bazár, predaj, inzercia, predám

Vybavenie pizzerie

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Predam nasledovne zariadenie zo zrusenej prevadzky pizzerie.
-Pec na pizzu ENTRY4 2N RM gastro s podstavcom 350e

-Chladiaci stol na napoje so suflikmi
1000x700. 500e

-vodny kupel BMV 2115 s vypustnymi kohutikmi 2x GN1/1 250e

-pracovny stol 1800x600 s policou a suflikom 150e

-pracovny stol s rostom a dvojdrezom 1600x600
vana 2x500x400x250 250e

-dvojdrez 1300x700 vana 2x600x600x250
200e

-pracovny stol s dvierkami 1000x700
250e

-pracovny stol s policou 1300x700
250e

Pri odbere vsetkeho spolu, vyrazna zlava na 1500eur. Potrebujem sa toho surne zbavit.
V pripade zaujmu najlepsie volat nonstop.
Vybavenie pizzerie
Podobné inzeráty
Gastro vybavenie prevádzky
Predám komplet vybavenie pizzérie: wlektro pec, odsávanie vzduchu, pizza pult, chladiace vytríny, grill a fritézy. Cena komplet 7000€. Prevádzka sa nachádza vo Viedni v Rakúsku, tak treba rátať aj s tým že si bude treba vedieť vybaviť transport. Prosím kontaktovať len so serióznym záujmom.
Plastová nádrž na naftu 2500 litrov
Dvojplášťová nádrž na naftu SIBUSO 2500 litrov je dostupná iba v 1 verzii vybavenia no je dostupná k rýchlemu odberu. Nádrž je vyrobená podľa normy EN 13341 z UV odolného MDPE materiálu, špeciálnou rotačnou technológiou bez zvarov a iných spojov, ktorá zaručuje maximálnu pevnosť plášťov. Vybavenie nádrže umožňuje jednoduchý, interný výdaj PHM. Veľkou výhodou polyetylénových nádrži je ich pružnosť, odolnosť voči poveternostným vplyvom a minimálna údržba aj preto je na všetky nádrže garantovaná 10 ročná záruka a 2 ročná záruka na výdajne zariadenie. Vybavenie nádrže: – Lopatkové čerpadlo Rotaxx 230V/ 60 lit., – Palivový filter 10 mikrónov, – Digitálny prietokomer FMT, – 6m výdajná hadica, – Automatická výdajná pištoľ, – Držiak pištole, – Optický hladinomer, – Vzduchový ventil na vnútornej nádrži, – Sacia hadica so pätnou klapkou a sacím košom, – Uzemňovací bod, – Plniaca koncovka VK 50, – Zariadenie proti preplneniu nádrže, – Inšpekčný otvor na vnútornej nádrži 440mm, – Uzamykateľný otvor ( červené dvere), – Nádrž je dodávaná s certifikátom výrobcu a tlakovou skúškou tesnosti podľa STN, – V x Ø : 1990 x 1708 mm Cena 2.268,-€ s DPH Možnosť odpočtu DPH. Doprava po dohode. Záruka 10 rokov na nádrž a 24 mesiacov na vybavenie. Na všetky nádrže ponúkame záručný aj pozáručný servis a poradenstvo. Viac informácii na
Nerezový stôl s drevenou doskou pre pekárov a lahôdkarov
Zo zrušenej výroby ponúkam na kúpu stôl s drevenou doskou. Rozmery podľa foto, hrúbka dosky 4 cm. Vhodné najmä pre pekárov, cukrárov, lahôdkarov. Doska v top stave. Ak zháňate akékoľvek iné nerezové vybavenie do potravinárskej výroby, stoly, skrine, regály, chladené stoly, pekárske stoly, vitríny, kuchynské vybavenie, mäsiarske stroje (mlynčeky, rúry, nárezový stroj, apod), napíšte, zavolajte, nie všetko na predaj a vo všetkých rozmeroch je inzerované. Na cene sa dohodneme. Pri kúpe viacerých vecí príjemná množstevná zľava vždy istá. Tovar sa nachádza v ČR, neďaleko slovenských hraníc, v obci Miroslav, 20 km od Znojma.
Nerezový stôl
Zo zrušenej výroby ponúkam na kúpu menší nerezový stolík s pevnou doskou as naozaj pevnou konštrukciou, žiadny papierák. Rozmery podľa foto. Slúžil ako stôl pod malú rúru. Ak zháňate akékoľvek iné nerezové vybavenie do potravinárskej výroby, stoly, skrine, regály, chladené stoly, pekárske stoly, vitríny, kuchynské vybavenie, mäsiarske stroje (mlynčeky, rúry, nárezový stroj, apod), napíšte, zavolajte, nie všetko na predaj a vo všetkých rozmeroch je inzerované. Na cene sa dohodneme. Pri kúpe viacerých vecí príjemná množstevná zľava vždy istá. Tovar sa nachádza v ČR, neďaleko slovenských hraníc, v obci Miroslav, 20 km od Znojma.
Nerezový vozík na múku a sypké zmesi do potr. výroby
Zo zrušenej pekárskej výroby ponúkam na predaj nerezovú nádobu na kolieskach s madlom. Bolo používané na skladovanie múky a strúhanky. Na predaj dva kusy. Cena za kus. Ak zháňate akékoľvek iné nerezové vybavenie do potravinárskej výroby, stoly, skrine, regály, chladené stoly, pekárske stoly, vitríny, kuchynské vybavenie, mäsiarske stroje (mlynčeky, rúry, nárezový stroj, apod), napíšte, zavolajte, nie všetko na predaj a vo všetkých rozmeroch je inzerované. Na cene sa dohodneme. Pri kúpe viacerých vecí príjemná množstevná zľava vždy istá. Tovar sa nachádza v ČR, neďaleko slovenských hraníc, v obci Miroslav, 20 km od Znojma.
Nerezový vešiak do potravinárskej výroby
Ponúkam na kúpu vešiak na nerezové krúžkové zástery a všelijaké iné príslušenstvo do potravinárskej prevádzky. Bezchybný stav, pevná konštrukcia. Ak zháňate akékoľvek iné nerezové vybavenie do potravinárskej výroby, stoly, skrine, regály, chladené stoly, pekárske stoly, vitríny, kuchynské vybavenie, mäsiarske stroje (mlynčeky, rúry, nárezový stroj, apod), napíšte, zavolajte, nie všetko na predaj a vo všetkých rozmeroch je inzerované. Na cene sa dohodneme. Tovar sa nachádza v ČR, neďaleko slovenských hraníc, v obci Miroslav, 20 km od Znojma.