bazár, predaj, inzercia, predám

Výbava pre bábätko

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám nenáročnej mamičke výbavu vhodnú pre letné bábätko ( chlapec), obsahuje rôzne body krátke aj dlhé, tričká, nohavice krátke aj dlhé, svetre až po zimné bundy, dva paplóny plus obliečka v žltej farbe,baldachyn a konštrukcia na postieľku, odsavacka mlieka dá sa komplet vyvarit, odsávačka na soplik vhodnú na vysávač.
Všetko je nutné vyprať nakoľko to bolo dlhšie uskladnené. Veci sú vo veľkom kufri.
Najlepšie z okolia Bratislavy kto si vie pre to osobne prísť a volať po 15:00hod. Ďakujem
Výbava pre bábätko
Podobné inzeráty
Balíky oblečenia pre bábätko - veľkosti 56 a 62
Predám balíky oblečenia pre bábätko. Veľkosti 56 a 62. Môj syn sa narodil v septembri, to znamená, že od tohto mesiaca je tam všetko na celý prvý polrok. Jesenné aj zimné oblečenie. Farebne sme oblečenie ladili do neutrálnych farieb, vhodné pre chlapčeka aj pre dievčatko. V balíkoch je naozaj veľa kusov z každého: body s dlhým rukávom, dupačky, polodupačky, nohavice na traky, pyžamká, overaly na von aj dnu, bundičky, svetríky, tričká, podbradníky, čiapky, rukavice proti škrabaniu sa, rukavice na umývanie bábätka, ponožky. Mnoho vecičiek ani nebolo nikdy využitých. Celkovo sú všetky vecičky skoro ako nové. Je z čoho vyberať si a kombinovať pre svoje bábätko :). Predávam len ako celok. Cena: 65 €. Osobný odber možný v Chorvátskom Grobe-Čierna voda. Po dohode môžem priviezť do Bratislavy.
Darujem oblečenie pre bábätko
Darujem oblečenie pre bábätko,veľkosti 62/68. Sú tam pyžamká, bodyčka, leginy, tepláky, ponožky, čiapky a k tomu pridám podložku do vaničky pre bábätko.
VIANOČNÉ SETY–body, šaty, súprava pre bábätko-kombinovateľné
Ponúkam na predaj vianočné sety pre bábätko po jednom dieťatku – prvý set obsahuje červené šatočky s dlhým rukávom + zateplené vianočné legíny (veľ.74 ale šaty aj legíny sú väčšie, pohodlnejšie + vianočné 3D Minnie ponožky (malá plyšová Minnie je na nich prišitá), ďalej červené body s dlhým rukávom s obrázkom sobíka a názvom „Moje prvé Vianoce“ (veľkosť 74/80 – číslo nezodpovedá veľkostiam bežne nosených vecí, tieto sú vhodné pre bábätká veľké 6-12 mesiacov, sú naťahovacie a dostatočne prispôsobivé, kvalitný hrubší a teplejší materiál v pôvodnej cene 16€) a čiernobiele vianočné šaty Minnie, spodná časť je obsypaná zlatými hviezdičkami (veľ.74). Všetky tieto sety sa dajú vzájomne kombinovať, viete využiť červené šaty samostatne len s pančuškami a legíny zase samostatne napr. s body, pričom ponožky ku všetkému... Môžete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty :)
Slávnostné doplnky pre bábätko
Predám slávnostné doplnky pre bábätko vhodné na fotenie, oslavu.., jemný materiál, zdobené kamienky Obsahuje: čiapočku, podbradník a topánočky + darčeková krabica Úplne nové, použité raz na fotenie. Len osobný odber Košice! Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem. Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
VEĽKÝ BALÍK OBLEČENIA PRE LETNÉ BÁBÄTKO (NEUTRAL)
VEĽKÝ BALÍK OBLEČENIA PRE LETNÉ BÁBÄTKO (NEUTRAL) Ponúkam veľký balík oblečenia veľ. 50 a 56 (prvé 3 mesiace) pre chlapca alebo dievča. 2x zavinovačka (1x pevná, 1x ľahká letná), 9x dlhé pyžamko, 3x letné pyžamko, 9x body s kr. rukáv, 2x body dlhý rukáv, 8x gaťuše, 4x čiapočka, 14x ponožky. Len ako celý balík. Len osobný odber BA. 
Mix oblečenia pre bábätko
Predám veľký balík mix oblečenia pre bábätko(chlapec)veľkosť 50/56, 62/68 a 74. Cez 100ks rozneho oblečenia v dobrom stave ,niektoré nové kusy cena za všetko spolu čo je na fotografiách.