bazár, predaj, inzercia, predám

WHIPPET s PP

Kategória: Psy

Chovateľská stanica ponúka na predaj krásne šteniatka po kvalitných rodičoch s preukazom o pôvode.Otec importovany z Talianska, máme voľných 3 psíkov a jednu fenku.Šteniatka vyrastajú
v domácom prostredí,pri odbere veterinárne ošetrené (viackrát odcervené,2 krát očkované čipované). Cena 1200e bližšie informácie na FB :
WHIPPET s PP
Podobné inzeráty
Whippet, vipet s PP
Prodám štěňátka s PP (narozena 4. 7. 2023) po krásných, úspěšných rodičích výstavních linií. K odběru budou koncem prázdnin, štěňátka budou odčervena, očkována a čipovaná. více info na e-mailu walterjana@ nebo na tel.:
Vipet - Whippet
Chovateľská stanica Czári Falka berie rezervácie na vrh S narodený 21.06.23. Máme ešte voľnú 1 sučku a 1 psíka. Odber v polke augusta. Viac info telefonicky, mailom alebo na FB stránke.
Whippet / Vipet
Chovateľská stanica Flytastic ponúka na rezerváciu a predaj šteniatka vipetov. Odber začiatkom augusta, prípadne neskôr podľa dohody. Viac info na alebo telefonicky.
Vipet  -  whippet
mám záujem o fenku vipeta, šteniatko, prípadne môže byť aj staršia. Ponuky, info a foto prosím zaslať cez kolónku: "kontaktovať inzerenta", ozvem sa. Ďakujem.