bazár, predaj, inzercia, predám

Vysekávač grafiky 32mm

Kategória: Tlačiarenské stroje

Predám nový vysekávač papiera, ktorý je vhodný pre výrobu odznakov, magnetiek, prívekov a podobme. Vysekávač slúžina presné a rýchle vysekávanie grafiky z papiera. Vysekávač vysekáva kruhovú grafiku, ktprá je použiteľná pri 32 mm matriciach. Ak používate lis na odznaky, tento vysekávač grafiky určite oceníte.

Posielam cez Packetu alebo osobný odber v Michalovciach.
Cenu nezjednávam.
Vysekávač grafiky 32mm
Podobné inzeráty
Graficky vysekavac na papier MSPC-2
Multifunkčný vysekávač je z kvalitnej nerezovej ocele a určený na prípravu grafiky do odznakov, magnetiek, kľúčeniek, zrkadielok a pod... Na fungovanie sú potrebné výsekové formy (nie sú súčasťou predaja ale dám kontakt kde ich aj s iným spotrebným materiálom výhodne zohnať v rôznych veľkostiach). Výhodami sú najmä: • použitie jedného prístroja s viacerými formami rôznych veľkosti a tvarov – kruhové, ovále, štvorcové, obdĺžnikové . Je to podstatne lacnejšie ako kupovať vysekávač zvlášť pre každú veľkosť. • výsek viacerých papierov súčasne (udávaných 10-20 listov 80g papiera naraz). Cena dohodou. Preferovaný osobný odber TO, PN, NR, možné aj zaslať kuriérom.
Zaoblovač, vysekávač papiera - 3 druhy
Zaoblovač rohov papiera,kartonu, laminovaného papiera, plastových kariet, hlinikového plehu do hrúbky 1,0 mm v priemere 5 mm. Cena 75 €+pošt. ----- vysekávač otvorov 15x3 mm. Cena: 60.-€ + pošt. ------ vysekávač fotografií 35x45 mm = 110,-€ + pošt
Nový lis na odznaky + matrica + vysekavac + materiál
Lis na odznaky (nový) s 32mm matricou (nová matrica) + ďalšia matrica zdarma! (používaná - iný rozmer) + stojanový vysekávač papiera (nový) + spotrebný materiál na výrobu odznakov 32mm (500ks) osobný odber alebo poštovým kuriérom. V cene nie zahrnutá doprava. +10 eur cez expres poštového kuriéra Cenu nezjednávam. Možný osobný odber. Preferujem emailovú komunikáciu.
Predám kopírku Ricoh MP CW2201SP
Dobrý deň Predám kopírku Ricoh MP CW2201SP. Je to tlačiareň / skener / kopírka. Používa gelový atrament (Gel-Jet, ktorý je odolný vode), 2 automatické role na papier do šírky 914mm. Plne funkčná, bez akýchkoľvek problémov. Bola pod servisnou zmluvou, čiže všetko čo bolo treba vymeniť, bolo vymenené. Ideálna napríklad na tlač, skenovanie a kopírovanie veľkoformátových výkresov, ale aj inej grafiky na rolový materiál. Dôvod predaja - zrušenie prevádzky. Osobný odber v Pezinku. Ďakujem
Komplet sieťotlačová dielňa vrátane tlačiarne RISO
Pre záujemcu o sieťotlač ponúkam komplet zariadenie na potlač textilu, plastov, kovov, papiera a iných materiálov. Obsahuje ešte nepoužívanú revolučnú japonskú tlačiareň RISO, ktorá vám sito vytlačí z PC za minútu. Odpadne veľa starostí s výrobou sita (nanášanie emulzie, sušenie, osvit, vymývanie, sušenie a pod.) Všetko sa tak urýchli a zlacní. Farbu dám grátis (biely plastizol na textil). K tlačiarni je aj úplne nový, nepoužitý stôl na potlač tričiek a iného textilu, ďalej stôl na potlač plochých predmetov (napríklad papier, alebo plech alebo PVC ale plexi a pod.) Stôl s mikronastavením na presnú prácu. (môžete napríklad tlačiť luxusné vizitky, etikety, svadobné oznámenia aj na čierny papier zlatou, bielou alebo striebornou farbou. K dielni pridám nové nepoužité kovové rámy na sito, stierky, stierkové gumy rôznych tvrdostí a všetky farby čo mám. Všetko je nové nepoužité. Kto chce začať podnikať v oblasti grafiky a sieťotlače má ideálnu a výhodnú možnosť. Viem poslať aj foto po dohovore. Je toho veľa, takže odporúčam si nájsť čas a zavolať. Je možnosť kúpiť to komplet (výhodnejšia cena), alebo aj po častiach. Odporúčam skôr záujemcovi, ktorý už má nejaké aspoň základné skúsenosti so sieťotlačou. Prosím neposielajte SMS ale radšej zavolajte.
Sieťotlač stierka PUSH od StretchDevices
Predám minimálne používané stierky od StretchDevices z USA. Stierky sú určené na tlač spôsobom PUSH od seba. Mne nakoniec po pár pokusoch tento spôsob nevyhovuje. Najviac sa osvečili pri tlači mikín. Viackrát bola použitá len modrá, ostatné sú skoro nepoužité. Pre prípadného záujemcu jedine upozornenie. Paleta musí byť rovná ( ideálne hliníková ), ak tlačíte textil na drevených paletách a sú teplom mierne prehnuté, nemusí vám stred grafiky dostatočne pretlačiť. Stierková guma je veľmi tenká. Tvrdosť je 70 ShA. 6" ( š: 15,24 cm ) 82,41 $ ( 75,81 € bez DPH ) = červená 25,- € 12" ( š: 30,48 cm ) 92,46 $ ( 85,06 € bez DPH ) = modrá 35,- € 12" ( š: 30,48 cm ) 92,46 $ ( 85,06 € bez DPH ) = červená 50,- € 16" ( š: 40,64 cm ) 113,43 $ ( 104,35 € bez DPH ) = červená 65,- € Je možné poslať po kuse ( + preprava ), je možná aj faktúra. Nie vždy môžem dvíhať telefón, kľudne píšte SMS, mail Odosielam iba na dobierku, alebo prevzatie osobne.