bazár, predaj, inzercia, predám

Welsh corgi cardigan sučka s PP.

Kategória: Psy

Chovateľská stanica FCI Dagonet ponúka z vrhu "C" na predaj šteniatko, sučku - plemena Welsh corgi cardigan s PP.
Rodičia Carddicted made in Sweden x Fest Theory of love, obaja rodičia zdravotne testovany, šampioni s prirodzenou vlohov pre pasenie - skúška FCI NHAT s výsledkom excelend pased!
Šteniatka prišli na svet 25. 12. 2022 a maju už vek kedy možu isť do nových domovov. Šteniatka budú mať vystavený PETPASS, preukaz o pôvode PP, budu čipované, odčervené, očkovane, na cestu dostanú štartovací balíček. Naše šteniatka sú odchovávané v rodinnom prostredí, s nadštandardnou starostlivosťou, vedené k hygiene, socializované na ľudí, deti, iné psy, domace zvieratka. Šteniatka sú vyrovnanej povahy, s predpokladom kvalitného exteriéru a výborných pracovných vlôh. Šteniatka sú vhodné na výstavy, výcvik, pasenie, ale samozrejme môžu byť aj skvelý domáci miláčikovia s výborným zdravím a povahou. Na výstavách, skúškach a podobných aktivitách netrváme. Podstatné je aby sa šteniatka dostali do skvelých domovov, kde budú právoplatnými členmi domácnosti. Posledne foto rodičia. Chovatelsky servis samozrejmosťou.

