bazár, predaj, inzercia, predám

Výnimočná cena: 2-garsónka na Fedinovej ulici v Petržalke

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj 2izb. byt takmer po kompletnej rekonštrukcii  v Bratislave, na Fedinovej ulici v Petržalke vo vyhľadávanej lokalite.

Byt je situovaný na 10/12p. bytového domu.

Celková plocha 54m2 zahŕňa 2 izby (24m2 a 9m2) samostatné, nepriechodné, predsieň, kuchyňu a kúpeľňu s wc. Okná plastové + žalúzie, zasklená loggia. Slušná rekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s wc, nová kuchyňa, maľovka, plávajúce podlahy a linoleum. V obývačke klimatizácia. Po dohode s klientom je možné dať dole stropné kazety. 

Celý byt je orientovaný na východ. 

Bytový dom prešiel krásnou kompletnou rekonštrukciou a to zateplenie, plastové okná v spoločných priestoroch, vstupná hala domu aj vchod sú kompletne zrekonštruované. 

Byt je ponúkaný podľa dohody aj so zariadením. 

K bytu prislúcha pivnica na poschodí. 

Mimoriadne znížená cena zo 165 000 € na 144 800 € + provízia RK. Konečná cena je pevná, len seriózni záujemcovia! Super akcia na cenu nehnuteľnosti platí do konca júla.
Výnimočná cena: 2-garsónka na Fedinovej ulici v Petržalke
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM 3- izbový byt v Petržalke na Fedinovej
Typ: 3-izbový byt Ulica: Fedinova Obec: Bratislava-Petržalka Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 2950/4 Bratislava VÁM PONÚKA V ZASTÚPENÍ NA PRENÁJOM  3- izbový byt v Petržalke na Fedinovej     Dispozícia:  Byt sa nachádza na 12. Poschodí bytového domu na Fedinovej ulici. Rozloha bytu je 80 m2. K dospozícii je aj menšia murovaná pivnica na rovnakom poschodí. - Vstupná predsieň so stavanou skriňou  - Chodba  - Obývacia izba s jedálenským stolom a loggiou - Kuchyňa - Spálňa  - Detská izba respektíve menšia izba - Kúpelňa s vaňou  - Oddelená toaleta  Zariadenie bytu:  Byt je plne vybavený – kvalitné laminátové podlahy, interierové dvere, bezpečnostne vchodové dvere, obklady, dlažby, sanita, batérie, klimatizácia, plastové okná, kompletne zariadený (vstavané skrine, nábytok, kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, umyvačka riadu, elektrická rúra, mikrovlná rúra, elektrická varná doska, LED podsvietenie kuchynskej linky, pračka, sušička, rýchlovarná kanvica, kávovar, televízia, klimatizácia...). Vchod po rekonštrukcii, vchodové dvere na čip, dva nové výťahy (aj nákladný).  Popis lokality: V okolí sa nachádza plaváreň, bowling, materská škôlka, zdravotné stredisko, pošta, Kaufland, cukráreň, vedľa vchodu pekáreň a drogéria.  Výhody: Zastávky MHD v blízkosti Plna občianska vybavenosť Centrum mesta v blízkosti Voľný od 1.8.2023. Cena: 750 €/mes. + 250 €/mes. energie.  Pri podpise zmluvy sa platí vopred komplet 1 nájomné + 1 depozit +  1 provízia RK  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 83 m2 Úžitková plocha: 80 m2 Poschodie: 12 Počet izieb: 3 Plocha balkóna: 3 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: vaňa Energetický certifikát: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno
Výnimočná cena: 2-izbový byt na Fedinovej ulici v Petržalke
Ponúkame Vám na predaj 2izb. byt takmer po kompletnej rekonštrukcii  v Bratislave, na Fedinovej ulici v Petržalke vo vyhľadávanej lokalite. Byt je situovaný na 10/12p. bytového domu. Celková plocha 54m2 zahŕňa 2 izby (24m2 a 9m2) samostatné, nepriechodné, predsieň, kuchyňu a kúpeľňu s wc. Okná plastové + žalúzie, zasklená loggia. Slušná rekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s wc, nová kuchyňa, maľovka, plávajúce podlahy a linoleum. V obývačke klimatizácia. Po dohode s klientom je možné dať dole stropné kazety.  Celý byt je orientovaný na východ.  Bytový dom prešiel krásnou kompletnou rekonštrukciou a to zateplenie, plastové okná v spoločných priestoroch, vstupná hala domu aj vchod sú kompletne zrekonštruované.  Byt je ponúkaný podľa dohody aj so zariadením.  K bytu prislúcha pivnica na poschodí.  Mimoriadne znížená cena zo 165 000 € na 144 800 € + provízia RK. Konečná cena je pevná, len seriózni záujemcovia! Super akcia na cenu nehnuteľnosti platí do konca júla.
DELTA - predaj garsónky, Poprad
