. Cítiť vôňu novoty, vidieť priestor, ktorý sa rozprestiera na úžasných 97 m2 a ešte ďalších 20 m2 pivnice.



Tento byt v Zvolene je skutočným pokladom, ktorý čaká, aby ste ho objavili. A to najlepšie na tom je, že ho môžete prerobiť na 4-izbový byt a vytvoriť tak dokonalý domov pre seba a svoju rodinu.



Tento byt je viac ako len domov. Je to miesto, kde sa môžete cítiť pohodlne a voľne. Je to miesto, kde môžete vytvárať spomienky.










Takže, čo na to poviete? Ste pripravení zažiť pohodlie a štýl, ktoré tento byt ponúka? Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes. Tento byt je skutočnou príležitosťou, ktorú by ste nemali premeškať.



Výhody:


Veľkou výhodou je, že tento byt má až 117m2, je komplet prerobený, viď foto v galérii;

BYT MÁ VLASTNÝ KRB. Je toho ale oveľa viac a všetko sa dozviete na webstránke nehnuteľnosti.

Tu je link: ho skopírovať do vášho prehliadača a otvoriť stránku alebo si ho pošlite SMS, či mailom a pozriete doma neskôr s rodinou)

Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne...

A cena? Pri veľkosti tohto bytu je cena naozaj lákavá. Je to menej ako 149 998 €.

Takže neváhajte:

Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na : igor@

V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke.

(nerozhoduje len cena). Vysvetlím osobne.

© Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.
ViP Video. Byt veľký ako bungalov, 117 m2, Zvolen širš. cent
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Byt 91m2, dva balkóny, loggia, prerobený, Zvolen 8km
Vip. 3D a Video. Byt 91m2, dva balkóny, loggia, prerobený, Zvolen 8km Úžasný 3-izbový byt s dvomi balkónmi a nízkymi nákladmi v atraktívnej lokalite Zvolenská Slatina - váš vlastný prístav šťastia ID 421 Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje tento krásny a atraktívny 3-izbový byt s rozlohou 91 m2, dvomi balkónmi a loggiou vo výhodnej lokalite Zvolenská Slatina, medzi Zvolenom a Detvou. A všade je blízko....... VÝHODY: nie jedna, ale hneď 15 výhod tohto bytu je tu pre vás: 1. Predstavujeme vám tento úchvatný trojizbový byt v srdci Zvolenskej Slatiny. 2. Tento byt je skutočným klenotom, ktorý kombinuje moderný dizajn, pohodlie a praktickosť. 3. S celkovou plochou 91m2, z toho 77m2 obytného priestoru, ponúka dostatok miesta pre všetkých členov rodiny. 4. Byt je plný svetla a vzduchu s dvomi balkónmi a loggiou, ktoré pridávajú ďalších 8m2 k celkovej ploche. 5. Tieto exteriérové prvky vám umožnia vychutnať si slnečné dni a príjemné večery s výhľadom na pokojnú obec. 6. Byt je orientovaný na východ a západ, čo zaručuje prirodzené osvetlenie počas celého dňa. 7. Dva balkóny a loggia prinášajú do bytu svetlo a vzdušnosť, a zároveň poskytujú príjemný vonkajší priestor na relaxáciu. 8. Byt je kompletne prerobený a moderne zariadený, pripravený na to, aby ste sa cítili ako doma hneď ako vstúpite. 9. Bezbariérový vstup a výťah zabezpečujú ľahký prístup pre všetkých, byt je na výhodnom druhom poschodí. 10. Moderné zariadenie a kompletne prerobený interiér zaručujú komfort a štýl. 11. Veľká pivnica a vlastná kotolňa pridávajú praktickosť a pohodlie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica o rozlohe 6m2, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Navyše, vlastná kotolňa na severnej strane bytu vám zabezpečí teplo počas zimných mesiacov. 12. S mesačnými nákladmi len ..... Tak ako? Páčia sa vám výhody tohto bytu? Vybavenie, balkóny, cena, bezpečnosť, parkovanie, lokalita.... Ak áno a chcete Viac info, popis vybavenia, lokality, technické info, foto, video, 3D virtuálnu prehliadku, 2D a 3D pôdorysy, kliknite nižšie na link: ( link si skopírujte a otvorte vo svojom prehliadači. alebo si ho pošlite mailom, či SMS a v pohodlí domova si byt môžete kedykoľvek pozrieť aj s rodinou) Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... A cena? Pri veľkosti tohto bytu je cena naozaj lákavá. Veď kedy inokedy máte možnosť kúpiť trojizbák v žiadanej lokalite, kde je blízko aj do prírody aj do mesta? Cena je pripravená k jednaniu: 123 598 € Uvedená cena je pri porovnaní iných cien viac ako priaznivá.
Byt 3+1, 91m2, Tvoj nový domov, ktorý si hľadal, Zvolen 8km
Vip. 3D a Video. Byt 91m2, dva balkóny, loggia, prerobený, Zvolen 8km Úžasný 3-izbový byt s dvomi balkónmi a nízkymi nákladmi v atraktívnej lokalite Zvolenská Slatina - váš vlastný prístav šťastia ID 421 Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje tento krásny a atraktívny 3-izbový byt s rozlohou 91 m2, dvomi balkónmi a loggiou vo výhodnej lokalite Zvolenská Slatina, medzi Zvolenom a Detvou. A všade je blízko....... VÝHODY: nie jedna, ale hneď 15 výhod tohto bytu je tu pre vás: 1. Predstavujeme vám tento úchvatný trojizbový byt v srdci Zvolenskej Slatiny. 2. Tento byt je skutočným klenotom, ktorý kombinuje moderný dizajn, pohodlie a praktickosť. 3. S celkovou plochou 91m2, z toho 77m2 obytného priestoru, ponúka dostatok miesta pre všetkých členov rodiny. 4. Byt je plný svetla a vzduchu s dvomi balkónmi a loggiou, ktoré pridávajú ďalších 8m2 k celkovej ploche. 5. Tieto exteriérové prvky vám umožnia vychutnať si slnečné dni a príjemné večery s výhľadom na pokojnú obec. 6. Byt je orientovaný na východ a západ, čo zaručuje prirodzené osvetlenie počas celého dňa. 7. Dva balkóny a loggia prinášajú do bytu svetlo a vzdušnosť, a zároveň poskytujú príjemný vonkajší priestor na relaxáciu. 8. Byt je kompletne prerobený a moderne zariadený, pripravený na to, aby ste sa cítili ako doma hneď ako vstúpite. 