bazár, predaj, inzercia, predám

Xbox Series S

Kategória: Ostatné audio video

Predám alebo aj vimením Xbox Series S.
500 GB
Konzola je v Top stave,ako nová,plne funkčná.
Ovládač tiež v top stave.

Predám za 179€ alebo za niečo aj vimením,ponúknite.
Xbox Series S
Podobné inzeráty
Predam xbox one s
Predam xbox one s-menej použity aj s hrami na xbox one 1.Fifa18-premium edicia 2.Minecraft-premium edícia 3.Rocket league-premium edícia 4.Gta v-premium edícia 5.Mafia 2-premium edícia(je tam 360xbox ale ide aj na xbox one) 6.Lego movie A predam to aj s kinectom(ktory je na xbox360 ale ide aj na xbox one)a ktomu čierny ovladač xboxovi a čierny ovladač ktory je napravej strand ale funguje len pre (PC-počitač) Dokopy cena so všetkym-272€???? Zvlášť veci cena-dohodou???? Osobny odber-Hviezdoslavov Kontakt- (Hovor/SMS)/ig-wexusiik✅ /Email-pjotrposvanc2009@ upozornujem maily moc nečitam????
XBOX SERIES S
Predám XBox series S, kupovaný v máji. Len vyskúšaný, predám z dôvodu nevyužívania. Komplet v pôvodnom balení plus bloček. Len osobný odber Brezno, Banská Bystrica
Xbox Series X , April 2023
Due to move out selling Game Console Xbox Series X- home, SSD 1024GB in perfect condition. Blu-ray (4K), possibility to play in 4K, 1 × game controller, game in package (electronic key) - Forza Horizon 5: Premium Edition. Colour: black. Located in Bratislava. If you do have any question you can contact me via mobile or email - I do speak English & Ukrainian.
predávam xbox 360 S
Predávam xbox 360 S 250gb so hramy sú to hry: cars 2, forza motosport 4 Cz,kinect sport season two,kinect sport ultimate collection,minecraft xbox 360 edition,need for speed most wanted,kinect adventure xbox bol používaný málo sú k nemu dva ovládače plus držiak na kinect na telku cena dohodou
Predám Apple Watch series 7 41mm
Predám Apple Watch series 7 - Nike Sport Band Veľkosť 41mm Nike Sport Band Originálna krabica + Originálna nabíjačka (viď foto) Dôvod predaja je ten, že som si chcel urobiť radosť po promóciach ale neskôr som zistil, že ich vlastne nepotrebujem a odvtedy nepoužívané. Nosené pár krát, max do 7-8 krát čiže hodinky sú v dobrom stave. Perfektná kompatibilita medzi smartfónom IPhone, AirPods a Apple Watch. Mrzí ma, že ich neviem využiť lepšie, pretože je to naozaj pekný a vydarený kúsok. Pôvodná cena bola pri kúpe 500€ (vrátane ročnej záruky), nakoľko ale hodinky vyzerajú a idú ako nové, cena 350€. Dohoda samozrejme možná.
Icy Box IB-MP302 Series
Predam Icy Box IB-MP302 Series. Neviem čo to je, ale možno by to niekto využil, mám ich viac. Osobny odber v Modre. Číslo je vymyslené.