bazár, predaj, inzercia, predám

Vyučovanie klavíra cez leto príprava na šk rok od 6 rokov

Kategória: Výuka hudby

Ponúkambvam vyučovanie klavírnej hry zháňam žiakov na ďalší školský rok do ZUŠ Strojárenská 3 ktorý zápis trvá až do 10.9. výučbu klavíra, prípadne doučovanie. Ak je Vaším obľúbeným hudobným nástrojom klavír, obdivujete tóny chvejúcich sa strún vyčarovaných údermi kláves, tak som potom ten koho hľadáte :). Mám ukončenú ZUŠ (1., 2. stupeň hra na klavíri) aj vysokú školu v odbore hudobné umenie - hlavný predmet klavír.pre úplných začiatočníkov i pokročilých (od 3-99),ktorí majú chuť si zahrať a naučiť sa niečo na klavíri,či už profesionálne, pre radosť , alebo sa v hre zdokonaliť. Pripravujem na konzervatoriá, súťaže a iné podobné aktivity u Vás doma alebo u mňa v štúdiu. Mám množstvo materiálov, z ktorých Vám určite niečo sadne. Moja výuka je samozrejme prispôsobená veku žiaka (hravá, tvorivá, vtipná, funkčná a osvedčená...)
Umenie je cesta.podmienka mať klavír
Pre vážny záujem ma kontaktujte POPROSIM ZDIEĽAJTE DALEJ zdieľajte medzi priateľmi rodinami prihlásiť sa dá od teraz až so 10.9.2023 aj cez prázdniny teším sa na vás.
Vyučovanie klavíra cez leto  príprava na šk  rok od 6 rokov
Podobné inzeráty
Výučba gitary a klavíra aj ONLINE aj v lete
Dobrý deň. Ponúkam súkromné hodiny hry na gitare a klavíri spolu s hudobnou teóriou pre úplných začiatočníkov i pokročilých (na veku nezáleží). Výučba môže prebiehať prezenčnou formou, ale preferujem najmä ONLINE vyučovanie (celé Slovensko) s čím mám bohaté skúsenosti. Som študovaný muzikant a už 12 rokov vyučujem na základnej umeleckej škole gitaru a klavír. Moja výuka je, samozrejme, prispôsobená veku žiaka (hravá, tvorivá, funkčná a osvedčená...). Pre viac informácii kľudne volajte alebo píšte. Vyučovanie prebieha celoročne. (podľa dohody). Vyučovacia hodina:60 minút = 15€. (PLATÍ SA AŽ PO VYUČOVACEJ HODINE)
VYUKA KLAVIRA (Keyboard)
Výuka klavíra (keyboard) pre začiatočníkov aj pokročilých,vek od7 - do 100 rokov. Tel:
Hodiny klavíra
Dobrý deň, prijmem šikovných a usilovných žiakov každého veku, na súkromne hodiny klavíra. Vyučujem v centre Košíc alebo u Vás doma. Rád Vás naučím skladby ktoré sa vy sami túžite naučiť ale potrebujete pomoc. Učím klasickú hudbu, populárnu, filmovú, základy jazzu, improvizácie a kompozície. Od svojich 18 rokov ma skúsenosti s učením ľudí každej vekovej kategórie, priateľsky prístup a zábava na hodine nebude chýbať :) Krátke úryvky z výsledkov mojej práce môžete nájsť na mojom instagramovom profile: Levov24 Alebo na Tiktoku pod menom: panucitel_ Alebo na YouTube pod menom: Leonard Tomi Cena: 15€ - 45 min. 20€ - 60 min. (U mňa) 20-25€ - 45 min. (U vás, podľa vzdialenosti)
Hra na klavíri, ladenie klavírov
Učiteľ klavíra, ladič klavírov. Vyučujem v Piešťanoch hru na klavíri ako deti, tak aj dospelých. Výuka je samozrejme prispôsobená veku žiaka. Učím začiatočníkov aj veľmi pokročilých, pripravím aj na konzervatórium. Pedagogicky pôsobím 5. rok a skončil som Magisterský stupeň Akadémiu umení v Banskej Bystrici - klavír. Už na prvej hodine zahráte pár taktov dvomi rukami. Rád Vám odovzdám všetky svoje vedomosti. Sadzba: 25-35 eur/60 min. Cestovné náklady. Po dohode prídem za Vami aj do miest: Trnava, Nové Mesto nad Váhom, Leopoldov. Ak máte doma starší nástroj, ktorý chcete oživiť, tak Vám ho naladím a neváhajte ma kontaktovať. Ladenie klavíra je 60€ plus cesta z Piešťan. Mobil
VÝUKA NA BICIE V NITRE
Ponúkam vyučovanie hry na bicie nástroje od základov k pokročilosti. Pre začiatočníkov aj pokročilých, ktorí si chcú prehĺbiť svoje zručnosti. Nie je nutné mať biciu súpravu. Možnosť osvojenia si technickej zručnosti, rôzne štýly rytmov a hudobných štýlov na biciu súpravu. Ponúkam modernú koncepciu vyučovania so všetkými dostupnými prvkami. Flexibilné vyučovanie podľa zručnosti, nárokov a požiadaviek. Platí sa formou školného študenti aj dospelí. Nejde o súkromný spôsob vyučovania ale na súkromnej škole. Na veku nezáleží
Hodiny klavíra
Ponúkam súkromné hodiny klavíra pre malých i veľkých v Michalovciach u mňa doma v pekných priestoroch s kvalitným pianinom. Mám 40-ročnú prax ako učiteľka ZUŠ a korepetítorka zboru, získala som aj ocenenie primátora mesta. Vaše deti naučím hre na nástroj vrátane teórie, rešpektujúc ich potreby a individuálne tempo. Cena 12€ za 45min hodinu, resp. podľa dohody. Teším sa na vás.