9. Bezbariérový vstup a výťah zabezpečujú ľahký prístup pre všetkých, byt je na výhodnom druhom poschodí. 10. Moderné zariadenie a kompletne prerobený interiér zaručujú komfort a štýl. 11. Veľká pivnica a vlastná kotolňa pridávajú praktickosť a pohodlie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica o rozlohe 6m2, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Navyše, vlastná kotolňa na severnej strane bytu vám zabezpečí teplo počas zimných mesiacov. 12. S mesačnými nákladmi len ..... Tak ako? Páčia sa vám výhody tohto bytu? Vybavenie, balkóny, cena, bezpečnosť, parkovanie, lokalita.... Ak áno a chcete Viac info, popis vybavenia, lokality, technické info, foto, video, 3D virtuálnu prehliadku, 2D a 3D pôdorysy, kliknite nižšie na link: ( link si skopírujte a otvorte vo svojom prehliadači. alebo si ho pošlite mailom, či SMS a v pohodlí domova si byt môžete kedykoľvek pozrieť aj s rodinou) Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... A cena? Pri veľkosti tohto bytu je cena naozaj lákavá. Veď kedy inokedy máte možnosť kúpiť trojizbák v žiadanej lokalite, kde je blízko aj do prírody aj do mesta? Cena je pripravená k jednaniu: 123 600 € Uvedená cena je pri porovnaní iných cien viac ako priaznivá.
Byt 3+1, 91m2, dva balkóny, loggia, prerobený, Detva 10km
Byt 3+1, 91m2, dva balkóny, loggia, prerobený, Detva 10km Vip. 3D a Video. Byt 91m2, dva balkóny, loggia, prerobený, Zvolen 8km Úžasný 3-izbový byt s dvomi balkónmi a nízkymi nákladmi v atraktívnej lokalite Zvolenská Slatina - váš vlastný prístav šťastia ID 421 Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje tento krásny a atraktívny 3-izbový byt s rozlohou 91 m2, dvomi balkónmi a loggiou vo výhodnej lokalite Zvolenská Slatina, medzi Zvolenom a Detvou. A všade je blízko....... VÝHODY: nie jedna, ale hneď 15 výhod tohto bytu je tu pre vás: 1. Predstavujeme vám tento úchvatný trojizbový byt v srdci Zvolenskej Slatiny. 2. Tento byt je skutočným klenotom, ktorý kombinuje moderný dizajn, pohodlie a praktickosť. 3. S celkovou plochou 91m2, z toho 77m2 obytného priestoru, ponúka dostatok miesta pre všetkých členov rodiny. 4. Byt je plný svetla a vzduchu s dvomi balkónmi a loggiou, ktoré pridávajú ďalších 8m2 k celkovej ploche. 5. Tieto exteriérové prvky vám umožnia vychutnať si slnečné dni a príjemné večery s výhľadom na pokojnú obec. 6. Byt je orientovaný na východ a západ, čo zaručuje prirodzené osvetlenie počas celého dňa. 7. Dva balkóny a loggia prinášajú do bytu svetlo a vzdušnosť, a zároveň poskytujú príjemný vonkajší priestor na relaxáciu. 8. Byt je kompletne prerobený a moderne zariadený, pripravený na to, aby ste sa cítili ako doma hneď ako vstúpite. 9. Bezbariérový vstup a výťah zabezpečujú ľahký prístup pre všetkých, byt je na výhodnom druhom poschodí. 10. Moderné zariadenie a kompletne prerobený interiér zaručujú komfort a štýl. 11. Veľká pivnica a vlastná kotolňa pridávajú praktickosť a pohodlie. K bytu prislúcha aj veľká pivnica o rozlohe 6m2, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Navyše, vlastná kotolňa na severnej strane bytu vám zabezpečí teplo počas zimných mesiacov. 12. S mesačnými nákladmi len ..... Tak ako? Páčia sa vám výhody tohto bytu? Vybavenie, balkóny, cena, bezpečnosť, parkovanie, lokalita.... Ak áno a chcete Viac info, popis vybavenia, lokality, technické info, foto, video, 3D virtuálnu prehliadku, 2D a 3D pôdorysy, kliknite nižšie na link: ( link si skopírujte a otvorte vo svojom prehliadači. alebo si ho pošlite mailom, či SMS a v pohodlí domova si byt môžete kedykoľvek pozrieť aj s rodinou) Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... A cena? Pri veľkosti tohto bytu je cena naozaj lákavá. Veď kedy inokedy máte možnosť kúpiť trojizbák v žiadanej lokalite, kde je blízko aj do prírody aj do mesta? Cena je pripravená k jednaniu: 123 597 €
NA PREDAJ 1 izbový investičný byt ZVOLEN - CENTRUM
