bazár, predaj, inzercia, predám

Windows Vista, 7, 8, 10, 11 - inštalačný disk

Kategória: Ostatné

Predám inštalačné DVD s Windowsom. Pozor nejde o licenciu, ale len inštalačný disk a Windows ešte treba aktivovať. Ak ste však už mali na PC / notebooku nainštalovaný Windows 7 alebo 8, tak Windows 10 sa aktivuje automaticky zo serverov Microsoftu.
Windows Vista, 7, 8, 10, 11 - inštalačný disk
Podobné inzeráty
Asus Express TV Tuner Stick
Asus Express TV Stick umožňuje příjem digitálního vysílání DVB-T a také klasického analogového televizního signálu. Kromě toho pak nabízí další funkce, jako snadné nahrávání kýžených pořadů. Po zasunutí do portu USB 2.0 se nám automaticky nainstaluje software pro sledování televize a nahrávání z ní, a to právě díky integrované paměti flash. Tu můžeme pak samozřejmě využít i jako klasický flash disk, nebo přímo do ní zaznamenávat video. Asus se také zmiňuje o funkci Pop-Up TV, která nám má okamžitě po zasunutí tuneru do portu zobrazit dostupné televizní kanály. A pak tu je Asus GadgeTV, díky němuž budeme moci sledovat i nahrávat televizní vysílání v postranní liště OS Windows Vista. Z tohoto režimu je pak možné rychle přepnout vysílání na celou obrazovku. Tuner je kompatibilní se systémy Microsoft Vista Home Premium, Vista Home Basic, Vista Ultimate a Windows XP a dostaneme k němu DVB-T anténu, průvodce pro rychlé spuštění, CD se softwarem.
TV tuner USB ASUS MY CINEMA U3100 MINI PLUS V2/T/RC DVB-T
ASUS MY CINEMA U3100 MINI PLUS V2/T/RC DVB-T TV tuner USB, DO Vychutnejte si digitální televizi ve vysoké kvalitě kdekoliv Jedinečná technologie ASUS: Technologie ASUS GadgeTV poskytuje užitečný nástroj pro systém Windows, který umožňuje sledovat a nahrávat živé televizní vysílání přímo pomocí postranního panelu systému Vista/Win7. Technologie Asus Pop-Up TV pro okamžité sledování televize bez nutnosti ručního spouštění. TV-Tuner: Digital(DVB-T) Standard sběrnice: USB2.0 Rozhraní: Vstup digitálního tuneru Příslušenství: Dálkové ovládání Kabel externí antény Software: Arcsoft TotalMedia: Sledování a nahrávání digitální televize Organizace videa a obrázků Úprava videa a obrázků Vypalování disků VCD a DVD Systémové požadavky: Minimální požadavky na CPU: Pentium 4 2,6 GHz / AMD K7 nebo vyšší Minimální systémová paměť: * XP/MCE: 256 MB; Win7/Vista: 1 GB Minimální grafická paměť: * XP/MCE: 32 MB; W7/Vista: 128 MB Minimální místo na disku: * 1 GB Jeden volný port USB Mechanika CD-ROM pro instalaci ovladače Media Player 9 nebo vyšší Zvuková karta kompatibilní s DirectX Microsoft Windows XP/Vista/Win7
Predám Windows 11 a 10 Aktivačný kľúč + Inštalačné USB
Predám Windows 10/11 Pro/Home Retail Aktivačný kľúč + Inštalačné USB. Originálny, plne legálny kľúč, USB disk značky Kingston 32 GB USB 3.0 čítanie až 100MB/s (Windows nainštalovaný za pár minút). Stačí dať do počítača a zapnúť, inštalácia sa spustí automaticky. Po inštalácií je možné USB disk využiť aj na iné účely. Cena za samotný Aktivačný kľúč je : Windows 11 Pro/Home 13 eur Windows 10 Pro/Home 13 eur (pošlem emailom po obdržaní potvrdenia platby). Cena s USB inštalačným médiom pri osobnom odbere v Nitre je : Windows 11 Pro/Home : 22 eur Windows 10 Pro/Home : 22 eur Cena s USB inštalačným médiom poštou na dobierku je : Windows 11 Pro/Home : 25 eur Windows 10 Pro/Home : 25 eur Pri väčšom odbere dohoda možná.
USB kábel na zdieľanie myši, klávesnice a súborov medzi 2 PC
1.5m KVM prepojovací kábel JUC500 USB 3.0 Wormhole Switch Pomocou tohto prepojovacieho kábla môžete rýchlo a ľahko prenášať údaje medzi operačnými systémami Windows alebo MAC OS. Svoje obrázky, hudbu, videá atď. Môžete ich napríklad presunúť pomocou funkcie „Drag & Drop" alebo ich jednoducho skopírovať do iného počítača pomocou „Copy & Paste". Používajte klávesnicu a myš na oboch počítačoch, aj keď majú rôzne operačné systémy. Podporuje multi-displej. Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Windows® 8.1·MAC OS X 10.6 alebo vyšší. Uprednostňujem komunikáciu cez SMS alebo email.
Adaptér SATA III USB 3.0 kábel
Vlastnosti produktu: Adaptér SATA III USB 3.0 kábel Externý pevný disk USB na Serial ATA 22pinový prevodník pevného disku 6 Gbps pre 2,5"" HDD/SSD. 2. Tento konvertorový kábel USB 3.0 na SATA pripája akýkoľvek štandardný 2,5-palcový pevný disk SATA alebo disk SSD (Solid State Drive) k počítaču prostredníctvom portov USB 3.0. Je ideálny na zálohovanie súborov alebo aktualizáciu pevného ovládača notebooku. Špecifikácia SATA 3 Podpora rýchlosti až 6 Gbps; Jednoduchý a rýchly prístup k externému úložisku; LED indikátor aktivity; Plne kompatibilný s USB 3.0 a spätne kompatibilný s USB 2.0/1.1; Plug and play, hot-swapping; 8Podpora Windows 98/2000/XP/Vista/7/8 10 11, Mac OS X. Poznámka: K dispozícii iba pre pevný disk a SSD notebooku, nie je k dispozícii pre 3,5-palcový pevný disk pre stolné počítače.
Windows 11 Pro oficiálna doživotná licencia - SK
Zdravím, ponúkam na predaj oficiálnu licenciu na najnovší operačný systém od Microsoftu - Windows 11 v najvyššej verzií PRO. Ponúkam verziu retail, rovnako aj OEM. Výber je na Vás. Odosielam obratom po odoslaní potvrdenia o odchode platby. Aktivácia je oficiálne cez Microsoft inštalačný súbor. K licencií obdržíte aj návod na aktiváciu spolu s vizuálnym návodom, ktorú zvládne osoba akejkoľvek technickej zručnosti. Windows 11 Pro je vrcholná verzia operačného systému od spoločnosti Microsoft, ktorá je navrhnutá špeciálne pre potreby profesionálov a firemného prostredia. S najnovšími funkciami a vylepšeniami ponúka Windows 11 Pre mimoriadnu výkonnosť, bezpečnosť a flexibilitu. Windows 11 Pro oproti prechádzajúcej verzií disponuje novým a elegantnejším dizajnom, vylepšenou bezpečnosťou, kompatibilitou, dodatočnými užitočnými funkciami a predovšetkým zlepšením výkonu. Nejedná sa o žiadne pirátske, alebo automaticky generované kľúče ako u ostatných. Garancia 100% spokojnosti. Platba možná aj prostredníctvom paypalu(záruka vrátenia peňazí do 180 dní) alebo prevodom na účet. Kontaktovať ma môžete prostredníctvom e-mailu, alebo na telefónne číslo(na rozdiel od konkurencie máte istotu že nebudete oklamaný cez e-mail alebo nenaletíte na nezletilých podvodníkov). Odpovedám a odosielam ihneď. V prípade potreby môžete odoslať platbu až po úspešnej aktivácií. Doživotná záruka funkčnosti je v tomto prípade samozrejmosť. Pri kúpe viacerých licencií možná zľava. Ak si s kúpou nie ste istý, pozrite môj profil :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre Office 2021 za najlepšiu cenu pozrite aj ďalšie inzeráty na profile.