bazár, predaj, inzercia, predám

Xbox one kinect - 12 mesiacov záruka

Kategória: Herné zariadenia

Dobrý deň,

ponúkame na predaj xbox one kinect pre hernú konzolu xbox one.

Ku xbox one S a Xbox one X je nutné mať redukciu, ktorú mám tiež na predaj.

Kinect predávam funkčný, so zárukou.

Kinect sa nachádza v predajni Konzoland na Cabajskej ulici 1243/4A v Nitre.

V prípade pošty, alebo packety je nutné započítať 4,5 eura ku cene príslušenstva.
Xbox one kinect - 12 mesiacov záruka
Podobné inzeráty
(TOP) Xbox 360 Kinect
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ ------------------------------ Zdravím. Ponúkam na predaj Kinect pre hernú konzolu Xbox 360. ■ Kinect je plne funkčný, zánovný. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Otázky rád zodpoviem. ----------------------------------------- ■ Kinect senzor pre Xbox 360 = 25€ ► Pre Kinect ponúkam na predaj viac ako 35 hier (od športových, cez tanečné, až po rodinné) *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné. ------------------------------ KONTAKT ▲ ▲ reymark@
Diaľkový ovládač pre herné konzoly Xbox
- Ovládač je nový , 100% plne funkčný a kompatibilný s Xbox One , Xbox One S , Xbox One S All Digital , Xbox One X , Xbox Series S , Xbox Series X - Skvelá vec ak chcete sledovať na svojej konzole streamovacie služby ako napr. Netflix , HBO Max , Disney + , Prime Video , Apple TV , KODI , YouTube , Sweet TV a podobne - Do ovládača idú 2x AAA batérie - Pre viac info píšte cez dole uvedený formulár alebo ma kontaktujte telefonicky ( na SMS nereagujem ) - Cena je pevná nezjednavam a nevymienam ! Cena : 10€ Poštou odosielam len pri zálohe za poštovné 3.90€ vopred na účet.
Držiak na televízor pre Kinect / Playstation Eye
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ Dobrý deň. Ponúkam na predaj držiak na televízor pre Kinect a pre Playstation Eye. Vďaka tomuto setu je možné Kinect upevniť na vrch televízora a zabezpečiť, aby Kinect snímal celú postavu (v prípade, že je Kinect umiestnený iba na spode pod televízor väčšinou nevie nasnímať celé telu – vďaka tomuto držiaku to už viac nie je problém) Držiak je vhodný pre televízory šírky 12 – 110 mm. --------------------------------------------- ■ Produkt je vo veľmi dobrom stave, nesie iba malé známky používania (o tom je možné sa presvedčiť osobne, alebo z fotiek - snažil som sa na nich zachytiť celý obraz produktu). Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Všetky Vaše otázky rád zodpoviem. ■ CENA = 10€ --------------------------------------------- *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné. KONTAKT ▲ ▲ reymark@
Xbox One príslušenstvo - ovládač, hry, slúchadlá + adaptér
Dobrý deň, ponúkam na predaj zvyšky príslušenstva čo som mal k Xbox One, všetko v plne funkčnom stave. Jedná sa o: - originálny Microsoft/Xbox gamepad pre Xbox One (kompatibilný aj s PC) - slúchadlá E-Blue IRON MAN 3 (limitovaná edícia) - podrobnosti: - adaptér na slúchadlá do ovládaču - originálne hry bez obalu (Skate 3 (Xbox 360) + Call of Duty Advanced Warfare) Všetko je plne funkčné, v zachovalom stave. Predávam to, pretože nemám už dlhšie Xbox a nevyužívam ich. Nerozpredávam, len všetko spolu! Cena za všetko je 45 eur. Najlepšie osobný odber v PB, prípadne viem poslať aj prostredníctvom zásielkovne (v tom prípade požadujem poštovné vopred na účet). V prípade záujmu/dodatočných otázok a fotiek ma kontaktujte prostredníctvom formuláru nižšie, číslo je vymyslené.
TOP SET XBox 360 E +250GB +zdroj +gamepad +kinect
Kompletná sada na okamžité hranie, XBOX 360E verzia s 250GB pevným diskom, napájací zdroj, herný ovládač a senzor pohybu Kinect - všetko spolu za "kilo" :) Dôkladne vyčistený a vyladený xbox360 E, otestovaný niekoľko dňovým hraním rôznych hier, po výmene teplovodivej pasty na chladiči, čím je konzola spoľahlivo chladená aj počaš špičkového výkonu. 250GB hardisk s dostatočným priestorom pre hry, naformátovaný a nainštalovaný základný balík priložených hier + nejaké hrateľné demoverzie, takže v deň kúpy/doručenia môžete hneď "drviť" :) Nepochybne sa dá zohnať aj lacnejší kus, ALE pri tomto máte záruku že nieje dolepený od cukríkov, omrvinky a vlasy v mechanike, "tikajúca bomba" pri ktorej prachové chuchvalce trápia ventilátor ktorý hučí na plné otáčky a procesor nedokáže odvádzať teplo, systém seká, vyhadzuje chyby, vypína a otázka času kedy vypne naposledy. DVD mechanika prešla tiež komplet repasom, vyčistením optiky, výmenou gumičky pohonu mechaniky a obnova maziva mechanických častí. Ku konzole je napájací zdroj, bezdrôtový ovládač, a Kinect senzor na hranie pohybom ovládaných hier. Po rokoch hrania a používania sa konzole doprialo dôkladné očistenie od prachu a nečistôt, reset a aktualizácia systému a otestovanie pred "pustením do sveta" pre ďalšieho spokojného hráča. Garantujem opísaný stav konzoly a na technický stav a funkčnosť poskytujem záruku týždeň od prevzatia. Možnosť zaslať alebo vyzdvihnúť po dohode v TN, PN, NM. Je to staršia konzola, ale stále ponúka najlepší pomer výkonu a zábavy za cenu pod sto eur a s dostupnými kvalitnými hrami za pár eur a vždy sa dá takmer bez straty predať ďalej... Možnosť pribaliť druhý ovládač za príplatok 15€ (samostatne v ponuke za 24€) Možnosť znížiť cenu, bez ovládača -10€ / bez zdroja -10€ / bez hardisku -10€ /bez kinectu - 10€ / len konzola 49eur! - ideálne pre tých ktorým konzola doslúžila a ostalo im príslušenstvo. Doručenie po dohode osobne, pri platbe vopred poštovné 4€, dobierkou 6€ (vopred na účet).
SnakeByte Xbox One Twin Charger Black
Predám použitý, plne funkčný, bez poškodenia SnakeByte Xbox One Twin Charger v originálnom balení. 1-nabíjačka na dva kontrolery 2x adaptéry na xbox one a xbox one x/s kontrolery a adaptér na kábel do zástrčky. Odber osobne a platba hotovosťou-Senec.