Typ: 1-izbový byt Ulica: Jozefa Kozačeka Obec: Zvolen Leaders & Partners reality s.r.o. pobočka Zvolen, ponúkame na predaj 1 izbový byt v centre Zvolena, na ulici Jozefa Kozačeka. Byt sa nachádza v tehlovom zateplenom bytovom dome na 3.poschodí zo štyroch, je vo výmere 30,12 m2 a nemá balkón. Byt má vymenené okná za plastové, podlahu v izbe tvoria drevené parkety, ináč je v pôvodnom zachovalom stave.  K bytu patrí murovaná pivnica, ktorá je umiestnená v suteréne bytového domu. Obytný dom vo vchode nemá výťah, ale v blízkej budúcnosti je veľký predpoklad, že správca domu bude realizovať stavbu výťahov v jednotlivých vchodoch.  Vo vchode bytového domu je zavedená optika a správu vykonáva SBD Zvolen. Mesačný zálohový predpis bytu je nastavený na platbu cca 77,-Eur + náklad platby za EE cca 13,-Eur. V zmysle listu vlastníctva na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy, možnosť založenia bytu v prospech financujúcej banky kupujúcich.  Cena 79.500,- EUR/rozumná dohoda na obhliadke.  V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade potreby vieme zabezpečiť pre potencionálneho kupujúceho bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto nehnuteľnosti. V prípade potreby vieme zabezpečiť pre potencionálneho kupujúceho bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenie tejto nehnuteľnosti. V prípade seriózneho záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať Bc. Ľuboš Lorinc, m. č. alebo emailom: lubos.lorinc@  web: /zvolen web: TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI! !!GARANCIA!! ______________________________________________________________________________________________________ 1. prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2. online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3. garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4. zabezpečenie znaleckého posudku 5. Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad -->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! _____________________________________________________________________________________________________ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 30.12 m2 Úžitková plocha: 30.12 m2 Poschodie: 3 Loggia: nie Počet podlaží: 5 Počet izieb: 1 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie
PRENÁJOM  VEĽKÝ 2-IZB.BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII V PRIA
Ponúkame Vám moderný 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii a kompletne zariadený. Byt s balkónom sa nachádza v priamom centre mesta Zvolen. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kúpeľne, samostatné WC, kuchyne spojenej s obývacou izbou, nepriechodnej izby a balkóna. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková rozloha bytu je 54 m2, nachádza sa na 2/6 poschodí • nové bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami • kvalitná kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi robená na mieru • murované jadro s oddelenou dispozíciou • vinylová podlaha je jednoliata v celom byte, v kúpeľni a WC je dlažba • nová elektroinštalácia aj vodoinštalácia • byt sa predáva kompletne zariadený tak ako vidíte na fotkách (okrem postele a TV), zostávajú všetky spotrebiče a do bytu sa môžete rovno nasťahovať • výborná dispozícia aj orientácia na dve svetové strany - byt je svetlý a teplý • energetický certifikát nie je k dispozícii • osobné vlastníctvo, možnosť pri kúpe financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento tehlový byt v priamom centre mesta Zvolen Vás jednoznačne očarí svojou krásnou kuchyňou o otvorenou dispozíciou. Celý byt je ladený v modernom štýle a cítite sa v ňom veľmi príjemne. Výhodou je, že je kompletne prerobený aj zariadený a nepotrebuje ďalšie investície. V izbách a na chodbe sú jednoliate vinylové podlahy, dlažba v kúpeľni aj na oddelenom WC. Balkón má príjemný výhľad. Byt je svetlý teplý a zároveň je veľmi tichý. Zariadenie bytu ktoré zostáva aj so spotrebičmi je moderné a nové. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, kompletne zariadený a preto nevyžaduje už žiadne ďalšie investície. Sme v centre Zvolena, kde máte všetko po ruke ako kompletnú občiansku vybavenosť, škôlku, školu, lekáreň, obchody aj reštauráciu. Byt je tichý, susedia milý a preto odporúčam tento byt kde budete cítiť pokoj po práci. Táto nehnuteľnosť je vhodná aj pre náročnejšieho klienta či na investíciu. Maklér Vám jednoznačne odporúča túto nehnuteľnosť pre krásne bývanie podľa svojich predstáv. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel. č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom IV