V prípade vážneho záujmu o sučku corgíka nás prosím kontaktujte na tel.: email.: Keiko09@
Welsh corgi cardigan sučka s PP.
Podobné inzeráty
Welsh Corgi Cardigan FCI
Dobré ráno. 24.03.2023 sa v našej chovateľskej stanici Rajska Kraina FCI, lokalita Poľsko, narodili krásne šteniatka Welsh Corgi Cardigan, po zdravých, testovaných rodičoch s krásnou anatómiou a skvelou povahou. Máme k dispozícii dvoch krásnych chlapcov, žíhaná farba, ktorí sľubujú, že budú na výstavách veľmi dobrí. Šteniatka sú socializované od prvých dní života. Veľmi nám záleží na ich duševnom a fyzickom vývoji a zdraví. Pri zmene domova budú očkované a odčervené podľa veku, budú mať čip, pas a exportný preukaz pôvodu. Pozývame ľudí s ambíciami na výstavy psov, aby sa nám ozvali. Pozývame Vás na našu facebookovú stránku FCI Rajska Kraina, kde môžete priebežne sledovať naše novinky. Pozdravujem, Anna
Argentínska doga - sučka s PP
CHS V Znamení Slnka zadá poslednú sučku s predpokladmi na výstavy a ďalší chov - V Znamení Slnka FUERTA. Sučka je narodená 10.4.2023, je teda pripravená k odberu - vakcinovaná, odčervnená, s petpasom a mikročipom. Otcom sučky je slovenský pes D´JANGO Asesino Silencioso, lovecky vedený pes, pravidelne úspešný na zahraničných pracovných súťažiach a takisto špeciálnych výstavách. Jeho matka bola sučka importovaná zo Španielska, NEGRA Cak Wari, ktorej potomkovia sú v chovateľských staniciach po celej Európe, otcom je FACON de la Noche Toledana, úspešný pracovný a výstavný pes z Francúzska. Matkou sučky je srbská sučka ARGENTINA del Antigua Colonia, sučka výbornej povahy, pracovne testovaná, výstavne úspešná Junioršampiónka Srbska. Jej otcom je pes z našej chovateľskej stanice exportovaný do Srbska - takisto šampión V Znamení Slnka AMARANTE, matka je talianska sučka so starými krvnými líniami MISTICA Divina Fortitudo. K videniu v našej CHS je aj Amaranteho matka a súrodenci. Obaja rodičia sú zdravotne testovaní - vyšetrenie sluchu BAER test, vyšetrenie dysplázie bedrových a lakťových kĺbov, sú plnochrupí a majú negatívne genetické vyšetrenie na disproporční trpaslíči vzrast. Osobná návšteva u nás je vítaná. Hľadáme skúseného človeka, ktorý vie, čo obnáša argentínska doga, ale ohľadom výstav a chovu vieme začiatočníkovi v tejto oblasti poskytnúť poradenstvo a aj dlhodobejšiu spoluprácu. PROSÍME PRETO O KONTAKT LEN VÁŽNYCH ZÁUJEMCOV! Viac informácií poskytneme na telefónnom čísle, prípadne na FB profile alebo na IG vznamenislnka_dogos
Šteniatka Pembroke Welsh Corgi.kráľovský corgi
pembroke welsh corgi šteniatka, narodené 1.3.2023 Šteniatka sú čipované, očkované podľa veku, niekoľkokrát ošetrené proti helmintom, všetky šteniatka sú zdravé, čo potvrdzuje aj veterinár. Šteniatka sú všetky červeno-biele, 3 chlapci. jedna z nich má krátky chvostík (bob) a 4 dievčatká sú veľmi krásne a veľmi hravé. Matka-import Rusko v roku 2021. Otec-tam je šampión Litvy. viac info, foto, videa - telefonicky.
Welsh Corgi Cardigan FCI
Chovateľská stanica Quitte Ray vás pozýva na rozprávanie a rezerváciu šteniat. 27. mája 2023 sa na svete objavil tím 11 úžasných bábätiek!! Máme 7 dievčatiek a 4 chlapcov! Pôrod bol prirodzený, mamička aj bábätká sa majú skvele! Budú odčervené, očkované podľa veku, budú mať čip, pas a exportný preukaz pôvodu FCI. Neváhajte nás kontaktovať a navštívte našu facebookovú stránku Quitte Ray FCI, kde môžete sledovať naše novinky. otec: TIM PRIDE POWERFUL JEDI (Dżedaj) Sire: Elfborg Johnni Depp Dam: Major Point Pinny With Minnie Junior Champion of Poland Open Champion of Poland Badania: PRA, DM, X-Linked Severe Combined Immunodeficiencie, von- Willebrand, Fluffy- all clear HD - A, ED - 0/0 Matka: WIND OF GRAND LARA CROFT (Laroszka) Sire: Major Point Velvet Underground Dam: Wind OF Grand Gretta Garbo Junior Champion of Poland Open Champion of Poland PRA, DM, X-Linked Severe Combined Immunodeficiencie, von- Willebrand - clear Fluffy - carrier Cardigan je perfektný každodenný spoločník, temperamentný pes, ktorý s vami bude rád tráviť čas aktívne aj na gauči. To je pes s veľkým srdcom na krátkych nohách! Nenechajte sa zmiasť jeho vzhľadom! Je to rýchly, šikovný pes s charakterom. V prípade vážneho záujmu o plemeno a dlhodobého spoločníka nás prosím kontaktujte! Šteniatka budú k odberu koncom júla/začiatkom augusta!!
Darujem - dokonalá rodinná sučka prosí o domov
Meno: MULAN Farba: hnedá s čiernymi a bielymi znakmi Pohlavie: sučka - sterilizovaná Veľkosť: menšia stredná, cca 20 kg Perfektná rodinná sučka Mulan hľadá perfektnú rodinu. Bola zachránená z osady a dostala tak šancu spoznať iný, lepší život. Mulan je veľmi priateľská, aktívna, hravá a veselá sučka. Miluje spoločnosť človeka, miluje pohyb a prechádzky. Je zvyknutá aj na deti a na iné zvieratá. Loví myši a potkany. Domov si hľadá v byte alebo v dome s neustálym prístupom dnu. Vnútri nič neničí. Má 100 % hygienické návyky. Bude z nej skvelá rodinná sučka a parťáčka na výlety. Mulan je odčervená, odblšená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva a platí symbolický poplatok. Nachádza sa v dočasnej opatere v byte v Banskej Bystrici. Kontakt: tulavalabka@, , ,
Welsh Corgi Pembroke šteniatka s PP
Chs. hľadá domov pre kvalitné Welsh Corgi Pembroke šteniatka, pre červenobielych psíkov, pre jednu červenobielu sučku a pre trikolornú sučku. Šteniatka budú mať FCI rodokmeň, EU petpassport, k odberu budú očkované, čipované, pravidelne odčervené, sú chované na kvalitnej prémiovej strave. K odberu budú v polovici júla. Viac info telefonicky alebo mailom.