bazár, predaj, inzercia, predám

Vytvorím pre vás originálne logo/vizitky/svadobné pozvánky

Kategória: IT, webdesign

Ponúkam tvorbu rôznej grafiky podľa Vašej predstavy rýchlo, efektívne a kvalitne.
- výroba vizitky, loga, rôznych cenníkov, menu lístkov, svadobných pozvánok, menoviek a iných grafických prvkov.

Dodanie do 1-10 dní podľa náročnosti a množstva


V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Vytvorím pre vás originálne logo/vizitky/svadobné pozvánky
Podobné inzeráty
Vytvorím pre vás originálne logo/vizitky/plagáty/etikety
Vytvorím pre Vašu firmu/obchod či značku originálne logo, vizitky či etikety. Prípadne ďalšie printové grafické práce ako plagáty, letáky, nálepky na výklady a pod. Taktiež grafiku pre sociálne média, alebo vašu webstránku.
Vytvorím pre vás originálne logo/vizitky/plagáty
Vytvorím pre Vašu firmu/obchod či značku originálne logo a vizitky. Prípadne ďalšie printové grafické práce ako plagáty, letáky, nálepky na výklady a pod. Taktiež grafiku pre sociálne média, alebo vašu webstránku. Vzhľad a štýl loga, vizitiek a grafík bude na dohode. Prosím kontaktujte ma tu do správy len v prípade seriózneho záujmu!
Vytvorím pre vás originálne LOGO, VIZITKÝ, PLAGÁTY
NAŠE SLÚŽBY SÚ: Webový dizajn, rôzne grafické práce, vizitky, programovanie webových stránok, úprava fotiek, videí či web stránok. Grafická kreativita pre účel reklamných predmetov (letáky, billboardy), tvorba dizajnového loga a vytvorenie firemnej identity. Logo na mieru.
Originálne LOGO alebo VIZITKA na mieru
Vytvorím Vám grafický návrh na mieru, presne podľa Vašich predstáv. Som certifikovaný grafický dizajnér s 2 ročnou praxou. Som kreatívna, spoľahlivá, flexibilná a k práci pristupujem vždy zodpovedne. Ovládam viacero grafických programov na pokročilej úrovni. Ponúkam kvalitnú prácu, profesionalitu a rýchlu reakciu. -------------- Uvedená cena je za grafický návrh loga vrátane následných 3 revízií. Dodanie finálneho loga v plnej kvalite vo formáte .eps, .pdg, .svg, .png + ďalšie formáty na vyžiadanie. Inštrukcie: - Popis firmy, približný opis činnosti v ktorej bude logo používané. - Vaša predstava, ako by malo logo vyzerať, čo zahŕňať a čo nie (nie je nutné). - Prípadnú konkurenciu, od ktorej by ste sa chceli odlíšiť. - Farby, ktoré chcete mať použité v logu. Čím viacej inštrukcií, požiadavok a predstavivosti od vás dostanem, tým skorej dosiahnem ideálne logo pre Vás.
Tvorba webstránok - vytvorím pre vás prezentačnú webstránku
Vytvorím Vám webstránku alebo redizajnujem vašu starú webstránku, ktorá už dobre nefunguje. Ak nemáte presnú predstavu ako by mala web stránka vyzerať a čo by mala obsahovať, rád Vám so všetkým poradím. Eshopy nerobím, tam by som radšej odporučil zavedené riešenia typu shoptet, ale možno sa môžeme pobaviť aj o tom. Môj prezentačný web: Viac o službe “prezentačná webstránka na mieru” - A Prečo web odo mňa? - Zaujímam sa o najnovšie trendy v oblasti webov, takže Váš web fungovať presne tak ako má. - Veľký dôraz narozdiel od väčšiny iných kladiem na rýchlosť webu (videl som množstvá webov od agentúr a freelancerov a obrovská väčšina z nich je zbytočne pomalá). Google ma rád rýchle weby. - Nejde mi iba o to, aby som vám vytvoril web. Chcem, aby vám web zarábal - prinášal nových klientov. Lebo keď sa vám aj vďaka webu bude dariť, tak ma možno odporúčíte niekomu ďalšiemu. - Mám prehľad aj v SEO, takže váš web sa bude dať ľahko nájsť aj cez google. - Google Analytics - budete vidieť odkiaľ a koľko návštev chodí na váš web. Ale aj to, čo tam hľadajú. - Responzívny dizajn - web bude sa správne zobrazí na mobile, pc aj tablete. Pravdupovediac, weby pre klientov som robil možno iba 2x (aj to 15 rokov dozadu). Celý profesný život sa pohybujem v oblasti webov a riešil som možno už aj stovku vlastných webov, ktoré zarábali alebo stále zarábajú z reklám. No aktuálne by som rád skúsil pomáhať s webmi ľuďom, ktorí s tým nemajú skúsenosti, lebo vidím, že takých je fakt dosť. Čo potrebujem od Vás? - Chcem sa o vašom podnikaní porozprávať, aby som pochopil čomu sa venujete alebo chcete venovať. Aké sú vaše ciele. - Bude fajn ak máte nejaké fotky, texty, videá, ktoré by mali byť na webe. Ale vieme na tom zapracovať aj spoločne. - logo - nie je nutnosť, ale bolo by fajn nejaké mať. Môžem nejaké skúsiť vytvoriť, keď bude treba. - Web hosting a doménu, aby ste mali kde umiestniť stránku - pomôžem Vám s výberom web hostingu a domény a ak budete chcieť, tak ho aj nastavím. Cenovo by som sa rád pohyboval od 300 eur pri jednoduchom webe, ale záleží to dohode, na vašich požiadavkách, čo všetko potrebujete, prípadne budete v budúcnosti potrebovať. V prípade záujmu mi napíšte správu alebo zavolajte s tým čo potrebujete pomôcť, aby som zistil či vám viem pomôcť.
Weby, eShopy, identita, logá, sociálne siete, reklamy
Vytvorím Vám osobný, firemný web alebo eShop podľa predstáv s redakčným systémom, platobnými bránami, vytvorím logá, založím základné sociálne siete - Facebook, Instagram, a pomôžem so základným marketingom. Vytvorim Vám webovú stránku alebo eshop s jednoduchou správou obsahu kde pridávanie stránok, podstránok a produktov zvládne každý. Plne responzívny web Váš web bude pekne spracovaný na PC ako aj na mobilných zariadeniach (tablet, mobil). Ponúkam služby: - Web dizajn, redizajn - Výtvorenie webu, eshopu - Reklamné kampane (google, facebook) Cena dohodou na základe bližších informácií o projekte. Viac informácii ako aj portfólio nájdete na: V prípade záujmu o moje služby, ako aj nezáväznú cenovú ponuku ma neváhajte kontaktovať pomocou kontaktného formulára, telefonicky alebo na stránke Teším sa na našu spoluprácu!