bazár, predaj, inzercia, predám

Vyvojová psychologie - Vágnerová, Lisá

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Kniha je v stave ako nová, okrem prvých 10 strán, kde bol použitý zvýrazňovač.

Cena 9€.

Posielam cez packetu alebo je tu i možnosť osobného odberu v Bratislave.
Vyvojová psychologie - Vágnerová, Lisá
Podobné inzeráty
PRÍPRAVA PRIJÍMAČKY ZO PSYCHOLOGIE
ponúkam vlastnoručne zhotovený komplex poznámok zo psychologie, ako prípravu na prijímačky [FF UK,UNIBA, OU, MUNI] všetko v online verzii (pdf, word). Na základe vlastnej skusenosti si dovolím tvrdiť, že ide o velmi dobre spracovanú pripravu, ktorá zaistí, že sa na prijímačkách nestretnete s termínom, ktorý by vam nebol známy :)) - čo vsetko je zahrnuté ? : dejiny psychologie, kognitívna psychológia, socialna psychologia + všetky efekty, psych osobnosti + teorie osobnosti, vývinova psychológia (+ vývinove teorie, vyvin. štádia), fyziológia človeka (= poznámky z doučok z UK FF Praha) použitá literatura : Psychologie Atkinsonové a Hilgarda (S. Nolen-Hoeksema a kolektív),Prehľad Psychologie Eva Gajdošová; Prehľad Psychologie - Kern, Plháková - Učebnica Obecné Psychologie, Hayesová - Základy Socialni Psychologie , Moderní Psychologie - G. HILL ponúkam aj GRATIS : pdf ucebnice : Základy Socialni Psychologie (Hayesová), Prehľad Psychologie (KERN), Učebnica Obecné Psychologie (Plháková), Moderní Psychologie (G. Hill) + modelové otázky :) v prípade otázok ma kontaktujte (preferujem mail alebo FB: Karolína Kubová - čiernobiela profilovka :) )
Predám knižky vhodné na štúdium psychológie
Teória práva, Eva Ottová – 5€ - predaná Vývojová psychologie, Detství a dospívání, Marie Vágnerová – 15€ - predaná Forenzní psychologie, Ludmila Čírtová, 3. upravené vydanie – 20€ Kreativita a její rozvoj, Petr Žák, 2. aktualizované a doplnené vydanie – 12€ Standardy pro pedagogické a psychologické testování,testcentrum praha s.r.o – 15€ Sociální psychologie, Jozef Výrost, Ivan Slaměník, 2. prepracované vydanie – 20€ Nakoľko niektorí ľudia neradi preberajú dobierky, som nútený vyžadovať platbu vopred.
Psychologia, biologia
Predam skriptá na psychológiu, hodiť sa to bude hlavne ľudom, ktorí sa budú uchádzať o VŠ v Česku ( možno aj na Slovensku, tuším, že na UK v BA sa tiež robia prijímačky z psychológie, pripadne aj inde kde to vyžadujú) pretože poskytujem vypracované okruhy poznámok z obecnej psychológie, dejin psychológie,klinická psychologia,… fyziológia, neuroanatomia, biológia.. Je to niekolko wordovskych okruhových dokumentov + e-knižky Väčšina dokumentov je v češtine To za cenu 15 € v online podobe (cez google disk)
Přehled psychologie - Hanz Kern
Predám knihu Přehled psychologie od autorov Kern, Mehl, Nolz, Peter za 10€. Kniha je vhodná pre študentov psychológie, pedagogiky, ale aj pre laikov. Osobne som ju využila na učenie sa na prijímacie skúšky VŠ, odbor psychológia. Kniha je vo výbornom stave. V prípade záujmu alebo otázok poprosím kontaktovať mailom alebo cez služby Viber a WhatsApp. Posielam poštou alebo aj osobný odber v Žiline.
Základy psychológie pre zdravotnícke odbory -Zacharová
Ponúkam na predaj knihu od Zacharovej a Šimíčkovej - Čížkovej Základy psychologie pro zdravotnické obory v zachovalom stave. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom.
Teória a prax poradenskej psychológie-Jozef Koščo
Predám knihu Jozef Koščo - Teória a prax poradenskej psychológie, SPN, 1980. Môžem poslať. Osobný odber KE, SB, PO, SNV, PP, LE. Kontaktujte ma na SMS. Cena dohodou.