bazár, predaj, inzercia, predám

Zastrihávač Braun BT7340TS

Kategória: Holiace strojčeky

Predam zastrihávač Braun BT7340TS, nepol pouzivany ani rozbaleny, neposkodeny.

Pozri vsetky moje inzeraty
Zastrihávač Braun BT7340TS
Podobné inzeráty
Braun Series 9
Predám holiaci strojček Braun Series 9 (S9 Typ: 5790). Ku strojčeku je prenosné puzdro, nabíjacia stanica spolu s novou nepoužitou náplňou na umývanie. Stanica dokáže strojček očistiť a vysušiť. Pôvodná cena bola 450e. Strojček je vyčistený a dezinfikovaný. Holiaci strojček bol používaný len na suché holenie ale ponúka možnosť aj mokrého holenia. Odporúčam vymeniť holiacu hlavicu. Špecifikácia a popis: Holiace strojčeky Braun Series 9 sú kompletne navrhnuté a vyrobené v Nemecku, aby spoločnosť Braun mohla poskytovať špičkovú kvalitu a spoľahlivosť. Holiace strojčeky sú navrhnuté a testované tak, aby vydržali v prevádzke minimálne 7 rokov. S modelom Series 9 spoznáte rozdiel. - Automatický výber programov - stanica si sama vyberá programy na dosiahnutie optimálneho výkonu. - Čistenie - čistiaci roztok na báze alkoholu odstraňuje zvyšky z oholených fúzov a hygienicky čistí holiaci strojček. - Nabíjanie - automaticky nabíja batériu holiaceho strojčeka, aby bol vždy pripravený podávať plný výkon. (Holiaci strojček môžete nabíjať aj mimo čistiacej stanice pomocou napájacieho kábla). - Mazanie - automaticky premazáva čepele pre dlhodobo optimálny výkon holenia. - Rýchle sušenie - mimoriadne rýchle sušenie vďaka zabudovanému ventilátoru. Tepelný indukčný systém dôkladne vysuší holiaci strojček po čistiacom cykle, aby sa maximalizoval jeho výkon. Oholí všetky fúzy - Režim 1 - zle prístupné a ležiace fúzy na brade a krku narovná a oholí špeciálna titánová lišta zastrihávača Hyper Lift & Cut - Režim 2 - Ak vám fúzy rastú rôznymi smermi, zastrihávač Direct & Cut ich spoľahlivo odstráni. 3+4. Dokonalé a dlhotrvajúce oholenie vďaka najpokročilejšej konštrukcii holiacej fólie Braun OptiFoil™. - Sonická technológia. Inteligentná sonická technológia s až 10 000 vibračnými pohybmi a 40 000 holiacimi pohybmi. Rozpozná vašu tvár a prispôsobí výkon holiaceho strojčeka hustote vašich fúzov.
Braun Hair Clipper Series 5
Jednoduchá úprava vlasov doma so strojčekmi na strihanie vlasov Braun. Zastrihávač / strojček na vlasy má ultra ostré čepele, ktoré zaisťujú jednoduché zastrihávanie vlasov akejkoľvek dĺžky alebo hrúbky. S 2 hrebeňovými nástavcami, 17 nastaveniami dĺžky a Memory SafetyLock na uloženie posledného použitého nastavenia. Zastrihávač vlasov má výkonnú NiMH batériu, 50 minút chodu a prístroj je umývateľný. Súčasťou dodávky: 1x zastrihávač vlasov 1x malý hrebeňový nástavec (3 - 24 mm) 1x veľký hrebeňový nástavec (14 - 35 mm) 1x čistiaca kefa.
Holiaci strojček Braun BT5050
Ponúkam na predaj úplne nový plne funkčný zastrihávač fúzov Braun BT5050 Beard Trimmer Hlavné vlastnosti: - Čepele z nerezovej ocele sa postarajú o precízne a rýchle zastrihávanie. - výber z 25 možností dĺžky zastrihnutia - až 50 minút prevádzky na batérii - umývateľný pod tečúcou vodou Obsah balenia: 1 × zastrihávač Braun BT5050 1 × menší zastrihávací hrebeň (1-10 mm) 1 × väčší zastrihávací hrebeň (10- 20 mm) 1 × nabíjačka 1 × čistiaca kefka 1 × premazávací olejček 1 × cestovné vrecúško
Braun Zastrihovač vlasov HC 5010
Predam novy len rozbaleny Braun Zastrihovač vlasov HC 5010 Na to určený hrebeň s 8 možnosťami nastavenia presnej dĺžky. Nastaviteľný hlavný hrebeň vám umožní získať taký účes, aký si prajete. Hrebeň umožňuje nastavenie v rozsahu 3–24 mm. Pamäťový bezpečnostný zámok – pre vždy dokonalé výsledky. Pamäťový bezpečnostný zámok si uloží a uzamkne posledné nastavenie dĺžky dokonca aj po odstránení nástavca. Mimoriadne ostré holiace brity na presné strihanie. Holiace čepele vlasového zastrihávača Braun sú konštruované pre dlhotrvajúcu ostrosť. To vám dáva presnosť, akú potrebujete, aby ste dosiahli účes, aký chcete. Plne umývateľný. Zastrihávač Braun je plne umývateľný a môže byť jednoducho očistený pod tečúcou vodou.
Náhradné planžety k holiacim strojčekom
Predám tieto nepoužívané, originál zabalené planžetky k holiacim strojčekom s označením: Braun 522,553,554 Braun 586 Braun series 3 30B Braun 526,555 Braun 5 series Philips HQ5 Jedná sa o nový výrobok, nepoužitý, nevystavený. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom, číslo je vymyslené... Pri kliknutí na meno sa Vám zobrazia aj ďalšie inzeráty !
profesionalny holiaci strojcek Aesculap Elektra II GH204
Predam profesionalny holiaci strojcek Aesculap Elektra II GH204, vhodny na ludi aj zvierata, cena za strojcek + dva nadstavce je 160€. Povodna cena noveho je 400€. - strihacie hlavy - nadstavce kompatibilne so vsetkymi aesculap strojcekami: Aesculap GT 779 - 9 mm Aesculap GT 772 - Úzka - Výška 0,7 mm Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od vyjazdu z dialnice D1 na novu R7. Ina adresa po dohode. Elektra 2 je jedným z najvýkonnejších strojčekov na strihanie vlasov na svete, s ktorým získate aj to najhrubšie, najpevnejšie a najtvrdšie Strihajte vlasy ľahko a rýchlo. Vďaka ergonomickému tvaru stroja Aesculap s Tento zastrihávač vlasov má štruktúrovanú oblasť uchopenia Nemecká výroba optimálne do ruky. Vďaka systému rýchlej výmeny strihacej hlavy Aesculap môžete vymeňte holiacu hlavu počas prevádzky - jednoducho ju nasaďte a pokračujte v práci. Vysoká kvalita a extrémne robustná kvalita zaručujú roky používania bezproblémové používanie tejto mimoriadnej vyššej triedy Zastrihávač vlasov Aesculap. Aesculap Elektra 2 beží vďaka výkonnému motoru veľmi ticho a s absolútne nízkymi vibráciami. Viac sily, sily a vytrvalosti s profesionálnym strojčekom na strihanie vlasov nejde to, nemáme silnejší, odolnejší a robustnejší strojček na vlasy v našom sortimente mnohých profesionálnych strojčekov na strihanie vlasov! Technické údaje pre Aesculap Elektra II GH 204: Použitie: zastrihávač chlpov a zastrihávač zvierat Prevádzka: káblový - profesionálny napájací kábel nerozbitný a veľmi robustný Napájanie: 230V SÚČASŤOU HOLIACEJ HLAVY NIE JE SÚČASŤOU - objednajte si prosím samostatne! Hmotnosť: cca 650 g (bez holiacej hlavy) Rozmery: cca 18,5 x 5 x 4 cm Dĺžka kábla: cca 4 m Príslušenstvo: vrátane úložného/prepravného kufríka, vrátane oleja na holiace hlavy Aesculap, vrátane návodu na obsluhu červená farba Pohon: Univerzálny motor - vďaka silovému pohonu aj pri nepretržitej prevádzke len s malým ohrevom Počet zdvihov: 2300 zdvihov/min Výkon: 25 wattov Hladina akustického tlaku: približne 70 dBA Vyrobené v Nemecku všetky holiace hlavy Aesculap je možné niekoľkokrát prebrúsiť Praktické pútko na zavesenie na konci strojčeka - možno jednoducho napríklad zavesiť na háčik. Kryt vyrobený z nárazuvzdorného plastu - ľahko odoláva pádom Nie je to lacné, ale vykonajte test a porovnajte tieto strihače vlasov s inými profesionálnymi strojčekmi na strihanie vlasov - budete presvedčení... Ak chcete, aby vás strojček na vlasy sprevádzal celé desaťročia a ste vždy extrémni V prípade potreby sily nie je v našom sortimente nič lepšie ako toto.