bazár, predaj, inzercia, predám

Yamaha F370

Kategória: Strunové nástroje

Predám akustickú gitaru značky Yamaha F370.
Gitara je vynikajúcej kvality, čisto nová a bez akýchkoľvek známok poškodenia či škrabancov. Využívaná len pár mesiacov a odvtedy uložená v skrini. Gitaru predám za 180€+gitarové púzdro, 2 trsátka a pás zadarmo
V ponúke ešte:
kniha Hráme na gitare(13€)- poskytuje užitočné tipy a techniky pre začiatočníkov, takže ak ste nový v tomto umení, máte tým väčšiu príležitosť naučiť sa hrať na gitaru. To znamená, že záujemca získa všetko, čo potrebuje na to, aby mohol začať hrať na gitare alebo zdokonaliť svoje zručnosti.

Yamaha je dôveryhodná značka, ktorá je známa pre svoju kvalitu a vynikajúci zvuk. Model F370 je veľmi obľúbený a používa sa nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých hráčov. Táto gitara vám umožní rozvíjať vaše hudobné zručnosti a poskytne vám skvelý zážitok z hrania.
Gitara je skvelý darček pre začiatočníkov alebo pokročilých, poskytuje vám príležitosť prežiť skvelé zážitky pri opekačke alebo výletoch.

