bazár, predaj, inzercia, predám

Zajo Garmish Jkt pánska veľ. M oranžová

Kategória: Bundy a Kabáty

Pánska bunda Garmish Jkt sa hýbe s tebou. Špeciálne tvarovaný strih výborne kopíruje pohyb tvojho tela a rúk aj v tých najnáročnejších podmienkach. Zatiahnutá kapucňa a spodný lem udrží mimo vetra a dažďa teba, a bočné a vnútorné vrecká ochráni všetky tvoje drobnosti potrebné na akčné výpad do prírody. Nepremokavý a vetruodolný materiál 360 VERTIGO úrovne 3 hravo zvládne všetky vrtochy počasia a vetracie otvory pod pažami ťa odvetrajú iv teplejších dňoch. Materiál je zložený z 3 vrstiev: vrchná strana je z odľahčeného a odolného Nylonu, ktorý ťa zbytočne nezaťaží, Polyuretánová membrána s mikropóry s vodným stĺpcom 20 000 mm a vnútorná strana z jemného 10D nylonu, ktorý dokonale ochráni membránu. Táto bunda je vhodná pre všetky druhy outdoorových aktivít, pri ktorých je potrebná odolnosť a voľnosť v pohybe.

technické detaily
Nepremokavý. vetruodolný. priedušný. ľahký a odolný 3-vrstvový materiál
DWR úprava (trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekanie vody po povrchu
podlepené švy
Anatomické tvarovanie zdokonaľuje komfort nosenia
tvarované lakte
3D strih umožňuje voľnosť v pohybe
Tvarované diely pod pažami zabraňujúci vyhrňovaniu bundy pri zdvíhaní rúk
Plne nastaviteľná kapucňa so spevneným šiltom prispôsobená na použitie s helmou
Spevnená chlopňa pod zipsom s jemným materiálom pri krku
Bezpečnostný gombík na spodnom leme
vodeodpudivé zipsy YKK AquaGuard®
Uzatvárateľné vetracie otvory pod pažami
predĺžené
tvarované a ľahké zipsové tiahla
Garáže na zipsoch zabraňujú prieniku snehu a vody
Spevnené uťahovanie manžety rukávu
Nastaviteľný spodný lem
natavené vnútorné vrecká so zipsom
2 veľké
priestranné vrecká na zips
Poznámka: Zipsy YKK AquaGuard® sú vysoko odolné voči vode.
Bunda je maximálne zachovalá ako nová. Nosená skôr v ruksaku. Dôvod predaja nevyžitie. Inzerát platí do zmazania.
Zajo Garmish Jkt pánska veľ. M oranžová
Podobné inzeráty
Predám pánsku bundu ZAJO karakorum JKT velkosť L
Predám pánsku "goratexovú" bundu ZAJO karakorum JKT velkosť L . Ide o hardshellovú bundu ktorá nemá goretex, ale Event membránu ktorá má rovnako výborné vlastnosti (vodný stĺpec aj priedušnosť 20 000mm) Buda je super na skialp, lezenie, (pod kapucňu sa vojde prilba) turistiku a iné aktivity. Má veľmi šikovne vyriešené vrecká aj odvetrávanie. Momentálene sa predáva na zajo stránke za 170€, ja ju predávam za 100€ Celý popis tu: Preferujem osobný odber, ale pošlem aj zásielkovňou.
Pánska bunda Zajo Lizard Neo veľkosť S
Predám čiernu pánsku bundu Zajo Lizard Neo veľkosť S, oblečená asi 2x, nikdy nie na horách iba v meste, odvtedy v skrini v obale, nakoľko mám ďalšie 2 od Zaja + vestu. Pôvodná cena 159,90€ (blok z pokladne) Nemá u mňa využitie. Krátky popis: - zateplenie Vertigo, YKK zipsy, trvalá vodeodpudivá úprava, snežný pás, 2 vrecká po bokoch, jedno na rukáve, jedno vnútorné na zips+ 2 sieťované... Bližšie info: Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Bunda Zajo Korakorum Jkt
Ponúkam na predaj túto turistickú nepremokavú bundu Zajo korakorum jkt. Bunda bola maximálne 3krát použitá. Bunda je v stave ako nová. Uprednostňujem komunikáciu mailom.
Zimná lyžiarska nepremokavá bunda Zajo Lizard Neo Jkt
