bazár, predaj, inzercia, predám

Záhrada na predaj

Kategória: Záhrady

Predám záhradu v mestskej časti Košice-Šaca.Zahrada ma výmeru 300m2,je bez chatky,sezónny vodovod na pozemku,elektrika 10m pred pozemkom.Tichá lokalita.Možnosť vybudovania chatky na celoročné bývanie,
Záhrada na predaj
Podobné inzeráty
NA PREDAJ záhrada s chatkou v tesnej blízkosti sídliska Juh
Predám záhradu s chatkou v tesnej blízkosti sídliska Juh. Táto útulná záhrada je ideálnym miestom pre oddych a relaxáciu počas letných dní. Nachádza sa v tichom prostredí s príjemnou atmosférou, no zároveň je len krátkou prechádzkou od živého sídliska. Hlavnou výhodou tejto záhrady je prítomnosť elektriky, čo umožňuje využívať aj moderné vybavenie. Chatka poskytuje dostatok priestoru na oddych. Môžete si vychutnať voľný čas so svojou rodinou a priateľmi, relaxovať pri knihe alebo sa venovať rôznym záhradným aktivitám. Okrem elektriky je tiež voda prístupná v tejto oblasti pre potreby závlahy záhrady. To vám umožní udržiavať vašu záhradu vždy sviežu a zelenú. Ak máte záujem o záhradné projekty, pestovanie kvetov, zeleniny, alebo jednoducho o záhradné relaxačné aktivity, táto záhrada je pre vás ideálnou voľbou. Záhrada sa nachádza v blízkosti sídliska Juh, čo znamená, že máte jednoduchý prístup k množstvu služieb a zábavy. Nakupovanie, reštaurácie, obchody a verejná doprava sú vo vašej bezprostrednej blízkosti. Táto poloha vám poskytuje to najlepšie z oboch svetov - pokoj prírody a prístup k všetkým pohodliam mesta. Ak hľadáte miesto na únik od rušného mestského života a chcete si vychutnať prírodu a záhradníctvo v pohodlí vlastnej chatky, táto záhrada je pre vás ideálna. Nezmeškajte príležitosť vlastniť túto oázu pokoja a krásy len kúsok od sídliska Juh. Kontaktujte ma čo najskôr a dohodnime si obhliadku.
Záhrada - Košice – KVP – Čičky
Ponúkam Vám jedinečnú, slnečnú záhradu, vhodnú na oddych a celoročné bývanie v najobľúbenejšej záhradkárskej lokalite v Košiciach. Lokalita: - Košice – KVP – Čičky, k.u. Terasa, parcela 5522 - záhradka sa nachádza hneď na začiatku lokality medzi Areálom Čičky a Jazdeckým areálom UVLF - pre deti je to najvhodnejšia záhradkárska lokalita Záhrada: - slnečný, udržiavaný pozemok s výmerou 367 m2 pripravený na výstavbu chaty - výborná dostupnosť do mesta - na pozemok je prístup po spevnenej ceste - k záhradke sa dopravíte akýmkoľvek osobným autom - MHD sa nachádza do 10 minút peši od záhrady - záhrada je v osobnom vlastníctve - možnosť napojenia na eletrinu- 230V/400V,(odsúhlasene s VSD) - elektrickú skriňu osadí VSD na stĺp, ktorý sa nachádza 2m od záhradky - možnosť navŕtania studne - možnosť zastavania 10% z celkovej výmery pozemku -záhrada je oplotená a nachádza sa na nej staršia drevená chatka, plechová náraďovňa (3x2m) a nová drevená latrína - v blízkosti sa nachádzajú vyhľadávané atrakcie: Areál Čičky( trampolíny, detské ihrisko, občerstvenie a chutné jedla), Posedenie u koňa a Bankov kde môžete využiť krásnu prechádzku v nádhernej prírode. Video: Zhrnutie: Nádherná a záhrada vo vyhľadávanej lokalite s možnosťou celoročného bývania Zaujala Vás táto ponuka? Zavolajte mi a ja Vám ju rád osobne predstavím.
NÁDHERNÁ, SLNEČNÁ ZÁHRADA V OBĽÚBENEJ LOKALITE KOŠÍC
Proximityreal ponuka nádhernú slnečnú záhradu s ovocnými stromami vhodnú na pestovanie alebo postavenie celoročnej romantickej chaty či Mobilhousu. Záhrada má krásny výhľad a celoročný prístup, má záhradkársky vodovod a elektrina je pred pozemkom. Celá záhrada je oplotená. Na pozemku sa nachádza drevená šopa na náradie, ohnisko na grilovanie, vodovod a posedenie. Záhrada sa nachádza v obľúbenej lokalite Ludvíkov dvor, Košice-Šaca. Záhrada je dostupná autom, autobusom aj električkou. v cene sú zahrnuté všetky poplatky a odmena pre realitnú kanceláriu. V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Zahrada na prodej v Maďarsku
