bazár, predaj, inzercia, predám

Záhradný domček

Kategória: Záhradná technika

Zahradný domček 2,5×3×2,40 – chromová zelená BTX 6020 MAT, sedlová strecha, dvojkrídlové dvere
1070,00 € ZLAVA 984,40 €
Zahradný domček 4×3×2,10 – chromová zelená BTX 6020 MAT, spád od brány dozadu, dvojkrídlové dvere, okno
1360,00 € 1251,20 €
Záhradný domček
Podobné inzeráty
Záhradný domček
Záhradný domček Záhradný domček 2×2×2,10 – antracitová šedá BTX 7016 MAT, spád od dverí dozadu, dvojkrídlové dvere
Predám záhradný domček, budka na naradie
Predám záhradný domček, budka na naradie. Cena dohodou
Záhradný valec
Predám záhradný valec zn. Einhell. Ručný záhradný valec na úpravu nerovností s lištou na stieranie nečistôt možno plniť pieskom alebo vodou. Valec má pevnú oceľovú konštrukciu a povrch upravený práškovou farbou. Minimum používaný. Bez poškodenia. Viac info v maily.
Záhradný domček
Plechová garáž záhradný sklad 5×3 antracit grafit -foto Cena s dopravou a montazou
Zahradny domček (unimobunka)
Predam unimobunku menšia polka skladova a druha časť obytná. Unimobunka je nová zateplená. Rozmery 2,5m X 5m elektricka prípojka + vo vnútri svetlo , 2ks zásuvky +vypínač v obytnej a v sklade taktiež zásuvky. Hlavná prípojka na 380v vhodná aj ako domček na záhradku.
PROFESIONÁLNY RUČNÝ ZÁHRADNÝ VÁLEC-JEŽKO (hladko-ostnatý)
Predám jeden krát použitý záhradný valec-ježko Wimbledon. Valec a aerifikátor v jednom, čiže dva stroje v jednom. Ide o ručný hladko/ostnatý valec s odnímateľným aerifikačným ježkom.(obr.1-vľavo) Hladko/ostnatý znamená : Valec má odnímateľné (na valci pripevnené) ostne. Viď foto. Valec je vybavený prevoznými kolieskami a ochranným krytom. Počet pevných tŕňov na liste je 36ks. Aerifikácia umožní preniknúť vzduchu ku koreňom a tým aj lepšie prekorenenie. Urýchľuje rozklad organických zvyškov v pôde, zlepšuje prijem živín a vsakovanie vody. Pôsobí priaznivo tiež na oteplenie vrchnej vrstvy pôdy, čo umožňuje tráve hlbšie zakoreňovanie a podporuje odnožovanie. Prevzdušňovanie sa doporučuje urobiť dvakrát ročne a to na jar a na konci leta.