bazár, predaj, inzercia, predám

Zastrihavac ETA Austin

Kategória: Holiace strojčeky

Predám zastrihávací strojček značky ETA, nevhodný darček. Zastrihávač je ešte v záruke.
Zastrihavac ETA Austin
Podobné inzeráty
profesionalny holiaci strojcek Aesculap Elektra II GH204
Predam profesionalny holiaci strojcek Aesculap Elektra II GH204, vhodny na ludi aj zvierata, cena za strojcek + dva nadstavce je 160€. Povodna cena noveho je 400€. - strihacie hlavy - nadstavce kompatibilne so vsetkymi aesculap strojcekami: Aesculap GT 779 - 9 mm Aesculap GT 772 - Úzka - Výška 0,7 mm Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od vyjazdu z dialnice D1 na novu R7. Ina adresa po dohode. Elektra 2 je jedným z najvýkonnejších strojčekov na strihanie vlasov na svete, s ktorým získate aj to najhrubšie, najpevnejšie a najtvrdšie Strihajte vlasy ľahko a rýchlo. Vďaka ergonomickému tvaru stroja Aesculap s Tento zastrihávač vlasov má štruktúrovanú oblasť uchopenia Nemecká výroba optimálne do ruky. Vďaka systému rýchlej výmeny strihacej hlavy Aesculap môžete vymeňte holiacu hlavu počas prevádzky - jednoducho ju nasaďte a pokračujte v práci. Vysoká kvalita a extrémne robustná kvalita zaručujú roky používania bezproblémové používanie tejto mimoriadnej vyššej triedy Zastrihávač vlasov Aesculap. Aesculap Elektra 2 beží vďaka výkonnému motoru veľmi ticho a s absolútne nízkymi vibráciami. Viac sily, sily a vytrvalosti s profesionálnym strojčekom na strihanie vlasov nejde to, nemáme silnejší, odolnejší a robustnejší strojček na vlasy v našom sortimente mnohých profesionálnych strojčekov na strihanie vlasov! Technické údaje pre Aesculap Elektra II GH 204: Použitie: zastrihávač chlpov a zastrihávač zvierat Prevádzka: káblový - profesionálny napájací kábel nerozbitný a veľmi robustný Napájanie: 230V SÚČASŤOU HOLIACEJ HLAVY NIE JE SÚČASŤOU - objednajte si prosím samostatne! Hmotnosť: cca 650 g (bez holiacej hlavy) Rozmery: cca 18,5 x 5 x 4 cm Dĺžka kábla: cca 4 m Príslušenstvo: vrátane úložného/prepravného kufríka, vrátane oleja na holiace hlavy Aesculap, vrátane návodu na obsluhu červená farba Pohon: Univerzálny motor - vďaka silovému pohonu aj pri nepretržitej prevádzke len s malým ohrevom Počet zdvihov: 2300 zdvihov/min Výkon: 25 wattov Hladina akustického tlaku: približne 70 dBA Vyrobené v Nemecku všetky holiace hlavy Aesculap je možné niekoľkokrát prebrúsiť Praktické pútko na zavesenie na konci strojčeka - možno jednoducho napríklad zavesiť na háčik. Kryt vyrobený z nárazuvzdorného plastu - ľahko odoláva pádom Nie je to lacné, ale vykonajte test a porovnajte tieto strihače vlasov s inými profesionálnymi strojčekmi na strihanie vlasov - budete presvedčení... Ak chcete, aby vás strojček na vlasy sprevádzal celé desaťročia a ste vždy extrémni V prípade potreby sily nie je v našom sortimente nič lepšie ako toto.
Zastrihávač Sencor SNC 101BL/ nové
Predám zastrihávač značky Sencor SNC 101BL, zastihávač je nový, originál balený, nepoužívaný, farba viď. foto. Zastrihávač vám pomôže zastrihnúť kotlety či upraviť nevzhľadné chĺpky v nose a ušiach. Vďaka pogumovanému povrchu zamedzujúcemu skĺznutiu v ruke a nerezovým britvám, sa s prístrojom veľmi dobre pracuje. Integrované osvetlenie odhalí aj tie najjemnejšie chĺpky. Zastrihávač má 2 výmenné strihacie hlavy, ktoré možno umývať vodou. Parametre a špecifikácia: Počet nadstavcov : 2 výmenné hlavy Materiál čepelí : nehrdzavejúca oceľ Ovládanie pomocou tlačidiel Typ nadstavca: uši, nos Umývateľné nadstavce Napájanie: batéria AA (tužková) súčasťou balenia Stojan, čistiaci štetec Rozmery: 27 x 29 x 129 mm (šírka x hrúbla x výška) Pôvodná cena v obchode 12,90,- Euro, moja cena 5,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Zastrihávač fúzov Philips Series 5000
Ponúkam na predaj Zastrihávač fúzov Philips Series 5000. Bol použitý len jeden raz. Aktuálne nemá u mňa využitie. Zastrihávač fúzov Philips Series 5000 Cena je už s poštovným (Zásielkovňa) Technická špecifikácia: -čepele vyrobené z nehrdzavejúcej ocele -možnosť nastavenia reznej dĺžky (0,4 – 20 mm) -presnosť na 0,2 mm -možno používať s káblom aj bez -zastrihávač je úplne omývateľný -úplné nabitie za 1 hodinu -možnosť rýchleho nabitia už za 5 minút -pri úplnom nabití vydrží až 90 minút nepretržitej prevádzky
Zastrihávač vlasov , brady NOVÝ
Predám zastrihávač zlasov / brady . Balenie obsahuje : napájací kábel , olej , 4x nadstavec 1.5,2,3,4 mm,kefka,návod. Je to úplne nový kus v krabici . Strojček obsahuje Lion 18650 batériu ktorá by mala mať podľa výrobcu výdrž cca 2. to amatérsky stroj za cenu úpravy brady. Poskytujem možnosť doručenia kuriérom, čo je pohodlné pre tých, ktorí nemôžu osobne prísť. V rámci Slovenska zabezpečím spoľahlivé a rýchle doručenie.Postovne podľa aktuálneho cennika slovenskej pošty.Prosím, nekontaktujte ma cez SMS správy, pretože na ne neodpovedám. Odporúčam vám, aby ste ma kontaktovali telefonicky alebo mailom.Cena tohto zastrihávač vlasov je 10 EUR. Je to vynikajúca ponuka pre tých, ktorí chcú lacný zastrihávač zlasov / brady.
Predám Wahl Zastrihávač pre zvieratá BASIC 9160–2016
Predám málo používaný zastrihávač Wahl BASIC 9160–2016. Zastrihávač disponuje sadou samoostriacich oceľových čepelí. Výška strihu je nastaviteľná v rozmedzí 1, 2, 3, 4, 4.5, 6, 8, 10 a 12 mm Obsahuje vibračný motorček s dlhou životnosťou. Má 4 úrovne nastavenia holiacej hlavy Šírka hrebeňov je 3, 10, 13, 25 mm Ideálne pre úpravu vášho maznáčika Prístroj je rýchly a bezpečný Šírka záberu je 30 mm Šetrí čas aj peniaze Tichá prevádzka Osobný odber v Trenčíne, prípadne zašlem poštou.
SilverCrest zastrihávač/ nové
Predám zastrihávač značky SilverCrest - Profesional Care, na batérie, je nový, nepoužívaný, originál, nepoužívaný, farba ciď. foto. Zastrihávač slúži na odstránenie chĺpkov v nose, ušiach, nadstavec na úoravu obočia. Vlastnosti: slúži na dôkladné odstránenie chĺpkov obsahuje 2 kefové nadstavce s dvojitou hlavou (3 mm/6 mm) na strihanie obočia plášť s ochranou proti prúdu vody (IPX5) kompaktný dizajn a pohodlná manipulácia pohodlné čistenie – vrátane čistiacej kefky návod, puzdro, ochranného krytu a batéria (1x 1,5 V AA) súčasťou balenia Materiál ABC, nehrdzavejúca oceľ Rozmery: 15 x 2,7 x 2,7 cm (dĺžka, šírka, hrúbka) Hmotnosť: 77 gramov Pôvodná cena v obchode 12,- Euro, moja cena 3,- Eura. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.