bazár, predaj, inzercia, predám

Xiaomi 2v1 Laserový diaľkomer 1200m + ďalekohľad 6x

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám úplne nový digitálny laserový diaľkomer s ďalekohľadom 2v1, vybavený vlastnou vstavanou nabíjateľnou lithiovou batériou + CZ návod.

Je veľmi praktický, keďže spája ďiaľkomer a ďalekohľad do jedného kompaktného zariadenia. Merané dáta sú zobrazované cez okulár v zornom poli prostredníctvom zabudovaného LED panela.

Obsluha je veľmi jednoduchá a intuitívna.

Ide o vyhotovenie s maximálnou merateľnou vzdialenosťou 1200m. Je možné ho použiť na meranie vzdialenosti, meranie uhla, meranie rýchlosti objektov (rýchlosť približujúceho sa vozidla) a samozrejme aj klasicky – ako ďalekohľad.

Ďalekohľad disponuje HD viacvrstvovou šošovkou so 6-násobným priblížením a je prispôsobený aj pre osoby s krátkozrakosťou. Ďalekohľadom dokážete rozpoznať napr. evidenčné číslo auta na vzdialenosť 150 metrov.

Zabudovaná batéria disponuje kapacitou 420 mAh, problém nie je ani s nabíjaním, k dispozícii je klasický USB-C konektor. Balenie obsahuje ďalekohľad, šnúrku na krk, manuál a silikónový ochranný obal.

Cieľ je možné jednoducho zamerať aj pomocou funkcie nepretržitého skenovania objektu.

Diaľkomer je navyše odolný voči vlhkosti a ponúka tiež zvýšenú odolnosť voči prachu. Nízka hmotnosť, len 130 gramov zaručí veľmi komfortné prenášanie a používanie či už na šport alebo na poľovnícky lov.

Napájanie: zabudovaná batéria LI-ion 420mAh
Jednotky merania: meter 1200(m)
Chyba rozsahu: + - 0,5 m
Vlnová dĺžka laseru: 905 nm
Zraková bezpečnosť: FDA (CFR21)
Zorné pole: 6,5 °
Zoom ďalekohľadu: 6X
Dioptrická korekcia: nastavenie okuláru
Prevádzková teplota: 0 ° C ~ 40 ° C

