bazár, predaj, inzercia, predám

Zara

Kategória: Bundy a Kabáty

Ponúkam zimnú bundu zara veľkosť 13 -14 rokov.
Zara
Podobné inzeráty
ZARA kabát s falošnou ovčou kožušinou´teddy´ Limited Edition
REZERVOVANÉ ZARA kabát s falošnou ovčou kožušinkou (teddy kabát) Limited Edition. Nový s visačkou. Nádherný kúsok do šatníka ! Bol ohodnotený, ako najkrajší kabát v sezóne ! Z drahšej Limitovanej Edície od ZARA. Fabra: nádherná tm. zelená. Velkosť XS, ale sadne aj na S. !!!!! ODPORÚČAM !!!!! CENA 99,99 € !!!!!
Parka zateplena Zara
Pekna dámska zateplena parka Zara, umelá kozusina odopinatelna. Parkrat oblecena. Velkost pisana XS, ale je vacsia, urcite aj na S-M, rozmery su odfotene v inzerate. Cena je bez postovneho, to hradi kupujuci. Poštovné +3eur. Na dobierku neposielam. (Zara, Mango, Next)
PREDAVAM KABAT ZARA S KAPUCNOU - jar, leto, jesen
Predavam damsky cierny kabat s kapucnou. - ultra moderny, cierny, s kapucnou, over size, original bez dierok a bez gombikov - je bud na opasok alebo len volne - je bez podsivky a je z flausu. - znacka Zara, s etiketou rucna praca ( hand made). Je vhodny pre stihle aj plnostihle zeny. Kabat je velmi prijemny na nosenie. Predavam z dovodu zbytocnej kupy. Pri zaujme volat.
Bunda Zara
Prechodná bunda Zara veľ.S V super stav
Dámska kožená bunda Zara XL
Predám krásnu bundičku zn Zara, velkosť XL, málo nosená. Dve vrecká ,bez opasku.
ZARA - vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou
Perfektný kúsok do šatníka! Zara vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou. Bola 4x oblečená. Farba čierna. Velkosť uvedená S, ale sedí aj na XS,S,M. !!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 19,99 € !!!!!