Zahrada na prodej. Zahrada má 2400m2 a nachází se v Krasznokvajdě což je cca 40min od Košic. Zahrada se nachází na okraji vesnice. Na konci ulice končí silnice a začíná les. Obecní voda je k dispozici na obou koncích ulice. Vzadu zahrada nemá sousedy - vede do lesa a na pastvu.
Predaj - záhrada - PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo…
PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo Popis pozemku: Záhrada alebo investícia.... V zastúpení klienta ponúkam na predaj dva susediace pozemky vedené ako záhrada v obci Čunovo časť Dolné kostolné polia. Každý pozemok má rozlohu 1.000 m2. Pozemky sa predávajú spolu alebo samostatne. Momentálne je pozemok evidovaný ako záhrada s platnou UPI s možnosťou výstavby RD maximálna zastavaná plocha 80 m2, maximálna podlahová plocha 160 m2, maximálne 2 podlažia 1. nadzemné podlažie /prízemie/ + podkrovie. K pozemkom vedie štrková cesta. Oba pozemky sú čiastočne oplotené. Na jednom pozemku je vybudovaná studňa. Inžinierske siete: Elektrina: V území existujúcej záhradkárskej osade je z časti vybudovaná distribučná sieť, každý rekreačný objekt bude zásobovaný elektrickou energiou Voda: Každý rekreačný objekt bude napojený na verejný vodovod (dočasne, do jeho vybudovania, na vlastnú studňu) Plyn: V súčasnosti sa neuvažuje so zavedením plynu do územia Kanalizácia: Každý rekreačný objekt bude napojený na verejnú kanalizáciu (dočasne, do jej vybudovania, na vlastnú žumpu) Doprava: Územie je v súčasnosti napojené na mestskú hromadnú dopravu. Zástavka MHD zabezpečuje obsluhu vo východnej časti katastrálneho územia mestskej časti Čunovo Info a obhliadky: Mark Orban m.orban@ Výmera m2: 1000 Cena za m2 EUR: 119 Rozmery š x d: Siete: Bez sieti Svetové strany: ,,, Príjazdová cesta: Makadam Obhliadky a ďalšie informácie: Mark Orban m.orban@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Live Adresa: Gazdovský rad 1739/49A 931 01 Šamorín Telefón:
znížená cena: Záhrada na predaj - Žabí majer, Bratislava - R
Typ: Záhrady Ulica: Bojnická Obec: Bratislava-Rača Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava, VÁM PONÚKA NA PREDAJ ZÁHRADU V LOKALITE ŽABÍ MAJER - RAČA, BRATISLAVA.  Ponúkame Vám na predaj záhradu v Rači, lokalite Žabí Majer, v blízkosti Bojnickej ulice. Prístup je po spevnenej komunikácii. Na liste vlastníctva je vedený ako záhrada. Je v osobnom vlastníctve a je bez tiarch.  Prístupová cesta je kamenistá. Na záhrade sa nachádza aj chatka. K záhrade vedie od parkovania chodník dlhý asi 40m. Záhradná chatka má rozmery 3x2 metre a malú zastrešenú terasu. Elektrinu je potebné dotiahnuť na pozemok. Možné je pripojenie na mestskú vodu. Na pozemok bola navezená zemina. Nachádza sa tu aj studňa, ktorá nie je využívaná. Nachádza sa tu malý sklad na náradie. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy ako hruška, marhuľa, čerešňa a jablone.   VÝMERA záhrada: 375m2, spolu s podielom na prístupovej ceste (10,7 m2) ide o výmeru 385,7 m2. LOKALITA Záhrada sa nachádza mimo vedenia vysokého elektrického napätia, kanálov a železnice. V okolitých záhradách sú vybudované chatky aj celoročne obývané rodinné domy. CENA 30 000,-€ + provízia realitnej kancelárii TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI. Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.  !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1. prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2. online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3. garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4. zabezpečenie znaleckého posudku 5. Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 385.7 m2 Plocha pozemku: 375 m2 El. napätie: 230V Voda: studňa