Delta Property Vám ponúka exkluzívne na predaj slnečnú garsónku na ulici Tomášikovej v Poprade. Garsónka sa nachádza na 7 poschodí. Bytový dom má 7 poschodí. Celková rozloha garsónky je 22 m2. Táto garsónka je ideálna ako štartovacie bývanie alebo investičný byt. Byt: garsónka je krásne presvetlená a prakticky zariadená. Garsónka je vybavená plastovými oknami, vnútornými žalúziami a dlažbou. Hneď pri vstupe do garsónky sa nachádza vstupná chodba z ktorej je vstup do kúpeĺne a obývacej izby s kuchyňou.  Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, radiátorom, umývadlom a WC.  V izbe sa nachádza rozkladací gauč, ktorý slúži aj na nočné spanie, vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru.  Byt sa predáva so zariadením, čiže stačí sa rovno nasťahovať. K bytu prislúcha samostatná pivnica. Spoločný balkón pre 3 byty na medziposchodí. Garsónka poskytne budúcemu majiteľovi dobrú dostupnosť do mesta, nemocnice a ponúkne mu širokú škálu možností, ktoré sú v blízkosti. Výhody: garsónka je slnečná - orientácia západ, nízke náklady na bývanie, dobrí susedia, blízkosť - obchodov, centra mesta, športovísk, nemocnice. Kompletná občianská vybavenosť. K dispozícií ihneď. Cena: 71.900,- eur Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
2-garsónka v Petržalke po čiastočnej rekonštrukcii, 46m2.
TUreality ponúka na predaj 2-garsónku v Petržalke po čiastočnej rekonštrukcii, na Fedinovej ulici. Nachádza sa na 8 nadzemnom podlaží z celkových 12, v rekonštruovanom bytovom dome s výťahmi. Dispozične sa byt skladá zo vstupnej chodby, jendej samostatnej izby, kúpeľne a toalety, obývacej izby s loggiou a kuchyne. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou okolo roku 2018. Podlahová pocha bytu predstavuje 46m2, a mesačné náklady sa pohybujú okolo 170€. Byt je voľný ihneď. Petržalka je časť Bratislavy s jednoduchým spojením do centra mesta, či už autobusovým spojom alebo električkou. Zástavky sú v pešej dostupnosti od domu, v okolí je bezproblémové parkovanie, výborná občianska vybavenosť, nachádza sa tam množstvo obchodov, škôl, škôlok, podnikov a reštaurácii, poliklinika či pošta Energetický certifikát nie je k dispozícii. V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia HÚ. Info a obhliadky: mail: machovicova@, tel:+421 41 3217800
Zrekonštruovaná garsónka s výhľadom na prístav, Komárno
Typ: Garsónka Ulica: Dunajské nábrežie Obec: Komárno Keby som hľadal garsónku ja,  doležitý by bol pre mňa jej celkový stav, ako by som sa v nej cítil a zároveň aj výhľad z okna. Ako to máte Vy? Je táto garsónka na Dunajskom nábreží to čo hľadáte? Bola zrekonštruovaná a majiteľ využil priestor, aby sa v nej bývalo ešte komfortnejšie. Izba zostala rovnako veľká a miesto predsiene vznikla kuchyňa. Veľkou výhodou je aj oddelená kúpeľňa od WC a vlastná pivnica. Garsónka môže ostať  čiastočne zariadená, čiže zariadenie je GRÁTIS.  Zavolajte a dohodnite si obhliadku. Pozrite si sami ako garsónka vyzerá naživo a taktiež aký výhľad je z okna na prístav.  V prípade vážneho záujmu je cena na DOHODE.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 19 m2 Úžitková plocha: 19 m2 Poschodie: 2 Počet podlaží: 7 Počet izieb: 1 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Zariadenie: čiastočne
Rezervované - Garsónka - NA PRENÁJOM
B10 Vám ponúka na prenájom modernú garsónku v Martine na sídlisku Sever. Táto garsónka sa nachádza na 3. poschodí v tichej a vyhľadávanej lokalite, ideálnej pre tých, ktorí preferujú pokojné prostredie. Garsónka disponuje celkovou rozlohou 22 m2 a bola nedávno kompletne zrekonštruovaná, čo znamená, že noví nájomcovia môžu očakávať moderné a kvalitné vybavenie. Je útulne zariadená a pripravená na okamžité nasťahovanie. Okrem toho, táto garsónka má výhodu pivnice v suteréne, ktorá poskytuje ďalšie úložné priestory. Táto možnosť je vždy vítaná pre tých, ktorí potrebujú viac miesta na uskladnenie svojich vecí. Výhodou tohto bytu je aj jeho okolie. Sídlisko Sever je známe svojou príjemnou atmosférou a dobrou dostupnosťou služieb a zariadení. Obchody, reštaurácie, školy a verejná doprava sú v tesnej blízkosti, čo zaisťuje pohodlné a komfortné bývanie. Táto garsónka je momentálne voľná a čaká na nových nájomcov. Ak hľadáte malý, no útulný a moderne zariadený byt v tichej lokalite, táto ponuka by mohla byť práve pre vás. Nezmeškajte príležitosť a zarezervujte si prehliadku ešte dnes! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 110918 Cena: 330.00 €/mesiac Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku