bazár, predaj, inzercia, predám

Zakrslý rex-baran

Kategória: Drobné cicavce

Hľadám domov krásnemu králičkovi s ťažkou minulosťou, za to krásnou povahou a veľkou toleranciou k iným zvieratkám, deťom a ľudom.
Králička mám v dočaske pár mesiacov, ma základne vyšetrenia. Pred mesiacom bol aj vykastrovaný. Mam už svojích králičkov, to je jediná prekážka prečo mu hľadám láskyplný domov. Keďže mi nejde o zbavenie sa králička, tak si rodinu vyberiem sama, rada by som ostala aj v kontakte :) králik poputuje do novej rodiny s kompletnou výbavou plus je naučený na králičie wc (na obrázku hnedý )
Zakrslý rex-baran
Podobné inzeráty
Teddy zajac - zakrsly + klietka + domcek
Darujem do dobrych ruk Teddy zajacika samceka, je nam luto ale nemozeme si ho nechat. Nema ziadne problemy, je zdravy. Povaha zajacika vhodny ku detom nekuse a je skor maznacik povahou. Ma 3r. A je to samcek. Teddy zajacik ( zakrsly kralik ) + klietka s prislusenstvom
Zakrsly kralik, zajacik
Rocny zaockovany zakrsly kralik s komplet vybavenim. klietka s domcekom, napajacka, miska, solna kocka, zachod a sennik. pridam krmivo v hodnote 16€ a ohradu na zahradu.
Teddy zajačik - zakrslý králik Lapka - hľadá kamarátov
Narodila som sa v decembri 2022. Ocko hnedo-biely zakrslý králik - levík a maminka čierno-biela levička - levia hlava. Nesiem si farby od oboch rodičov. Rada by som našla nový domov, pri rodičoch mi je už pritesno. Mamička nás porodila šiestich v nore, ktorú si sama vyhrabala na záhrade. Ale zvyknutá som aj v klietke. Občasný výbeh v ohrádke ma poteší. Som zvyknutá na deti.
Králik Dalmatînsky Rex
Predám dvoch králikov, samcov Dalmatînsky Rex, cena 25eur za kus
Darujem SÚRNE samičku králika typu rex
Zdravím, IBA DO DOBRÝCH RÚK darujem samičku králika krátkosrstého typu rex, 9-mesačnú. Aj keď nás to mrzí a veľmi ju ľúbime, priateľovi sa prejavila alergia. Volá sa Piškótka. Je to malý vymyselník, je šikovná a rozumná (naučená chodiť na toaletu). Rada sa hrá s hračkami a buvá v závesnom peliešku. Chceme ju darovať človeku, ktorý sa o ňu postará S LÁSKOU (nie na párenie, kožušinu, ako potravu a podobne...). Ku králikovi nedávame klietku. Po dohode ju môžme priniesť na určené miesto, avšak pred odovzdaním žiadam osobne vidieť klietku aj kompletnú výbavu potrebnú pre králika vrátane krmiva. Pre seriózneho človeka by to nemal byť problém :) Bývame v Brne, avšak pravidelne chodíme do Trenčína. V prípade záujmu, prosím, kontaktovať na telefónne číslo . Ďakujem.
Zakrslý zajačik-Minilop
Dobrý deň máme na predaj krásneho malého zajka:) hravý, zdravý, prítulný a čistotný:) naučený na wc :) Narodil sa 30.06.2023. Tento jeden zajko nám ešte zostal. Je po krásnych čistotných rodičoch ktorý sú pravidelne očkovaný a vyšetrení veterinárom a majú aj očkovací preukaz. Zajko sam papá granulky a seno:) Ak máte záujem volajte.