bazár, predaj, inzercia, predám

Vyteplené šušťáky

Kategória: Kombinézy

100 % stav. Veľkosť na 9 R. PREMERIAM.
Vyteplené šušťáky
Podobné inzeráty
Nové nohavice-kombinéza nepremokové vyteplené
Predám nové nohavice-kombinéza nepremokové vyteplené zn.Lupilu veľ.98/104 šedo-modrá farba.S trakmi a vyteplením.Na bočnej strane nohavíc je zapínanie na cvok pre zúženie ak by bolo treba. S reflexnými prvkami. Mnoho iného viď. moje inzeráty.
Dievcensky zimny overal DKNY 6-9 mes. UPLNE NOVY
Krasny zimny overal znacky DKNY pre dievcatko. Je uplne novy, ani raz neobleceny - dostali sme, ale kym prisla zima, sme vyrastli :( Je teplucky, rukavy sa daju stiahnut aj na rucky ako rukavice, vnutro je cele vyteplene. Pisu velkost 6-9 mesiacov, moze to byt nejaka 68-72.
Fusak UNI tmavomodrý s rukávnikom na kočík - ako nový
Predám zimný fusak tmavomodrej farby. Dlžka 90 cm, šírka 2x55cm. Vnútro je bledoružovej farby, vyteplené. Fusak má svetlosivú kožušinku a otvory na 5 bodové zapínanie. Je krásnej tmavomodrej matnej farby (foto trošku skresľuje, nie je príliš lesklý). Bol používaný v kočíku asi 4 mesiace. Striedali sme s iným. Je opraný, v top stave, ako novučký. V cene je rukávnik v tých istých farbách, je to set. Fusak je vhodný pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 40 Eur za set. (KC bola 65 eur) Osobný odber Humenné, alebo poštou (+poštovné)