bazár, predaj, inzercia, predám

Vysoká presklená vitrína s dvoma zásuvkami

Kategória: Skrine

Predám zachovalú presklenú vitrínu s dvoma zásuvkami, rozmery: výška 2,30 m, šírka: 80 cm , hĺbka vitíny: 36 cm a hĺbka dolných zásuviek 50 cm.
Vysoká presklená vitrína s dvoma zásuvkami
Podobné inzeráty
Písací stôl s nadstavbou, policová skriňa, šatníková skriňa
Predám nábytkovú zostavu zloženú s 3 častí: - šatníková skriňa - písací stôl s nadstavbovou skrinkou so zásuvkami a poličkami - skriňa so zásuvkami a poličkami Zachovalý písací stôl (60 hĺbka,120 šírka, 75 výška) má nadstavbovú skrinku so zásuvkami a poličkami. Rozmer: 110 výška, 38 hĺbka, 120 šírka Predám za 49,9€. Zachovalá skriňa so zásuvkami a poličkami je vitrínového charakteru. Rozmer: výška 180cm, šírka 85cm, hĺbka 30cm. Predám za 59,9€. Šatníková skriňa je v dobrej kondícii bez výraznejších známok opotrebovania. Rozmer: 196cm výška, 50cm hĺbka, 80 cm šírka. Cena je 69,9€. Predám aj jednotlivo. Cena za všetko spolu 149€. V prípade záujmu zrealizujem po dohode aj dovoz a pomôžem s vynesením. Dovoz je možný na trase Bratislava - Liptov/Tatry (cez ZA alebo BB) a okolie.
Presklená vitrína + drevená komoda
Predám komplet = presklená vitrína a drevená komoda (Jelša) vo veľmi dobrom stave. ROZMERY: 200 X 80 X 44 cm (výška, šírka, hĺbka) Vrchná časť má 3 police a spodná 1, vid. foto.
Nábytok Kent
Predám zopár kusov nábytku. Je k nemu aj opravná sada. Konferenčný stolík Kent - 50€ Nízka TV skrinka Kent - 50€ Pompézna vitrína so zásuvkami Kent - 50€ Rohová jednodverová skrinka KENT + Závesná vitrína (nadstavec na príborník) Kent - 50€ Komoda s dvomi zásuvkami Kent - 50€ Skrine nedovážam. Treba si prisť po ne. Na cene je možne sa dohodnúť.
presklena vitrína
masívna vitrína s funkčnými zámkami, dolu úložny priestor zatvorený, hore vitrína položená na spodnom dieli. pevny, nekníše sa, masívny.
Príborník – 212 x 157 x 51 cm ( v + š + h ).
Ak vlastníte dom , alebo priestranný byt , určite si aj Vy predstavujete , že jedna z izieb by mohla byť krásnou a účelnou jedálňou . Jedálňou s krásnym jedálenským stolom , s pohodlnými stoličkami a napríklad aj s krásne vyhotoveným príborníkom z masívneho dreva . Príborník slúži na odkladanie čajového servisu , tanierov , alebo príborov , horná časť je zvyčajne presklená , spodná časť je hlbšia a slúži na odkladanie jedálenského servisu . Príborník krásne vynikne rovnako v modernej , ako aj klasicky zariadenej kuchyni , alebo jedálni . Príborník má v hornej časti 2 plné dvierka , za ktorými sú poličkové úložné priestory . Pod vrchnou časťou v strede voľný úložný priestor . V spodnej časti je úložný priestor s policami vybavený 2 plnými dvierkami a 2 zásuvkami . Do zásuviek môžete uložiť príbory a do spodnej skrinky hrnce , plechy a panvy . Do vysokého príborníka skrátka umiestnite všetko , čo potrebujte na varenie a pečenie vo Vašej kuchyni . Masívny nábytok sa bude hodiť do Vašej domácnosti aj na chalupu . Skladá sa z 2 častí . Výška – 212 cm , šírka – 157 cm , hĺbka – 51 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Mala skrinka s dvomi zasuvkami
Predam malu svetlohnedu skrinku s 2 zasuvkami, vhodna k posteli alebo ku pocitacu. Rozmery 44,5cm x 48cm x 40cm (vyska,sirka, hlbka) Iba osobny odber v Bratislave.