bazár, predaj, inzercia, predám

Vzduchová pištoľ Walther P99 cal. 4,5mm

Kategória: Paintball

Umarex CP Sport predstavuje
repliku Walther P99.
Jedná sa o kvalitnú nemeckú výrobu.
Pištoľ má polymérové ​​telo s kovovými mechanickými časťami zbrane.
Bombička CO2 12g sa vkladá do samostatného zásobníka, ktorý je umiestnený v rukoväti pištole, ide dokúpiť samostatne.
Vzduchová pištoľ Umarex CP Sport má drážkovanú hlaveň a ako strelivo sú tu použité diabolky, ktoré vystreľuje z kovového bubnového zásobníka na 8 diaboliek, umiestneného v pred hlavni závere pištole. Poistka pre zaistenie zbrane sa nachádza na pravej strane medzi rukoväťou a záverom pištole v podobe posuvníka. V prednej polohe pištole je zaistená, v zadnej odistená.
Spúšťový mechanizmus modelu Umarex CP Sport je v režime Double Action Only - spolu so stlačením spúšte dochádza k natiahnutiu vnútorného kohúta pištole a po dotlačení k úderu na úderník.
Princíp systému CO2: Bombička sa vloží do zásobníka zbrane a mechanickým zatočením sa napichne na tŕň a uzavrie.
Po stlačení spúšte narazí kohút na úderník ventilu a ventil sa otvorí. Tadiaľ začína prúdiť plynný CO2 z bombičky, ktorý vyženie strelu z hlavne.

Dohoda možná !!!
Vzduchová pištoľ Walther P99 cal. 4,5mm
Podobné inzeráty
IPSC púzdro H&S CW5 pre Walther P99
Púzdro Höppner und Schumann IPSC Speedsec CW5 pre Walther P99
Predam walther p99 od maruzen
Caute, Mam na predaj tuto raritku od maruzenu. Jedna sa o walther p99 s fixnym slidom. Zbran je hrana, ale plne funkcna a dava bomby ako na zaciatku. Mam 3 plne funkcne zasobniky, ak by ste chceli dokupit tak smola. Zbran sa nevyraba uz dlhsiu dobu. Tí ktorí vedia co to je za zbran tak maju jasno v jej prednostiach a spolahlivosti. Je to licencovana replika. Prepravny box a tlmic je samozrejmost. Mail, cislo vymyslene.
Walther P99, God of War,
Predam tuto airsoftovu plynovu zbraň. Kvalitne prepracovaná replika pištole Walther P99. Zbraň je poháňaná plynom a disponuje realistickým pohybom záveru - blow back systémom. Kapacita zásobníka je 22 BB. Telo zbrane je zhotovené z kombinácie kovu a plastu. Typ pohonu: Plyn - GreenGas Úsťová rýchlosť: 310 fps Kapacita zásobníka: 22 BB Typ streľby: jednotlivo Dĺžka: 178 mm Blow Back: áno Hop-Up: áno Hmotnosť: 678 g Materiál: - kov a plast Farba: - čierna a pieskova Pozor: - na zbrani nejde poistka - a na prednej časti hlavne je odlomeny kus plastu Gratis: - BBS guličky 0.23G
Vzduchová pištol BO cal. 4.5mm
Predám vzduchovú pištoľ BO Black Ops Langley cal 4,5, struna, s prídavnou pažbou.
Taktické stehenné puzdro na pištoľ, pravé - čierna
Dobry den predam toto stehenne puzdro.Mam ho len 5 mesiacov. Popis:Taktické univerzálne stehenné puzdro pre pravákov.Toto puzdro je univerzálna platforma pozostávajúca z molle panelu, na ktorom je umiestnené samotné puzdro a ďalej tiež univerzálna sumka, kam sa vojde napríklad graná vhodné pre stredné a veľké pištole (napr. pre ČZ 75, M92, M1911, G17, M&P, USP, HK 45, v prípade maximálneho povolenie i Desert Eagle - môžu pasovať aj iné typy), a je čiastočne nastaviteľné pre rôzne veľkosti. V prednej časti sa nachádza sumka na náhradný zásobník. Nevhodné pre malé zbrane, ako je G19, P99 a Makarov. !!!!!Len osobny odber alebo keby kupujuci byval daleko tak sa da dohodnut aj tak zeby som mu to poslal cez packetu stim ze si zaplati aj tych 4 eura.
Predám veci na airsoft
Zdravím. Mám tu na predaj pár airsoft vecí ktoré nepoužívam. Helma-nastaviteľná veľkosť-15€ Dvojbodový popruh-6€ Pištoľ BERETTA M9,-elektrická airsoftová pištoľ cca 220fps strieľa veľmi dobre, dostrel cca 30m. Safe,semi,auto. Jediná chyba je že sa mi zlomili držiaky na hlaveň(viď. foto)(je súčasťou) dá sa to opraviť a v pohode dokáže to držať na zbrani. K M9 dávam aj stehenné púzdro. 30€ (Spolu) Taktická vesta MILTEC- Nová, žiadne známky používania. Má dva veľké vnútorné vačky. Dajú sa tam schovať guličky, pištol,... v ľavom vačku je prišité púzro na akúkoľvek pištol.60€