bazár, predaj, inzercia, predám

Vzdušny 2i byt na prestížnej adrese

Kategória: Byty

Tím Reality Zemplín ponúka na predaj 2-izbový priestranný byt s lodžiou na Okružnej ulici v Michalovciach.



Lokalita:


Tento byt je pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Lokalita v ktorej sa byt nachádza vyniká kompletnou občianskou vybavenosťou.

Ak hľadáte byt s príjemným prostredím, dobrou lokalitou so všetkým na dosah tak Okružná ulica je pre vás to pravé. Školy, škôlky, obchody, Demos, zástavka MHD, OBI, Lidl, obchodné centrum STOP SHOP a dostatok zelene.



Byt:


Pri vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni. Po ľavej strane je kúpeľňa s toaletou. Napravo sa nachádza špajza, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru. Ďalej sa presúvame po ľavej strane do kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou.


Cez chodbu sa dostaneme do spálne, ktorá je spojená s balkónom. Spálňa je slnečná, priestranná, a čo je najdôležitejšie je orientovaná do vnútrobloku.


Celá táto nehnuteľnosť má bohatých 64 m² spolu s loggiou.


K bytu prislúcha ďalšia špajza na medziposchodí a murovaná pivnica. V byte sa nachádzajú plastové okná a príjemne zachovalé drevené parkety. Užite si čulý mestský život ako sa patrí práve s touto nehnuteľnosťou.


Bytový dom je zateplený, spoločné priestory a okolie domu čisté, pekné. Dom disponuje bezbariérovým výťahom.



Cena 87 777 €



Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 v Družstevnom dome.