Odber možný osobne, alebo slovenskou poštou na dobierku. Poštovné činí 4,- Eur.
Xiaomi 2v1 Laserový diaľkomer 1200m + ďalekohľad 6x
Podobné inzeráty
Laserový diaľkomer na puškohľad ATN Ballistic laser 1000
Cena s DPH. Novy nepouzity. Rozsah merania: 5 - 1000 metrov Presnosť: ±1 m Rýchle a stabilné meranie HYPER READ (približne 0,5 s) bez ohľadu na vzdialenosť Krok zobrazenia vzdialenosti je 0,1 m. Výdrž batérie až 6 mesiacov Funkcia Bluetooth Diaľkomer ATN predstavuje vysoký štandard v oblasti merania vzdialenosti. Diaľkomer je schopný meriať vzdialenosť až na 1000m. Kompaktné telo a kvalitné spracovanie vás určite presvedčí o jeho kvalitách. Laserový diaľkomer ATN ponúka jednorázove alebo nepretržité meranie a to až na 8 sekúnd. Jednoduché prepínanie medzi režimami, ako aj zobrazenie vodorovnej a skutočnej vzdialenosti. Ďiaľkomer sa jednoducho nasadí na predný objektív vášho puškohľadu, odkiaľ presne meria vzdialenosti medzi vami a cieľom. Parametre produktu: Uhol pohľadu: 7.2° Presnosť: ± 1 y / m Rozsah: 5 - 1000 m Bluetooth: 4.1 Ovládanie pomocou aplikácie: aplikácia pre Android alebo iOS Odolnosť: vodotesné Životnosť batérií: 6 mesiacov alebo 50.000 meraní Typ batérie: 1 x typ CR2, 3V Rozmery: 111 x 87 x 71 mm Hmotnosť: 360 g
Predám nový lasérový merač vzdialenosti a rýchlosti NORM
Predám úplne nový, laserový merač vdzialenosti NORM. NA MERAČ VIEM POSKYTNÚŤ ZÁRUKU 1 ROK! Je k tomu návod v SLOVENČINE. Meranie vzdialenosti do 600m, 900m, 1200m, 1500m! Týmto prístrojom môžte merať vzdialenosť ciela, alebo rýchlosť. Ma jednoduché ovládanie, kvalitnú optiku. Je napájaný 2xAAA batériou. Má kvalitný pogumovaný a ergonomický tvarovaný dizajn. Certifikát IP54 zaručuje že je odolný voči prachu a dažďu. Optika má 6násobne zvačšenie, tak že je možné ho používať aj ako ďalekohlad. Technické špecifikácie: -Merianie vzdialenosti do 600m(99€), 900m(115€), 1200m(135€), 1500m(160€) -Ďialkomer má ochranu IP54 (možnosť používať v prašnom a vlhkom prostredí) -6 násobne zvačšenie s krásnou viditelnosťou -meranie rýchlosti do 300km/h -mod "fog" možnosť presneho merania aj počas hmly -mod "scan" nepretržité meranie -režim "pinseeker" režím na zobrazenie vzdialenosti prvého objektu, vhodné pre golf, lukostrelba.... - 1/4"statívová skrutka (možnostť pripevniť aj na statív) -váha: 170g Obsah balenia: -Laserový merač vzdialenosti -Ochranné, prenosné puzdro -Návod na obsluhu v SLOVENČINE. -Čistiaca handrička -Návod v Slovenčine Kontaktujte ma na mail: 31miro31@ Alebo tel.číslo: 3 Môžem poslať aj formou dobierky, ktorej cena je 4€.Alebo poslať peniaze vopred na účet, čím cena poštovného bude 1€
Predám ďalekohľad binokulár Luxun 12x42
Predám nový, nepoužívaný ďalekohľad Luxun 12x42. Binokulárny ďalekohľad Luxun s priblížením 12x42 splní potrebu ľudí s vyššími nárokmi na kvalitu spracovania, ktorí si zároveň rovnako potrpia na kvalitnom a čistom obraze. Tento binokulárny ďalekohľad Luxun disponuje kvalitnými optickými hranolmi BAK4 a v kombinácií s viacnásobnými antireflexnými vrstvami na všetkých optických členoch FMC (Fully Multi Coated) zážitok z pozorovania umocňuje. Ďalekohľad má kostru z ľahkých no pevných zliatin pre dlhú životnosť, zabalenú v tvrdenom plaste odolnému voči nárazom. Taktiež je ďalekohľad zabezpečený voči prachu a je odolný voči vode, takže je ho možné používať za akéhokoľvek počasia. Technické parametre: - Priblíženie 12x - Veľkosť objektívu 42mm - Konštrukcia: Kov + ABS - Zorné pole: 5° (87m/1000m) - Najkratší zaostriteľný bod: 4m - Vodeodolnosť: Áno - Rozmery: 148x130x55mm - Váha: 500g Cena 45€, preferujem osobný odber, no po dodhode zašlem aj na adresu (+5€)
Predám ďalekohľad monokulár Luxun 25-75x100