Uprednostňujem osobný odber v Liptovskom Mikuláši alebo Ružomberku, kde osobne donesiem. Prípadne, stredné Slovensko možná dohoda. Poslanie poštou nie je možné, keďže gitaru treba osobne prezrieť a vyskúšať, aby sme sa vyhli prípadným nezrovnalostiam.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na:
tel.čisle() po 14 hod. alebo emailom:
Yamaha F370
Podobné inzeráty
Yamaha RGX A2 - gitara so špeciálnou technológiou A.I.R.
Predám gitaru Yamaha RGX A2 s jedinečnou špeciálnou technológiou A.I.R. (Alternative Internal Resonance). Gitara bola navrhnutá s cieľom čo najnižšej hmotnosti pri zachovaní plného tela - “solid body” (predávaný kus má 2,7 kg), vyváženosti (žiadny “neck diving”, drží ako má) a zvuku bez kompromisov. Gitara je vo výbornom stave a neuveriteľne komfortná. A to nielen kvôli nízkej hmotnosti a výbornému vyváženiu, ale aj tenkému telu a kompaktnej dĺžke (napriek “fenderáckej” dlhej menzúre 648 mm). Je tak vhodná aj pre osoby s problémovou chrbticou či menších gitaristov (vekovo alebo stavbou tela). Z popisu výrobcu: Telo gitary Yamaha RGX A2 pozostáva z ľahkého jadra, ktoré sendvičovo obklopuje vrchná a spodná doska z tvrdého dreva. Tri kovové trubice (sound tubes) inštalované pod kobylkou prenášajú vibrácie strún do tela a potom spätne vracajú vibrácie tela v rámci kobylky. Vrchná doska rýchlo reaguje na vibrácie strún prechádzajúce kobylkou. Špeciálne zvukové trubice prechádzajúce telom vytvárajú bohatú rezonanciu v materiáli jadra. Zadná doska rezonuje, čím rozochvieva celú konštrukciu tela. Originálne pasívne snímače (Alnico V - HH) boli pre model Yamaha RGX A2 vyvinuté v spolupráci s custom shopom Yamaha Artist Services v Hollywoode. Na ich návrhu sa podieľali niektorí z najlepších svetových gitaristov. Originálna je aj kobylka, ladiace mechaniky s cylindrickými hlavami z hliníka či prepínač snímačov s podsvietením. Ďalšie špecifikácie - rádius: 13 3/4" (350 mm), počet pražcov: 22, hmatník: palisander, krk (stredná hrúbka, šírka ako v prípade celej série RGX): javor. Produktová stránka: V prípade záujmu ma prosím kontaktujte najskôr cez formulár bazáru, potom si môžeme zatelefonovať.
Yamaha RGX121Z BL
Predam elektricku gitaru Yamaha RGX121Z BL, nova, nepouzivana, sluzila ako zalozny kus, 1x odskusana na funkcnost a spat zabalena v povodnom obale. Dovod predaja: nevyuzita Popis: Yamaha je dnes jedním z největších výrobců hudebních nástrojů na světě. Yamaha Music Foundation byla založena v Tokiu v roce 1966 za účelem stimulovat zájem o tvorbu a přiblížit možnosti hudebního světa lidem po celém světě. Jejich nástroje jsou vhodné a dostupné jak pro začátečníky, kteří se s hudbou a světem „showbyznysu“ teprve seznamují, tak i pro ostřílené profesionály z různých hudebních branží, kteří si z jejich nabídky již léta vybírají nástroje, jenž jim pomáhají razit si cestu k nesmrtelné slávě. Řada RGX121Z sdílí všechny vlastnosti příbuzné série RGX, rozšiřuje jí o jeden singl snímač uprostřed a je vybavena vintage tremolem. • Tělo: lípa • Krk: javor • Menzura: 648mm • Hmatník: palisandr / 22 pražců • Radius: 13 ¾’’ (350mm) • Ladící mechanika: Diecast • Kobylka: Vintage Style Tremolo • Snímače: 2x humbucker, 1x single • Přepínač snímačů: 5-ti polohový • Ovládání: Master Volume, Master Tone Cena: 199 Eur. V pripade zaujmu platba vopred na ucet, dorucenie na SK zdarma. Osobny odber BB, ZV a okolie - platba v hotovosti pri prevzati. Poprosim kontaktovat len cez email, cislo je vymyslene, dakujem.
Yamaha THR10C
Yamaha THR10C Classic 10-Watt 2x3" stereo digitálne modelovacie gitarové kombo. Nastavenia emulácie Deluxe, Class A, US Blues, Brit Blues a Mini - Režimy akustická gitara, basgitara a bypass - 4 modulačné efekty (chorus, flanger, phaser a tremolo) a 4 nezávislé efekty reverb/delay vám poskytujú širokú škálu tónov - Technológia virtuálneho modelovania obvodov (VCM) spoločnosti Yamaha poskytuje mimoriadne realistický zvuk a pocit - 3-pásmový ekvalizér - Beží na dodávanom AC adaptér alebo 8 AA batériíaž 6 hodín nepretržitého prehrávania - USB pripojenie poskytuje 2 kanály nahrávania/prehrávania do alebo z počítača. Málo používané v 100%-nom stave
Predám elektroakustické guitalele Yamaha GL 1
Predám elektroakustické guitalele Yamaha GL 1 v dobrom stave. Dorobený zabudovaný aktívny piezo snímač ARTEC ETN-4. Mechanika aj snímač je plne funkčný. Nástroj ladí. Predávam aj s puzdrom. Aktuálna cena nového nástroja je 88 € Aktuálna cena nového snímača je 29 €
5-strunová Basgitara Yamaha BB235
Predám Basgitaru yamaha BB 235 ,mam ju od decembra 2022 ,stav nového nástroja, používaná len doma.Momentalna cena novej je 489€ Päťstrunová basgitara zo série Yamaha BB 200. Nástroje zo série 200 sú určené pre začiatočníkov, ktorí od svojho prvého nástroja očakávajú maximum. Telo nástroja je vyrobené z jelše. Skrutkovaný javorový krk s menzúrou dĺžky 864 mm je osadený palisandrovým hmatníkom s 21 pražcami typu Medium Jumbo a intarziou v tvare bodiek. Rádius hmatníka je 600 mm. O ladenie a intonáciu sa stará sada otvorených mechaník, nultý pražec so šírkou 43 mm a kobylka Vintage Style. Po zapojení nástroja do zosilňovača má zvuk na starosti dvojica snímačov v konfigurácii SS, konkrétne ide o VSP3n Split Coil pri krku a VSC3b Single Coil pri kobylke. Snímače sa ovládajú pomocou potenciometrov pre Neck Volume, Bridge Volume a Master Tone. Farebné prevedenie: Raspberry Red
Yamaha Pacifica Indonézia
Predám uvedenú elektrickú gitaru Yamaha. Perfektný stav, veľmi málo hraná, nahodené struny Elixir.