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Vzdušny 2i byt na prestížnej adrese
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Vzdušný 2i byt na prestížnej adrese
Tím Reality Zemplín ponúka na predaj 2-izbový priestranný byt s lodžiou na Okružnej ulici v Michalovciach. Lokalita: Tento byt je pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Lokalita v ktorej sa byt nachádza vyniká kompletnou občianskou vybavenosťou. Ak hľadáte byt s príjemným prostredím, dobrou lokalitou so všetkým na dosah tak Okružná ulica je pre vás to pravé. Školy, škôlky, obchody, Demos, zástavka MHD, OBI, Lidl, obchodné centrum STOP SHOP a dostatok zelene. Byt: Pri vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni. Po ľavej strane je kúpeľňa s toaletou. Napravo sa nachádza špajza, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru. Ďalej sa presúvame po ľavej strane do kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou izbou. Cez chodbu sa dostaneme do spálne, ktorá je spojená s balkónom. Spálňa je slnečná, priestranná, a čo je najdôležitejšie je orientovaná do vnútrobloku. Celá táto nehnuteľnosť má bohatých 64 m² spolu s loggiou. K bytu prislúcha ďalšia špajza na medziposchodí a murovaná pivnica. V byte sa nachádzajú plastové okná a príjemne zachovalé drevené parkety. Užite si čulý mestský život ako sa patrí práve s touto nehnuteľnosťou. Bytový dom je zateplený, spoločné priestory a okolie domu čisté, pekné. Dom disponuje bezbariérovým výťahom. Cena 87 777 € Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 v Družstevnom dome. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Luxusný 2-izbový byt v Rezidencii pri hradbách v Trnave
SHARK REAL Vám ponúka na predaj štýlový 2-izbový byt s terasou a garážovým státím v prestížnej Rezidencii pri hradbách na ulici Jeruzalemskej v Trnave. Tento moderný byt s výmernou plochou 46,38m2 sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží tejto luxusnej rezidencie, ktorá bola dokončená v roku 2018. Bývanie v Rezidencii pri hradbách je synonymom pre exkluzivitu a vysoký štandard. Tento byt je vybavený technológiou SMART HOUSE BY LOXONE, čo znamená, že si užijete pohodlné a inteligentné bývanie. Okrem toho má byt predprípravu na klimatizáciu, podlahové kúrenie, vonkajšie žalúzie a el. bojler na ohrev vody. Vďaka týmto moderným technológiám sa váš život stane jednoduchším a pohodlnejším. K bytu patrí aj terasa s rozlohou 8,67m2, kde si môžete vychutnávať príjemné chvíle a relaxovať. Súčasťou predaja je aj garážové státie, čo zabezpečuje bezproblémové parkovanie pre vás a vaše vozidlo. Pivnica k bytu poskytuje ďalší úložný priestor na uskladnenie vašich vecí. Rezidencia pri hradbách disponuje modernými zariadeniami a výnimočným dizajnom, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru. Vstup do podzemnej garáže je možný prostredníctvom autovýťahu, čo zaručuje pohodlné a bezpečné parkovanie. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí si vážia kvalitu, luxus a jedinečný štýl. Ponúka vám možnosť bývania v tichej a prestížnej lokalite, no zároveň s rýchlym prístupom k všetkým dôležitým občianskym vybavenostiam a službám. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať tento štýlový byt v Rezidencii pri hradbách. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Novostaba... + Slnečný pozemok s orientáciou na západ... + Príjemné prostredie... + Príjemní susedia... + Kompletná občianska vybavenosť... Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu szalay.sharkreal@ SHARK REAL - VÁŠ SILNÝ A SPOĽAHLIVÝ PARTNER V OBLASTI REALÍT!
Rogoznica (HR) – moderné apartmány len 100m od pláže
Ponúkame na predaj apartmány vo dvoch obytných budovách v Rogoznici v skvelej lokalite v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti a v blízkosti obľúbených pláží. Každá budova pozostáva z 9 apartmánov a tvorí ju prízemie, prvé, druhé poschodie a podkrovie. Na prízemí sa nachádzajú dva dvojizbové a jeden trojizbový byt. Apartmány na prízemí majú terasu a záhradu. Na prvom poschodí sú tri dvojizbové byty s terasami, na druhom nadzemnom podlaží sú tri štvorizbové byty, ktorých spálne sú umiestnené v podkroví - tieto byty sú dvojpodlažné. Budova A PRÍZEMIE Byt s 63,40 m2 - 212 500 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne, chodby, terasy, záhrady a jedného parkovacieho miesta. Byt SB 51,28 m2-172 000 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, jednej spálne, kúpeľne, terasy, záhrady, chodby a jedného parkovacieho miesta Byt SC 49,56 m2 - 166 000 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou, kuchyne, jednej spálne, chodby, kúpeľne, terasy, záhrady a jedného parkovacieho miesta 1. POSCHODIE Byt SD PREDANÝ BYT JE PREDANÝ Byt SF 44,31 m2-153.000 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, jednej spálne, kúpeľne, terasy, chodby a jedného parkovacieho miesta 2. POSCHODIE + PODKROVIE (dvojposchodové apartmány) Byt SG 90,65 m2 - 258 500 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, dvoch kúpeľní, terasy, troch spální, dvoch chodieb a jedného parkovacieho miesta. Byt SH 78,78 m2 - 224 500 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou, kuchyne, dvoch kúpeľní, terasy, troch spální a jedného vonkajšieho parkovacieho miesta. Byt SI 84,27 m2 - 240 000 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, kúpeľne a WC, terasy, komory, 2 chodieb, troch spální a jedného parkovacieho miesta. Budova B PRÍZEMIE Byt s 67,40 m2 - 226 000 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, dvoch spální, chodby, kúpeľne, terasy, záhrady a jedného vonkajšieho parkovacieho miesta. Byt SB 55,56 m2-186 500 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, kúpeľne, spálne, chodby, terasy, záhrady a jedného vonkajšieho parkovacieho miesta Byt SC PREDANÝ 1. POSCHODIE Byt SD PREDANÝ BYT JE PREDANÝ Byt SF PREDANÝ 2. POSCHODIE + PODKROVIE (dvojposchodové apartmány) Byt SG 99,76 m2 - 284 500 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou, kuchyne, dvoch kúpeľní, terasy, chodby, troch spální a jedného vonkajšieho parkovacieho miesta. Byt SH 87,90 m2-250 500 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou, kuchyne, dvoch kúpeľní, terasy, troch spální a jedného vonkajšieho parkovacieho miesta. Byt SI 83,51 m2 - 238 000 eur Pozostáva z obývacej izby s jedálňou, kuchyne, kúpeľne a WC, terasy, troch spální, komory a jedného vonkajšieho parkovacieho miesta. Plochy bytov sú vypočítané príslušným koeficientom a zahŕňajú všetko príslušenstvo (záhrada / parkovac
POSLEDNÉ 2 IZBOVÉ BYTY V CENTRE STARÉHO MESTA BRATISLAVY
Ponúkame na predaj novozrekonštruované byty v prestížnej lokalite Starého Mesta, vedľa prezidentského paláca na Gunduličovej ulici. Pokiaľ hľadáte výbornú investíciu v centre hlavného mesta, tak ste na správnom mieste. V týchto bytoch môžete pohodlne bývať, nakoľko každý byt má aj svoju klimatizačnú jednotku, pritom budete vždy na lukratívnej adrese. Veľmi sú zaujímavé aj z pohľadu budúceho prenájmu, či už na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom (AirBnb). Pokiaľ by ste mali záujem o kúpu dvoch bytov vedľa seba, tak si ich môžete prepojiť a vznikne Vám jeden samostatný byt. ŠTANDARD BYTOV: * Vchodové protipožiarne dvere * Interiérové dvere * Protihlukové plastové okná * Vinylová podlaha * Sociálne zariadenie * Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy * Slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom * Možnosť parkovania vo dvore DOSTUPNÉ 2 IZBOVÉ BYTY: * Byt číslo: 101 – 1NP – 73,33 m2 + balkón 5,15 m2 – 361 028 € * Byt číslo: 201 – 2NP – 58,4 m2 + balkón 5,15 m2 – 338.141€ * Byt číslo: 301 – 3NP – 56,44 m2 + balkón 5,15 m2 – 338.141€ * Byt číslo: 401 – 4NP – 58,4 m2 + balkón 5,15 m2 – Rezervovaný * Byt číslo: 501 – 5NP – 60 m2 + balkón 5,15 m2 – 332.973€ POSLEDNÝ 4 IZBOVÝ BYT: * Byt číslo: 103 – 102,73 m2 – 505.612€ Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME [b]1.bcr.sk_reality[/b] alebo FACEBOOKU [b]1.BCR – Realitná kancelária[/b]. INFORMÁCIE O BYTOVOM DOME: * Budova sa nachádza v tichom centre Bratislavských Palisád, 200metrov od Prezidentského paláca. * V priamom susedstve sídli mestská polícia. * Budova je z tehlovej konštrukcie a má päť nadzemných podlaží a jedno prízemné. * Nadzemné podlažia sú byty a prízemné nebytové priestory. * Budova má spoločný dvor s parkovacími miestami. * Občianska vybavenosť, ambasády, zastupiteľstvá, banky, obchody, pošta, služby, školy, škôlky, parky, verejná doprava – všetko je v bezprostrednej blízkosti objektu. CENY: 332.973€ – 505.612€ ID: 81806389 © Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Luxusný a štýlový 3-izbový byt v prestížnej lokalite Vajnory
SHARK REAL Vám ponúka na predaj Luxusný 3-izbový byt v prestížnej lokalite Vajnory-Nové Šúty. Ponúkame vám špičkový byt v novostavbe s dokonalým prevedením a množstvom výhod. LOKALITA: - Vajnory-Nové Šúty - tichá a žiaduce lokalita v blízkosti Bratislavy - Skvelé spojenie so všetkými časťami mesta - Vynikajúca občianska vybavenosť vrátane škôl, škôlok, obchodov a zdravotníckych zariadení - Príjemné okolie s možnosťou rekreácie a oddychu v prírode BYT: - Jedná sa o novostavbu z roku 2017 so štýlovou tehlovou architektúrou - poschodie v dome so 6 bytmi - Orientácia na východ a západ pre dostatočné osvetlenie - Úžitková plocha 3 izbového bytu s obývacou izbou spojenou s kuchyňou - Priestranná spálňa so 2 vstavanými skriňami - Detská izba so vstavanou skriňou pre pohodlné uskladnenie - Samostatné WC a kúpeľňa s oknom pre lepšiu ventiláciu - Vlastný bojler na ohrev vody pre nezávislosť - Elektrické podlahové kúrenie s možnosťou regulácie termostatom v každej izbe - Optické pripojenie pre rýchly internet - Rolety na oknách pre zatemnenie a súkromie - Sietky na oknách chrániace pred hmyzom - Klimatizácia pre optimálnu teplotu aj v horúcich letných dňoch - Veľká loggia pre relaxáciu a oddych s výhľadom VYBAVENIE: - Byt je kompletne zariadený s vkusom a kvalitným nábytkom - Vhodný pre okamžité presťahovanie bez starostí PARKOVANIE: - Možnosť zakúpenia samostatného parkovacieho miesta v garáži pod domom za príplatok 30.000 EUR - Vzhľadom na parkovaciu politiku a zákaz parkovania na chodníkoch je táto možnosť ideálnym riešením pre váš komfort a bezpečnosť Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku SHARK REAL - VÁŠ SILNÝ A SPOĽAHLIVÝ PARTNER V OBLASTI REALÍT!