bazár, predaj, inzercia, predám

WEST SOCIAL CLUB | KOMÁRNO

Kategória: Obchodné priestory

Máme pre vás jedinečnú príležitosť! Predávame úžasný West Club, ktorý je symbolom nočného života nášho mesta! Tento renomovaný klub s viac ako 12-ročnou históriou je teraz dostupný pre nových majiteľov.

Cena a viac info na lehetőség vár Önre! Eladásra kínáljuk a fantasztikus West Clubot, amely a városunk éjszakai életének szimbóluma! A klub, több mint 12 éves múlttal, most elérhető új tulajdonosok számára.

Ár, illetve bővebb információt itt talál
WEST SOCIAL CLUB | KOMÁRNO
Podobné inzeráty
Reality KOMPLEX sro Vám ponúka výhodný prenájom nebytového p
Typ: Obchodné priestory Ulica: Komárno Obec: Komárno Reality KOMPLEX sro Vám ponúka výhodný prenájom nebytového priestoru v meste Komárno o výmere 20 m2! Nebytový priestor sa nachádza na Leteckom poli. Objekt je zateplený, vykurovanie elektrické. K nebytovému priestoru patrí aj parkovacie miesto. Cena prenájmu 200 EUR + Réžia (dvojmesačná kaucia) Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 20 m2 Úžitková plocha: 20 m2 Kúpeľňa: áno Výťah: nie Klimatizácia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: nie Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka do prenájmu obchodno – kan
Typ: Obchodné priestory Ulica: Námestie Milana Rastislava Štefánika Obec: Komárno Máte nápad a chýba Vám priestor?? Všetko na jednom mieste v CENTRE mesta Komárno! BEZKONKURENČNÉ CENY!! Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka do PRENÁJMU OBCHODNO – KANCELÁRSKE PRIESTORY V  CENTRE KOMÁRNA S VYNIKAJÚCOU MOŽNOSŤOU PARKOVANIA!!! Vhodné aj pre tých, ktorí hľadajú veľké priestory, ako aj pre tých, ktorí si prajú niečo menšie!!!  Obchodné centrum v centre mesta Komárno dáva do prenájmu nasledovné voľé priestory: - Prízemie - 12 m2 - 1. Poschodie - 31 m2 - cukráreň - 1. Poschodie - 20 m2 - sedenie pri okne - 2. Poschodie - 31 m2 - 2. Poschodie - 740 m2 - 4. Poschodie – 230 m2 - 4. Poschodie - 72 m2  - 4. Poschodie - 25 m2      V tomto jedinečnom obchonom dome v centre mesta máte všetko, čo potrebujete, pod jednou strechou: - teplo, keď je vonku zima, a chládok, keď je vonku horúco - čisté toalety pre Vás aj pre Vašich klientov - 24 hodinovú bezpečnostnú službu - bezbariérový vstup - príjemné prostredie - vynikajúci výhľad - všetky banky, úrady, polícia na skok - výťah - kaviareň - reštauráciu - Laser Arenu, pre prípadné teambuildingové akcie - Free Wi-Fi - detský kútik. Veľkou výhodou je možnosť parkovania vonku, vo dvore alebo v podzemnej garáži. Cena DOHODOU!! Volajte!! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.   Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 341 m2 Úžitková plocha: 341 m2 Zateplený objekt: áno Počet podlaží: 5 Kúpeľňa: áno Výťah: áno Klimatizácia: centrálna El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Internet: áno - káblový rozvod Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT S BYTOVOU JEDNOTKOU | KOMÁRNO
Ak hľadáte viacúčelovú nehnuteľnosť v Komárne, ktorá by mohla slúžiť ako váš podnik alebo nový domov, máme pre vás skutočne skvelú ponuku. Ponúkame na predaj viacúčelovú budovu v Komárne, v tesnej blízkosti pevnosti každému známej bašty v Komárne. Nehnuteľnosť disponuje vydaným okamžitým povolením na prestavbu, čo umožňuje novému vlastníkovi upraviť a zrekonštruovať nehnuteľnosť, či už ide o podnikateľský účel alebo súkromné využitie. Viac informácií nájdete tu: --------- Amennyiben egy többfunkciós ingatlant keres Komáromban, amely alkalmas akár a vállalkozása, vagy az új otthona számára, akkor van egy igazán remek ajánlatunk Önnek. Eladásra kínálunk egy többfunkciós épületet Komáromban a bástya tövében. Az ingatlan rendelkezik egy frissen kiállított átépítési engedéllyel, amely lehetővé teszi az új tulajdonos számára az ingatlan átalakítását, felújítását, legyen szó vállakozás, vagy magán célból történő vásárlásra. Bővebb információt itt talál:
NEBYTOVÝ PRIESTOR ZA VÝHODNÚ CENU | KOMÁRNO
Hľadáte vhodné miesto pre Vaše existujúce podnikanie alebo plánujete založiť nové a hľadáte vhodnú lokalitu? Ponúkame na predaj obchodný priestor v Komárne v mestskej Tržnici za skvelú cenu. Tento obchodný priestor má výmeru 21 m² a nachádza sa na poschodí Tržnice. Samozrejmosťou sú inžinierske siete ako voda a elektrina v priestore. Viac informácií sa dozviete tu: ---------- Új helyet keres a vállalkozásának, esetleg most tervez indítani egyet, és keresi a megfelő helyet hozzá? Eladásra kínálunk szuper áron egy üzlethelyiséget Komáromban a Vásárcsarnokban. Az üzlethelyiség 21m² alapterülettel rendelkezik, és a Vásárcsarnok emeletén található. Természetesen a helyiségbe be van vezetve a víz és a villany is. Bővebb információt itt talál:
Odstúpenie prevádzky Miles - centrum Komárno
Ponúkame Vám odstúpenie prevádzky Miles na frekventovanej ulici v Komárne. Prevádzka je plne vybavená a pripravená na prípravu a podávanie jedál. K dispozícii je kuchyňa so zariadením a grilom na kebab/gyros. Celková plocha prevádzky je cca 200 m2 + terasa o veľkosti cca 40 m2. Odstúpenie prevádzky je so všetkým zariadením ako na fotkách. Prevádzku je možné prebrať ihneď. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Na predaj bývalé pohostinstvo v meste Komárno
Typ: Obchodné priestory Ulica: Ulica roľníckej školy Obec: Komárno RK TRITY Vám ponúka na predaj budovu, bývalé pohostinstvo v meste Komárno. Nachádza sa na Ul. roľníckej školy.  Objekt: - úžitková plocha :174m2 - plocha pozemku:190m2 - k budove prislúcha letná terasa - budova je v pôvodnom a zachovalom stave - konštrukcia budovy-tehla - budova má k dispozícii všetky inžinierske siete/elekrina, voda, plyn/ - kúrenie je zabezpečné plynovým kotlom Dispozične pozostáva: z veľkej jedálenskej miestnosti s barovým pultom, kuchyne, chodby, toalety, skladového priestoru, kancelárie a letnej terasy. Výhody: Nový majiteľ si môže objekt budovy prestavať a zrekonštruovať podľa svojich predstáv a využiť objekt budovy na akýkoľvek účel. /obchod,kancelárie, sklady..../ Cena: 155.500€ Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 174 m2 Úžitková plocha: 174 m2 Počet podlaží: 1 Kúpeľňa: áno Energetický certifikát: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn