bazár, predaj, inzercia, predám

Zaujímavo riešený dom v tichej lokalite, 3D prezentác…

Kategória: Domy

Zaujímavo riešený dom v tichej lokalite, 3D prezentácia

Popis: Directreal Partner Vám ponúka rodinný dom v Galante, zaujímavo riešený, situovaný v tichej lokalite s pekne upraveným pozemok vo výmere 371 m2.

Pripravili sme pre Vás aj 3D prezentáciu, nech sa páči prikladáme link a Vám sa stačí už len poprechádzať sa v dome. (skopírujte si link prosím, alebo sa prekliknite na našu webovú stránku)

až 52 m2 , presvetlená, klimatizovaná obývacia izba prepojená s jedálenskou a kuchynskou časťou prispieva k veľkoleposti tohto domu. V kuchynskej časti je navyše praktická špajza ukrytá za posuvnými dverami.

Dom má 3 izby, spomínaná priestranná obývacia izba, ďalšie 2 izby spálňa 22,2 m2 a detská izba s výmerou taktiež 22,2 m2. Obe izby majú výstup cez balkónové dvere do záhradnej časti domu. Celková výmera úžitkovej plochy domu je 131 m2. Podlahové kúrenie, plynový kotol, tlaková kanalizácia.

Zaujímavo riešená je aj kúpeľňa, kde nájdete vaňu aj sprchový kút. WC Geberit je samostatné, oddelené.

Dom pôsobí útulne, priestranne, páči sa mi výstup na terasu z obývacej izby, kde môžte stráviť chvíľky pohody.

Pozemok je pekne upravený, okrasne dreviny, trávnik, zavlažovací systém napojený na studňu, nezabudlo sa ani na parkovacie stácie priamo na pozemku. Bariérové oplotenie, alarm, videovrátnik, elektrická brána, bránička.

Dobrá a tichá lokalita s príjmenými susedmi, dobrá dostupnosť sú určite dôvody, prečo by táto nehnuteľnosť mohla byť Vaším novým domovom.

S vybavením a riešením financovania Vám radi pomôžeme.

Ak Vás ponuka zaujala, nech sa páči, kľudne ma kontaktujte, rada Vás týmto domom osobne prevediem.
Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 131
Plocha obytnej časti m2: 96.5
Výmera pozemku m2: 371
Zastavaná plocha m2: 114.6
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m:
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku:
Rok poslednej rekonštrukcie:
Inžinierske siete: Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod,Studňa,Internet
Kúrenie: Plynové,Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Alarm: Áno
Počet bytov v dome:
Vybavenie domu: Klimatizácia,Terasa
Rekonštrukcie: ,,,,,,,,
Terasa: Áno
Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Divadlo
Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy
Link na stránku projektu:


Obhliadky a ďalšie informácie: Miroslava Budayová
m.budayova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Partner
Adresa: Vajanského 2385/20
924 01 Galanta


Telefón:
Zaujímavo riešený dom v tichej lokalite, 3D prezentác…
Podobné inzeráty
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
Videoobhliadka Rodinného domu po rekonštrukcii v Palárikove
N009-12-MAKU Na predaj čiastočne prerobený rodinný dom s pozemkom a garážou v tichej lokalite na okraji dediny Palárikovo. Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť získať útulný rodinný dom s veľkým pozemkom v tichej lokalite, nachádzajúcej sa na okraji nádhernej dediny Palárikovo. Tento rodinný dom je čiastočne prerobený a poskytuje ideálne prostredie pre pohodlné bývanie vo vašej vysnívanej lokalite. Videoobhliadka: Pozemok s celkovou rozlohou 1254m2 je jedným z hlavných lákadiel tohto domu. Jeho veľkosť Vám poskytne dostatok miesta na relaxáciu a oddych. Na pozemku sa taktiež nachádza garáž a prístrešok na auto, čo Vám zabezpečí bezpečné parkovanie. Vlastná studňa Vám umožní mať prístup k čistej vode a zároveň Vám ušetrí náklady na vodu. Pozemok je starostlivo upravený, rovinatý a oplotený, čo Vám zaručuje súkromie a bezpečnosť. Samotný dom má úžitkovú plochu 120m2 a nedávno prešiel čiastočnou rekonštrukciou, aby vyhovoval moderným štandardom. Nové rozvody elektriny, vody a plynu Vám zaručujú bezstarostné bývanie v každej miestnosti. Euro okná s vnútornými žalúziami Vám umožnia prúdenie dostatku prirodzeného svetla a sú energeticky úsporné. Znížené stropy s bodovým osvetlením vytvárajú príjemnú atmosféru v celej dome. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane vody, elektriny a plynu, čo Vám poskytuje pohodlný a moderný životný štýl. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, zatiaľ čo ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Odpad je vedený do žumpy, čo prispieva k ochrane životného prostredia. Dom čiastočne disponuje aj pivnicou, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor. Dispozícia domu je premyslená a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, štyroch izieb, komory, kúpeľne a toalety. Každý člen Vašej rodiny tu nájde dostatok súkromia a miesta pre každodenný život. Výhody tohto rodinného domu sú nesporné. Dom je zateplený a má novú fasádu, čo prispieva k energetickej účinnosti a úsporám na vykurovaní. Nové rozvody Vám poskytujú istotu a kvalitu. Dom je voľný od akýchkoľvek bremien, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú kúpu. Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť získať rodinný dom v tichej lokalite Palárikova. Kontaktujte nás čo najskôr a dohodnite si osobnú obhliadku. Tento dom ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a pokojné bývanie.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Horné Hámre, Kostivrch -
Exkluzívne vám ponúkame na predaj slnečný, dvojpodlažný a zaujímavo dispozične riešený rodinný dom v krásnom prostredí Štiavnických vrchov v obci Kostivrch. Nehnuteľnosť leží na pozemku s celkovou rozlohou 2127 m2 (47x46 m) v tichej a pokojnej lokalite obce. Rodinný dom bol postavený z tehly a kvadry, strechu hlavnej časti domu a hospodárskej budovy pokrýva škridľa, strecha garáže je plechová. Rodinný dom pozostáva z hlavnej časti s orientačnou úžitkovou plochou 137 m2, ku ktorej je priamo napojená garáž s ďalším nadzemným podlažím, ktorá má zastavanú plochu 55 m2. Ku garáži je napojená aj pôvodná hospodárska budova s kôlňou, drevárňou, senníkom a drevenými chlievikmi. Dispozícia hlavnej časti domu: Prízemie - vstupná chodba s priamym vstupom do všetkých miestností podlažia, kuchyňa, špajza, dve spálne, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť. V tejto časti domu sa nachádza schodište na prvé poschodie domu. 1.NP - chodba s priamym vstupom do všetkých miestností podlažia, 3 spálne, z toho jedna s možnosťou využitia aj ako kuchyňa - bola sem privedená voda, špajza, miestnosť pripravená pre kúpeľňu s toaletou, nakoľko na tomto podlaží nebola kúpeľňa ani toaleta dokončená. Na tomto podlaží sa nachádza aj vstup do podkrovných priestorov, ktoré sú presvetlené oknami, povala je priestranná, pochôdzna, s primeranou svetlou výškou pre prípadné zobytnenie. Dom nie je podpivničený. Garáž - prístavba k hlavnej časti domu - priestor na parkovanie vozidla s rozmermi 5x9 m, technická miestnosť s plochou 5x2 , schodište do 1.NP. V tejto časti prístavby sa nachádza aj kotol na pevné palivo, ktorý zabezpečuje vykurovanie celej stavby. Na 1.NP garáže sa nachádza ďalšia priestranná miestnosť s balkónom, ktorú je podľa potreby možné zobytniť a ďalšia technická miestnosť. Rodinný dom je v pôvodnom stave, obývaný bol pred viacerými rokmi, a preto vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. IS - obecný vodovod nie je v obci k dispozícii, možný je vrt studne, aktuálne je dom napojený na studňu vedľajšieho rodinného domu. Na elektrinu je dom napojený. Plyn v tejto lokalite nie je možné napojiť, vykurovanie domu je riešené kotlom na pevné palivo a radiátormi. Odpad bol v čase obývania odvádzaný odvodovým kanálom, žumpa ani kanalizácia nie sú k dispozícii. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, všetky parcely a stavby sú vysporiadané, a kúpou bude pre nového majiteľa ihneď voľná. Svojou dispozíciou môže byť tento rodinný dom predurčený aj na viacgeneračné bývanie, nakoľko každé podlažie poskytne plnohodnotný samostatný priestor pre bývanie jednej rodiny, prípadne táto nehnuteľnosť svojou polohou v krásnej rekreačnej oblasti môže byť vhodnou investičnou príležitosťou pre využitie ako penzión či malý ranč. Vzhľadom na tichú a pokojnú lokalitu, stav nehnuteľnosti, ktorú je možné prispôsobiť si ako rodinnú vilu alebo inú investičnú nehnuteľnosť, blízkosť mesta Nová Baňa len 10 km a okresného mest
Na predaj dom/ pozemok o výmere 1861m2 v obci Horný Vinodol
Ponúkame NA PREDAJ prízemný čiastočne prerobený dom v obci Vinodol, vzdialenej 15km od Nitry. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na 1861m2 veľkom pozemku v tichej časti obce. K nehnuteľnosti vedie asfaltová cesta. Pozemok je oplotený, vzadu za domom je záhrada s ovocnými stromami čo zaručuje kľudný oddych v prírode. Dom je dispozične riešený ako prízemná budova s dvomi osobitnými vchodmi. Dom má 1x WC spojenú s kúpeľňou, 2x izba, 1x veľká kuchyňa, chodba. Nehnuteľnosť bola čiastočne zrekonštruovaná v roku 2014. Dom je postavený z nepálenej tehly, obvodové múry sú pôvodné ako aj škridľová strecha. V rámci rekonštrukcie boli osadené plastové okná, plávajúce podlahy v izbách a kúpeľňa, podkrovie je pôvodné nezaizolované. Prízemie je vykurované plynovými gamatkami o regulovateľnom výkone, ktoré vyhrievajú všetky izby vrátane kúpeľne, WC a kuchyne . Dom má -vlastnú vodomernú šachtu pre odber pitnej vody z obecných zdrojov, - prípojku na odber elektriny - prípojku na odber plynu Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorý chcú oddychovať, alebo žiť do 10 minút autom do centra mesta, so štandardom rodinného domu a krásnou záhradou. Pozemok je vhodný aj na stavbu dvoch rodinných domov, nakoľko v geometrickom pláne je zakreslená prístupová cesta po celej dĺžke pozemku. Ponúkame NA PREDAJ prízemný čiastočne prerobený dom v obci Vinodol, vzdialenej 15km od Nitry. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na 1861m2 veľkom pozemku v tichej časti obce. K nehnuteľnosti vedie asfaltová cesta. Pozemok je oplotený, vzadu za domom je záhrada s ovocnými stromami čo zaručuje kľudný oddych v prírode. Dom je dispozične riešený ako prízemná budova s dvomi osobitnými vchodmi. Dom má 1x WC spojenú s kúpeľňou, 2x izba, 1x veľká kuchyňa, chodba. Nehnuteľnosť bola čiastočne zrekonštruovaná v roku 2014. Dom je postavený z nepálenej tehly, obvodové múry sú pôvodné ako aj škridľová strecha. V rámci rekonštrukcie boli osadené plastové okná, plávajúce podlahy v izbách a kúpeľňa, podkrovie je pôvodné nezaizolované. Prízemie je vykurované plynovými gamatkami o regulovateľnom výkone, ktoré vyhrievajú všetky izby vrátane kúpeľne, WC a kuchyne . Dom má -vlastnú vodomernú šachtu pre odber pitnej vody z obecných zdrojov, - prípojku na odber elektriny - prípojku na odber plynu Táto nehnuteľnosť je ideálna pre ľudí, ktorý chcú oddychovať, alebo žiť do 10 minút autom do centra mesta, so štandardom rodinného domu a krásnou záhradou. Pozemok je vhodný aj na stavbu dvoch rodinných domov, nakoľko v geometrickom pláne je zakreslená prístupová cesta po celej dĺžke pozemku
Priestranný rodinný dom v tichej lokalite obce Vyšný Hrušov
ARCHEUS REALITY HUMENNÉ Vám ponúka príjemný 4 - 6 izbový rodinný dom vo vidieckom štýle s pozemkom 20 árov, lokalita obec Vyšný Hrušov. Informujte sa o cene v realitnej kancelárii, prípadne navrhnite cenu Vy. Kontaktujte nás na: janakova@, mobil: Predstavujete si dom ako útočisko, kde sa môžete stiahnuť a oddýchnuť si od hektickej doby? Kde sa môžete nadýchnuť čerstvého vzduchu a načerpať silu počúvaním vtákov a šušťania lístia? Hľadáte dom s dušou? V takomto prípade ste tu správne. Ponúkame vám na predaj unikátny, netradičný rodinný dom vo vidieckom štýle. Majitelia dali prednosť jednoduchým, prírodným materiálom pred okázalým a komplikovaným zariadením, čím z domu spravili upokojujúce miesto, kde je radosť tráviť čas. Ak je vám takýto prístup sympatický, tento dom si vás získa na prvú návštevu. Špecifikácie domu: dom bol postavený v roku 1970, kompletne rekonštruovaný v roku 1995 a ďaľšou čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2022 má úplne nové nemecké 7 komorové plastové okná s trojsklom, kvalitné vchodové dvere z masívu veľká výhoda je kvalitná vlastná studňa s dostatkom pitnej vody pre dom, bazén aj záhradu (prípojka na obecný vodovod priamo pred domom) plynová prípojka v blízkosti domu pripojenie elektriny na 220/380 V odpad je riešený žumpou nové kúrenie splyňovacím kotlom na drevo ViGas s 800 litrovou akumulačnou nádržou na vodu, centrálne radiátory alternatívne kúrenie modernými programovateľnými infrapanelmi v každej izbe teplú vodu zabezpečuje nový elektrický inteligentný bojler nová drevená terasa sedlovú strechu pokrýva značková betónová krytina vonkajšia brána na diaľkové ovládanie s elektrickým pohonom pozemok je monitorovaný kamerovým systémom s ovládaním online dom je čiastočne podpivničený, pivnica je dobre zaizolovaná a suchá súčasťou domu je aj garáž, malá hospodárska budova na odkladanie náradia a prístrešok na drevo.   Dispozícia domu: Interiéru dominujú vysoké stropy, veľká obývačka s kuchyňou a otvoreným stropom s viditeľnými trámami, ktoré tvoria nezameniteľnú atmosféru. V dome Vás očaria prírodné prvky, materiály a farby, ktoré budú výborne ladiť aj s výraznejšími doplnkami a akýmikoľvek farbami, ktoré by ste chceli pridať. Vo vačšine domu sú drevené podlahy a zvyšok tvorí dlažba. Dominantou domu je bezpochyby veľkorysá obývacia izba so zaujímavo riešeným schodiskom, ktoré bude zaručene pútať pozornosť Vašich hostí. Z obývačky je možné veľkým francúzskym oknom výjsť na priestrannú drevennú terasu s paletovým sedením a hojdačkou. Kuchynský kút je spojený s obývacou izbou, z chodby sa dá prejsť do špajze, a do dvoch samostatných priestranných izieb s vysokým stropom, kúpeľne a samostatného WC. To všetko sa nachádza na prízemí. Krásne drevené schodisko vedie do ďaľšej samostatnej izby na medziposchodí a končí na podlaží s vnútornou drevenou pavlačou a výhľadom do obývačky
Priestranný rodinný dom v tichej lokalite obce Vyšný Hrušov
ARCHEUS REALITY HUMENNÉ ponúka príjemný 4 - 6 izbový rodinný dom vo vidieckom štýle s pozemkom 20 árov, lokalita obec Vyšný Hrušov. Predstavujete si dom ako útočisko, kde sa môžete stiahnuť a oddýchnuť si od hektickej doby? Kde sa môžete nadýchnuť čerstvého vzduchu a načerpať silu počúvaním vtákov a šušťania lístia? Hľadáte dom s dušou? V takomto prípade ste tu správne. Ponúkame vám na predaj unikátny, netradičný rodinný dom vo vidieckom štýle. Majitelia dali prednosť jednoduchým, prírodným materiálom pred okázalým a komplikovaným zariadením, čím z domu spravili upokojujúce miesto, kde je radosť tráviť čas. Ak je vám takýto prístup sympatický, tento dom si vás získa na prvú návštevu. Špecifikácie domu: dom bol postavený v roku 1970, kompletne rekonštruovaný v roku 1995 a ďaľšou čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2022 má úplne nové nemecké 7 komorové plastové okná s trojsklom, kvalitné vchodové dvere z masívu veľká výhoda je kvalitná vlastná studňa s dostatkom pitnej vody pre dom, bazén aj záhradu (prípojka na obecný vodovod priamo pred domom) plynová prípojka v blízkosti domu pripojenie elektriny na 220/380 V odpad je riešený žumpou nové kúrenie splyňovacím kotlom na drevo ViGas s 800 litrovou akumulačnou nádržou na vodu, centrálne radiátory alternatívne kúrenie modernými programovateľnými infrapanelmi v každej izbe teplú vodu zabezpečuje nový elektrický inteligentný bojler nová drevená terasa sedlovú strechu pokrýva značková betónová krytina vonkajšia brána na diaľkové ovládanie s elektrickým pohonom pozemok je monitorovaný kamerovým systémom s ovládaním online dom je čiastočne podpivničený, pivnica je dobre zaizolovaná a suchá súčasťou domu je aj garáž, malá hospodárska budova na odkladanie náradia a prístrešok na drevo.   Dispozícia domu: Interiéru dominujú vysoké stropy, veľká obývačka s kuchyňou a otvoreným stropom s viditeľnými trámami, ktoré tvoria nezameniteľnú atmosféru. V dome Vás očaria prírodné prvky, materiály a farby, ktoré budú výborne ladiť aj s výraznejšími doplnkami a akýmikoľvek farbami, ktoré by ste chceli pridať. Vo vačšine domu sú drevené podlahy a zvyšok tvorí dlažba. Dominantou domu je bezpochyby veľkorysá obývacia izba so zaujímavo riešeným schodiskom, ktoré bude zaručene pútať pozornosť Vašich hostí. Z obývačky je možné veľkým francúzskym oknom výjsť na priestrannú drevennú terasu s paletovým sedením a hojdačkou. Kuchynský kút je spojený s obývacou izbou, z chodby sa dá prejsť do špajze, a do dvoch samostatných priestranných izieb s vysokým stropom, kúpeľne a samostatného WC. To všetko sa nachádza na prízemí. Krásne drevené schodisko vedie do ďaľšej samostatnej izby na medziposchodí a končí na podlaží s vnútornou drevenou pavlačou a výhľadom do obývačky. Podlažie ponúka taktiež štedrý presvetlený priestor so šiestimi strešnými oknami, ktorý je pokojne možné využívať aj ako ďaľšiu miestnosť alebo