bazár, predaj, inzercia, predám

Vojenska polna flasa

Kategória: Kemping

Nova, vhodna aj ako darcek
Vojenska polna flasa
Podobné inzeráty
vojenská lopatka СССР 1989 ZSSR, nabrúsená
Originál sovietska vojenská lopatka. 100% funkčná. s puzdrom.
Poľná fľaša
Predám plastovú poľnú flašu. Cena je pevná 4 €. Preferujem komunikáciu mailom nakoľko často robím nočné zmeny. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
NEREZOVÉ TERMOSKY , FĽAŠA.
PREDAM SPOLU TIETO 3 NEREZOVÉ TERMOSKY + FĽAŠA TAK AKO SU NA FOTO
Vojenská taška
Predám novú vojenskú tašku používanú Francúzskou armádou vo farbe Coyote. 100L. Osobne v BB alebo v BA. Prípadne na dobierku.
Vojenská strava RICR
Predám vojenskú stravu. Balík obsahuje 2 hlavné jedlá(zaliať horúcou vodou), keksy, čokoládu, kávu, čaj, energetické gély 2x, energetickú kofeinovú a ovocnú tyčinku, ISO drink, tablety na čistenie vody, servítky. Dávka na 24 hodín. Na dobierku alebo osobný odber v BB alebo v BA.
Spací vak premium
Spací vak, typu anatomická múmia, NILS Camp využijete počas chladných nocí pri kempovaní, spanie pod holým nebom a alebo len pri stanovanie na záhrade. Spací vak typu „anatomická múmia“ má oproti dekovému a mumiovému spaciemu vrecami upravený tvar, ktorý takmer presne kopíruje tvar tela a minimalizuje objem vyhrievaného priestoru. Po zatiahnutí kapucňa zostáva v spacáku iba malý otvor pre tvár. Eliminuje sa tak únik tepla. Anatomické, mumiové spacáky sú teda teplejšie, ľahšie a zaberajú menej priestoru, než spacáky dekové a mumiové. To je však vykúpené menším pohodlím. Model sa charakterizuje veľmi dobrým spracovaním a použitím kvalitných materiálov. Ako izolačná výplň, tak i vonkajšej strany spacieho vaku sú vyrobené z polyesteru v úprave 190T pongee pre vnútornú stranu, 190T W / R číre pre vonkajšiu stranu a dutého vlákna 300 g / m2 pre výplň. Povrch modelu chráni pred zimou a vlhkosťou. Prešitie spacieho vaku zamedzuje pohybu výpletom a zaisťuje rovnomernú izoláciu. Model uzatvára obojstranný zips, ktorý sa zaisťuje širokou manžetou so suchým zipsom, táto manžeta zamedzuje „rozbehnutí“ zipsu počas prevaľovanie a pohybu v spacáku. Zips je naviac prekrytý izolačné légou a kapucňa je opatrená zaťahovacia šnúrkou s brzdičkou pre minimalizáciu úniku tepla. Spacák je dodávaný v praktickom, kompresnom obale s popruhmi, ktoré po stiahnutí ušetria cca. 1/3 priestoru. Parametre: Vonkajší materiál: 190T polyester W / R číre vnútorným materiálom: 190T pongee Výplň: duté vlákno 300 g / m2 Rozmery: Dĺžka: 190 + 30 cm Šírka: 80 – 55 cm Rozmery po zbalení do kompresného obalu: Dĺžka: 33 cm Šírka: 23 cm Komfortná teplota: 10 ° C Extrémna teplota: -5 ° C Hmotnosť: 1490 g Farba: Zelená/ vojenská Pozri celú moju ponuku