Predám úplne nový, nepoužívaný ďalekohľad Luxun 25-75x100. Monokulárny ďalekohľad Luxun s priblížením 25-75x a s veľkosťou objektívu až 100mm vám zaručuje krásne presvetlený a ostrý obraz aj v náročnejších svetelných podmienkach a nielen za slnečného dňa, ale aj za oblačného počasia a pred svitaním. Je teda vhodný aj pre náročnejších užívateľov. Disponuje plynule nastaviteľným zväčšením 25-75x čo zabezpečuje veľmi pohodlné a presné zameranie pozorovaného objektu. Tento monokulárny ďalekohľad Luxun disponuje kvalitnými optickými hranolmi BAK4 a v kombinácií s viacnásobnými antireflexnými vrstvami na všetkých optických členoch FMC (Fully Multi Coated) zážitok z pozorovania umocňuje. Obraz je čistý, ostrý so sýtymi farbami a vďaka veľkej clone aj v horších svetelných podmienkach. Monokulárny ďalekohľad je vyrobený z tvrdeného plastu, odolnému voči nárazom. Časť tela ďalekohľadu je pogumovaná pre dokonalý úchop a manipuláciu. Ďalekohľad sa dodáva spolu s malým stolovým statívom s výškou 24cm. Samozrejme k ďalekohľadu si môžete zabezpečiť statív aký vám vyhovuje so závitom 1/4"""". Technické špecifikácie: Zväčšenie: 25-75x Veľkosť objektívu: 100mm Materiál: Tvrdený plast + guma Zorné pole: 88m/43m na 920m (záleží od zväčšenia) Najkratší zaostriteľný bod: 12m Vodeodolnosť: Áno Optické sklo: BAK Rozmery: 505x127x430mm Cena: 240€, preferujem osobný odber no po dohode zašle aj na dobierku (+5€)
Ďalekohľad Swarovski Pocket 8x20 B
Swarovski Pocket 8x20 B Tyrol - najmenší vodotesný vreckový ďalekohľad. Ďalekohľad Pocket je vhodný do každého vrecka a ukazuje svoju skutočnú veľkosť pri zachovaní pozorovacích vlastností a hmotnosti 215 g ! Je ideálny pre všetky vonkajšie aktivity , ako druhý ďalekohľad pri love alebo tiež v divadle a koncertných sálach . Ďalekohľad je opatrený povrchovou úpravou Swarobrigth : svetovo jedinečná úprava hranolov - pre optimálnu vernosť farieb v celom svetelnom spektre . Ďalekohľad je vodotesný do tlaku zodpovedajúceho 4 metrovému vodnému stĺpcu a samozrejme plnený dusíkom proti zahmlievaniu optiky . Optika : * Veľmi náročný optický systém pre kompaktné ďalekohľady - pre svetlé , brilantné obrázky . * Vysoko precízny systém sa strechovými hranolmi s P - povlakom : vysoká schopnosť rozlíšenia , kontrastné zobrazenie a mimoriadne tenké prevedenie . * Vynikajúce pozorovacie vlastnosti aj na veľmi krátke vzdialenosti , už od 5 m Dizajn : * Jednoduchý , elegantný dizajn . * Mimoriadne ľahká manipulácia : v zloženom stave šírka len 5,6 cm . * Obzvlášť stabilný povrch z ľahkého kovu . Hmotnosť iba 230 g * Pogumovanie pre odolnosť proti nárazu a kĺzaniu . * Vďaka vnútornému ostrenie pracho - a vodotesný . * Prevedenie v elegantnej čiernej , alebo zelenej farbe .
Púzdro na ďalekohľad
Predám úplne nové puzdro na ďalekohľad. Nové stojí okolo 140euro. EBERLESTOCK Puzdro na ďalekohľad NOSEGUNNER DRY EARTH Nosegunner je vrcholné puzdro na ďalekohľad od renomovanej americkej značky Eberlestock, ktorého hlavným bonusom je zabudované puzdro na pištoľ či diaľkomer. Prvky puzdra sú šikovne rozmiestnené tak, aby boli vždy rýchlo po ruke, čomu napomáhajú napríklad kvalitné zipsy s patentovanými tiahlami alebo použitie suchých zipsov. Na boku puzdra sa nachádzajú šikovné bočné vrecká vhodné na malé svetlá, vábničky atď. Vnútorná kapsička je uzatvárateľná zipsom a je vhodná na skladovanie malej výbavy. Hlavný úložný priestor pojme väčšinu stredne veľkých ďalekohľadov či kamier. Popruhy puzdra sú sieťované, takže skvele prepúšťajú vzduch a prispievajú k celkovému pohodliu pri nosení. Vďaka doplnkovému popruhu APSK je puzdro možné prirobiť k väčšine batohov Eberlestock. Zadný panel popruhov je tiež MOLLE kompatibilné, takže nie je problém prirobiť rozširujúce vrecká poprípade hydratačný vak. Puzdro Nosegunner ponúka: priedušné ramenné popruhy MOLLE kompatibilný panel pištoľové puzdro magneticky uzatvárateľné hlavné oddelenie dve bočné vrecká zaistené zipsami kompatibilitu s ďalším príslušenstvom Materiál: 1000 Denier Cordura Rozmery: 20 x 19 x 9 cm Hmotnosť: 539 g. V prípade záujmu písať sms alebo WhatsApp. Na dobierku + poštovné alebo osobný odber Bratislava Petržalka.