Ponúkam na predaj lyžiarsku nepremokavú bundu Zajo Lizard Neo Jkt Velkost M. Bunda bola nosená túto zimu 2022/2023. Bunda je ako nová, nemá žiadne známky poškodenia alebo škrabancov. Info: Materiály: 360 Vertigo, PrimaLoft® Insulation Hi-Loft ULTRA, YKK®, Duraflex® DWR úprava (trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekaniu vody po povrchu Podlepené švy PRIMALOFT® SILVER INSULATION HIGH-LOFT je stelesnením optimálnej tepelnej izolácie s prídavkom jemnosti, zbaliteľnosti a nadýchanosti Tvarované lakte Tvarované diely pod pazuchami zabraňujúce vyhŕňaniu bundy pri dvíhaní rúk Spevnená klopa pod zipsom s jemným materiálom pri krku Vysoký golier chráni tvár a zamedzuje odieranie brady Vodoodpudivé zipsy YKK AquaGuard® Elastické vnútorné manžety rukávov s dierami na palce 2 vonkajšie vrecká na zips 1 malé vrecko na ski pas na rukáve 1 vnútorné vrecko na zips 2 vnútorné sieťované vrecká Vnútorné úchytky slúchadiel Predĺžené, tvarované a ľahké zipsové ťahadlá Garáže na zipsoch zabraňujú prieniku snehu a vody Spevnené uťahovanie manžety rukáva Nastaviteľný snežný pás Jemne predĺžený zadný diel Výška v CM: 175-181 Obvod hrudníka v CM: 96-101 Stlpce: 10000/10000 Dovod predaja: potrebujem vacsiu velkost bundy V prípade záujmu píšte email alebo volajte. Na cene sa dá dohodnút..
Bunda Zajo Lofer jkt - velkost L.   DOWNTEK™, PERTEX® Quantu
Nova, bez jedineho použivania (kupil som zle cislo na darcekovy poukaz, neviem vratit)
ZAJO Gasherbrum Neo Jkt veľkost S - nepremokavá/vetruodolná
Značka: Zajo Veľkosť: S Stav: 10/10 (oblečená na jednej turistike, nesedí veľkosť) Určenie: turistika, šport, bežné nosenie, skialpinizmus, horolezectvo, lyžovanie, snowboard PC: 89 EUR Váha: 590g Hlavný materiál: 100% Polyester, PU, DWR Podšívka: 100% Polyester Nepremokavosť: 10 000 mm Priedušnosť: 10 000 g/m²/24h Pri odbere viac vecí z mojej ponuky sa vieme na výslednej cene rozumne dohodnúť. Na požiadanie premeriam, pošlem viac fotiek alebo zodpoviem akékoľvek otázky. Žilina-Považská Bystrica-Púchov a okolie osobne, inak na dobierku/zásielkovňa/prevod na účet. Prosím kontaktujte ma emailom na Volať v neskorších hodinách. Detaily DWR úprava (trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekaniu vody po povrchu Plne nastaviteľná kapucňa so spevneným šiltom Tvarované lakte pre voľnosť v pohybe rúk Spevnená klopa pod zipsom s jemným materiálom pri krku Uzatvárateľné vetracie otvory pod pazuchami Spevnené uťahovanie manžety rukáva Nastaviteľný spodný lem Rukávy a predná časť je podšitá podšívkou. chrbtová časť so sieťkou. Podlepené švy Vodoodpudivé zipsy YKK AquaGuard® 2 veľké priestranné vrecká na zips pod klopami Vnútorné vrecko so zipsom Predĺžené, tvarované a ľahké zipsové ťahadlá Nepremokavá a priedušná bunda Gasherbrum, stvorená na využitie počas všetkých štyroch ročných období. Dostatočne ľahká ako ochrana pred dažďom pri letnej turistike, dostatočne odolná na lyžiarske zjazdovky a náročný terén. Za kvalitami bundy Gasherbrum sa skrýva vodeodolný materiál 360 Vertigo 2, ktorého konštrukcia s lamináciou efektívne odvádza pot a vlhkosť smerom von, no zároveň slúži aj ako bariéra pred dažďovými kvapkami. Aby sme zaručili 100% nepremokavosť, bunda je vybavená aj vodoodpudivými zipsami a všetky jej švy sme podlepili, takže dnu neprejde ani kvapka. Bunda Gasherbrum vyniká svojou univerzálnosťou nielen v horskom teréne, vďaka minimalistickému dizajnu je aj skvelou voľbou do mesta.