bazár, predaj, inzercia, predám

Zajo Montana 3 Tent (3 osoby)

Kategória: Turistika, horolezectvo

Zajo Montana 3 Tent
1 vnútorný stan.
1 vonkajši stan.
Pre 3 osoby.
1 stropný vetrací otvor.
Vnútorné úložné vrecká.
Kolíky a šnúry sú súčasťou balenia.
Hmotnosť stanu 3,1 až 4 kg
Stan bol pravidelne vetraný a použitý 2x.
Osobný odber Martin.
Zajo Montana 3 Tent (3 osoby)
Podobné inzeráty
Kolíska na bicykel pre Garmin Montana, Monterra
Kolíska na bicykel pre Garmin Montana, Monterra Predám kolísku na bicykel pre outdoor navigácie Garmin Montana, Monterra. Jedná sa o kolísku Ram mounts. Je potrebné mať ďalšiu montážnu jednotku napr. na bicykel, motorku.... Nová. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Kliknite na moje ďalšie inzeráty ohľadom príslušenstva prioritne k navigáciam - držiaky, nabíjačky, puzdrá. Jedná sa o veci zo zrušenej predajne GPS navigácií.
DD Hammocks Superlight tarp a petzl rad system
DD Hammocks Superlight tarp tent celta plachta tent celta plachta 3x2.9m tarp bol rozlozeny za ucelom fotenia, nikdy v dazdi...ako novy...aj som zabudol, ze ho mam..v cene 99e petzl rad system / novy! nikdy nepouzity za 199e len osobne, plati do zmazania, cena pevna!!!
Zajo ortler 28
Predam Zajo batoh, bez poskodenia Cena: 60€+poštovné
Zajo
Predám dve tricka Zajo jedno bolo iba raz opraté druhe úplne nové velkost M cena za obidve 30 eur
Nove nohavice Zajo Tactic pants
Predam nove, nepouzivane nohavice Zajo Tactic pants - morrocan blue, vel. M. Super na turistiku aj skialp. Odolné a praktické pánske turistické nohavice Vďaka spevneným častiam sú určené aj do náročných podmienok Ako u všetkých našich produktoch, samozrejmosťou sú trvanlivé YKK zipsy Čo sa pohodlia týka, strečový Materiál sa stará o pružnosť, Takže vás nebudú obmedzovať v pohybe Okrem toho komfort zaisťuje vynikajúcu termoregulácie a odvádzanie vlhkosti technické detaily Kvalitné YKK zipsy klasický strih s dynamickým členením pRaktické vrecká dve predné a jedno zadné s uzatváraním na zips ľahká údržba Rozšírenie spodného okraja umožňuje zips materiál DryPro, Stretch, YKK®, Duraflex® zloženie 94% Nylon + 6% Elastan.
zajo rukavice
rukavice zajo vo veľkosti M u mna nevyužité posuvam ďalej raz pouzite inak ležia v skryni .