bazár, predaj, inzercia, predám

ZÁHRADA-POZEMOK 905 m2 s CHATOU a ELEKTRINOU, KOŠICKÉ OLŠANY

Kategória: Záhrady

Ponúkame na predaj veľmi peknú veľkú udržiavanú záhradu (pozemok) s drevenou chatou, v ktorej je zavedená elektrina 9 km od Košíc, v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie.

PRIESTRANNÁ záhrada, ktorá vznikla spojením dvoch záhrad sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sú využívané na celoročné bývanie.

Záhrada s výmerou 905 m2 je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami.

V záhrade je zavedená elektrina.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu.

Kontakt:

Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.


ZÁHRADA-POZEMOK 905 m2 s CHATOU a ELEKTRINOU, KOŠICKÉ OLŠANY
Podobné inzeráty
VEĽKÁ ZÁHRADA 905 m2 s CHATOU a ELEKTRINOU, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú veľkú udržiavanú záhradu (pozemok) s drevenou chatou, v ktorej je zavedená elektrina 9 km od Košíc, v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. PRIESTRANNÁ záhrada, ktorá vznikla spojením dvoch záhrad sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sú využívané na celoročné bývanie. Záhrada s výmerou 905 m2 je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami. V záhrade je zavedená elektrina. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
NA PREDAJ ZÁHRADA S CHATKOU - KOŠICKÉ OĽŠANY
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj krásnu záhradu s útulnou chatkou vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Košické Oľšany – Vyšný Olčvár. >>>VIDEOOBHLIADKU záhrady si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Ak Hľadáte pokojné miesto, kde si môžete nerušene oddýchnuť s rodinou či priateľmi, tak ste na správnom mieste. Záhradka je vzdialená približne 5 min. autom od Košíc, takže ste už za pár minút z rušného mesta v prírode. Pozemok je obklopený zeleňou a nachádza sa tu množstvo ovocných stromov a kríkov (slivka, jablko, hruška, marhuľa, egreše, maliny, hrozno) a nájdeme tu aj udiareň, kde si možno niektorí prídete na svoje. Chatka sa nachádza na pozemku s rozlohou 420 m2, je tu sezónny vodovod, septik – takže určite väčšina z Vás ocení WC vnútri v chatke čo nie je samozrejmosťou, vnútri je zavedená elektrina a počas chladnejších mesiacov si viete prikúriť v piecke. Chatka je poctivo murovaná s rozlohou 16m2, kompletne podpivničená a s plnohodnotným podkrovím. Bonusom je výborná dostupnosť autom a parkovanie priamo na pozemku. Krásne kaskádovité rozčlenenie pozemku poskytuje priestor pre pestovanie i miesto kde sa Vaše deti môžu nerušene hrať. Do budúcna si viete chatku zväčšiť do veľkosti 10% z rozlohy pozemku, vykopať studňu a tak plnohodnotne využívať chatku aj celoročne. Cena tejto záhradky s chatou je 65.000 EUR vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte mi zavolať na číslo . chata, záhrada, Košice, Košické Oľšany, Košice - okolie
ZÁHRADA s CHATOU a ELEKTRINOU 9km od KOŠÍC, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú udržiavanú záhradu (pozemok) s drevenou chatou, v ktorej je zavedená elektrina blízko Košíc, v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. Záhrada s výmerou 449 m2 sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sa využívanú na celoročné bývanie. Záhrada je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami. V záhrade je zavedená elektrina. V prípade záujmu, že možné dokúpiť aj susediacu parcelu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
ZÁHRADA s ELEKTRINOU iba 9 km od KOŠÍC, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú udržiavanú záhradu (pozemok) blízko Košíc v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. Na záhrade je osadený kamenný kozub na grilovanie a drevený domček slúžiaci ako skladový priestor. V záhrade je zavedená elektrina. Záhrada sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sú využívané na celoročné bývanie. Záhrada s výmerou 456 m2 je čiastočne oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami. V prípade záujmu, že možné dokúpiť aj susediacu parcelu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
VEĽKÁ ZÁHRADA 1420 m2, KOŠICKÉ OĽŠANY
Ponúkame na predaj záhradu s výmerou 1420 m2 bez podielu na prístupovej ceste v intraviláne obce Košické Oľšany. Prístup k pozemku je po asfaltovej prístupovej ceste s napojením sa na nespevnenú. Pozemok je situovaný zo začiatku obce hneď vedľa hlavného ťahu. IS: elektr. v dosahu, voda - studňa, odpad žumpa, plyn nie je. Pozemok je bez ťarchy. Bližšie informácie po telefóne! Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, profesionálneho finančného poradenstva a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: , alebo napíšte na info@
Exkluzívne NA PREDAJ záhrada s chatou v časti Zúgov v Nových
Exkluzívne NA PREDAJ záhrada s chatou v časti Zúgov v Nových Zámkoch. Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ EXKLUZÍVNE len u nás záhradu s chatou v záhradkárskej oblasti Zúgov v Nových Zámkoch. - pozemok má rozlohou 371 m2 a nachádza sa v záhradkárskej časti Zúgov. - na pozemku je - vŕtaná studňa - vodárnička, elektrina. - pozemok je pekný, rovinatý, vhodný na pestovanie ovocia a zeleniny. - na pozemku je vysadených viac ovocných stromov (slivka, čerešňa, jablká) ďalej okrasné dreviny, záhradkársky domček na náradia a aj samotná údiareň. - na konci pozemku je malá chata s výmerou 17m2 a celá časť je podpivničená. - v rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru Dohodnite si obhliadku: Andrea Vrábelová vrabelova@ Rozloha pozemku: 371m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230V Terén: rovina Prístupová cesta: neupravená cesta