bazár, predaj, inzercia, predám

Yashica zoomtec 90 super

Kategória: Analógové fotoaparáty

Dobrý deň. Predám yashica zoomtec90 super v perfektnom a funkčnom stave.
Fotoaparát na 35 mm film Point and shoot
Objektív 35-90 mm
Yashica zoomtec 90 super
Podobné inzeráty
Yashica AF 100
Dobrý deň,predám Yashica df100af v krásnom a funkčnom stave.Point and shoot. Yashica DF-100 alebo Yashica Ninja Star Tele Wide (Japonsko) je kompaktný fotoaparát z roku 1989 s dvoma ohniskovými vzdialenosťami: 35 a 55 mm. Prepínač vysunie šošovku zo zasunutej polohy 35 mm a súčasne vloží dva ďalšie prvky na dosiahnutie väčšej ohniskovej vzdialenosti. Displej LCD v hornej časti zobrazuje režim prevádzky a počet snímok. Jeho cena pri vydaní bola 29 800 jenov. Po ňom nasledovala Yashica Twintec AF . technické údaje Šírka: 35 mm f/3,5 (3 prvky/3 skupiny). Tele: 55 mm f/8,5 (5 prvkov/5 skupín). Uzávierka: 1/125 (35 mm), 1/60 (55 mm). Zaostrovanie: Infračervené automatické zaostrovanie, zaostrovanie v 3 krokoch. Blesk: Vstavaný, manuálne aktivovaný. Rýchlosť filmu: 100–400 ( filmy s kódom DX ). Hľadáčik: Hľadáčik s jasným rámom Albada . Rozmery a hmotnosť: 54 mm x 124 mm x 74,5 mm, 305 batéria 2x 1.5V AA
Yashica FR
Predám Japonskú kinofilmovú zrkadlovku, Yashica FR, kvalitný, svetelný objektív Yashica ML 1,4/50mm Fotoaparát i objektív sú nepoškodené, plne funkčné, po servise v super stave. Yashica FR je manuálna zrkadlovka. Uzávierka horizontálna, elektronicky riadená. Časy od 1s - 1/1000s. Nastavenie času i clony sú prehľadne zobrazené v hľadáčiku. V cene je krytka, popruh, uv filter a nová batéria.
Fotoaparát Yashica T AF + Carl Zeiss Tessar 35mm f/3.5 T
Prémiový point and shoot Yashica T AF s výborným objektívom Carl Zeiss Tessar T* 35mm f/3.5. Prvý model z legendárnej série T-éčkových Yashica kompaktov. Tento kúsok je v peknom zachovalom kozmetickom stave. Fotoaparát je po in house teste s filmom a všetko (okrem dvoch vecí spomenutých nižšie) na ňom funguje bezchybne. Detailné fotky produktu sú súčasťou kozmetického opisu. Komisionálny predaj / Použitý tovar. V cene sú odrazené dva defekty: 1/ nefunkčný blesk (čiže foťák fotí skvele iba v dobrom svetle, bez nutnosti použitia blesku) viď fotky odfotené týmto konkrétnym foťákom. 2/ príliš "rozbehaná" poistka zadných dvierok, ktorú je lepšie prelepiť páskou, aby sa počas fotenia dvierka neotvorili. Počas testovania sa nám vo vrecku otvorili dvierka a osvietila časť filmu, takže pri ďalšom filme sme mali prelepenú poistku kúskom pásky a foťák fičal bez problémov. Formát: 35mm kinofilm (farebný negatívny / pozitívny film alebo čiernobiely negatívny / pozitívny film) Rýchlosť filmu: ISO 50-1000 (manuálne nastavenie ISA, čiže často nevídaná možnosť push/pull na point and shoote). Transport filmu: Automatické navinutie, prevíjanie a stáčanie filmu. Objektív: Carl Zeiss Tessar T* 35mm f/3.5 Stavba objektívu: 4 šošovky v 3 skupinách Meranie expozície: Automatické Rýchlosť uzávierky: 1/30s - 1/700s Ostrenie: Autofocus (1m - nekonečno) Focus lock: Áno Blesk: Vstavaný Samospúšť: Áno Napájanie: 2x AA 1.5V Rozmery: 124x73x46.5mm Váha: 260g Sériové číslo: 661818 Pevná cena 99eur. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave a v Banskej Štiavnici), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto po zakúpení cez náš e-shop: V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
Yashica partner
Dobrý deň . Predám Yashica partner v krásnom a funkčnom stave. Yashica Partner je 35 mm fotoaparát vyrobený spoločnosťou Yashica v Hong Kongu približne v rokoch 1983 až 1986. Má 38 mm f/4 objektív s pevným ohniskom a jedinou rýchlosťou uzávierky.(V prípade potreby fotoaparát funguje aj bez použitia batérie) Má tiež vstavaný blesk poháňaný dvomi AA batériami, ktoré je možné aktivovať spínačom na zadnej strane. Predná časť sa sklopí a zasunie šošovku.
Yashica ST-7 Germany
Dobrý deň predám mini statív Yashica ST-7. Používa štandardný závit na statív, takže sa hodí pre väčšinu fotoaparátov. Nohy pre statív sa vyskrutkujú z vnútra tela. Pekne navrhnutý statív / grip vo výbornom stave. ⚫ Typ: Statív ⚫ Značka: Yashica ⚫ Model: ST-7 ⚫ Krajina výroby: Nemecko Preferujem osobný odber (Prievidza, Nitra) alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Yashica j motor
Dobrý deň predám kompakt Yashica j motor v krásnom a funkčnom stave. Yashica J Motor je jednoduchý fantastický fotoaparát Point and shoot, ktorý vďaka svojmu špičkovému objektívu 32 mm f/3,5 vytvára ostré snímky. Tento fotoaparát je skvelou alternatívou k sérii fotoaparátov Olympus MJU. * Objektív: Yashinon 32 mm f/3,5 * Typ filmu: 35 mm  * Rýchlosť uzávierky: 1/30 až 1/500 s. * Navíjanie filmu: Automatické   * Rýchlosť filmu: 100-1600 DX ISO. * Blesk: Vstavaný.  * hmotnosť: 290  g. (bez batérie). * Batéria: 2 x AA batérie