bazár, predaj, inzercia, predám

Zaujímavý, neštandardný 5i Dom v centre Ždane na 790 m² poze

Kategória: Domy

Hľadáte dokonalé miesto pre komfortný život svojej rodiny? Táto nehnuteľnosť ponúkne každému členovi rodiny čo potrebuje. Neveríte? Predstavujeme Vám veľkorysý, murovaný rodinný dom v centre modernej, nadštandardne občiansky vybavenej obce Ždaňa pri Košiciach s bohatým spoločenským životom.

Dom sa nachádza v úplnom centre obce na ulici Okružnej, hneď veľa PUMP TRACKU pre mladých bikerov, centrálneho parku s jazierkom, reštaurácie, potravín i školy. Je osadený do rovinatého, upraveného a funkčne veľmi prakticky navrhnutého pozemku o celkovej rozlohe 790 m² rozdeleného na hospodársku, relaxačnú a okrasnú časť s funkčnými i okrasnými drevinami.

Z dôvodu obmedzenia počtu fotografii niektorými portálmi nájdete celú fotogalériu tu: OBHLIADKU si pozrite tu: pozemku je rodinný dom o zastavanej ploche 146 m² s veľmi zaujímavým funkčným riešením dispozície (viď pôdorysy) s veľkou halou, kuchyňou, obývačkou, spálňou so šatníkom a 3 ďalšími izbami. Máme tu 2x WC, 2x kúpeľňu, posilňovňu, dielňu, práčovňu, žehliareň, garáž i pivnicu na uskladnenie úrody. Dom má celkovú úžitkovú plochu až 253 m² a z toho až 138 m² tvorí plocha obytných miestností.

Máme tu dokonca prístup z dvoch strán, záhradný altánok pre rodinné posedenia v tieni viniča, či miesto na opaľovanie alebo šantenie detí. Z tohto dokonalého domova budete odchádzať len za prácou, ktorú napríklad vďaka novému závodu Volvo budete mať len o dve dediny ďalej pri obci Valaliky.

Dom sa nachádza v tichej ulici, nájdete tu detské ihrisko, materskú školu, základnú školu, základnú umeleckú školu, internátnu školu pre deti so špeciálnymi potrebami, reštauráciu, kaderníctvo, automechanika, predajne rôzneho zamerania, vidiecky dvor či dokonca wellness centrum.

Už aj tak skvelé susedské vzťahy utužíte ešte viac napríklad na obecnej opekačke či jarmoku, hokejovom či volejbalovom turnaji, karnevale na ľade a mnohými ďalšími obecnými akciami. Titul obec roka jej bola udelená skutočne zaslúžene.

Tech. Informácie:
- Dom bol kolaudovaný v 1988 a rekonštruovaný v roku 2014
- Je tehlový o zastavanej ploche 146 m², úžitková plocha domu 253 m² + altánok, rozloha pozemku je 790 m²
- V rámci rekonštrukcie boli osadené nové plávajúce podlahy, plastové okná, omietky, sadrokartóny, kuchynská linka, interiérové dvere
- Siete: elektrina, obecný vodovod, plyn, kanalizácia zvedená do žumpy
- Vykurovanie a ohrev TÚV je riešený plynovým kotlom a radiátormi
- Mesačné náklady predstavujú 250,-€ / 5 dospelých členov domácnosti.

Právny stav nehnuteľností:
Osobné vlastníctvo bez tiarch, financovanie kúpy možné aj hypotekárnym úverom, ktorý pre Vás vybavíme bezplatne priamo u nás. RD energeticky certifikát nemá. Voľný po dohode, predaj je podmienený kúpou inej nehnuteľnosti.

Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpeče
Zaujímavý, neštandardný 5i Dom v centre Ždane na 790 m² poze
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
Ponúkame na predaj klasický vidiecky dom na peknom rovinatom
Na predaj pekný vidiecky 5-izbový dom , 159 m², ALTERNATÍVA K BYTU - VIDIECKY, VEĽMI DOBRE ZACHOVALÝ DOM Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v centre obce Horná Kráľová rodinný dom v centre obce Horná Kráľová, 20 km od Nitry, 24 km od Galanty,17km od Serede a 14km od Šale.R1 je vzdialená10km Jedná sa o prízemný 1-izbový dom s úžitkovou plochou 159 m2, ktorý sa nachádza v spol na pozemku vo výmere celkom 749 m2. Z toho záhradka v zadnej časti pozemku (patriaca výlučne k tejto nehnuteľnosti) tvorí 141 m2. Pri záhradke sa nachádza aj menší záhradný domček aj prístrešok . Dom sa predáva čiastočne zariadený. Dom bol postavený okolo roku 1920, no je veľmi dobre udržiavaný v pôvodnom štýle a prešiel viacerými rekonštrukciami – posledná kompletná rekonštrukcia bola v r. 2010. Popis nehnuteľnosti : - povodná fasáda, strecha (škridlová), repasované pôvodné drevené okná , Ďalšie technické vybavenie a špecifikácie: - napojenie na všetky inžinierske siete - podlahy: laminátové parkety v izbe, dlažba v kuchyni a kúpeľni - pôvodné drevené trámové stropy - možnosť využitia podkrovia - krbové kachle/piecka na drevo - plynový kotol na kúrenie a ohrev vody - kuchynská linka v drevodekore, . Dom má výbornú polohu, nachádza sa 300m od centra obce Kúpu je možné financovať prostredníctvom HÚ. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté aj hypotekárne poradenstvo – DISPOZÍCIA DOMU Dom je dispozične rozdelený na 5 samostatných izieb, vstupnú predsieň, jedáleň, kuchyňu, kúpeľňu, 2x samostatné WC, špajzu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 19 m². Na vonkajšiu terasu je vstup z obývacejizby s kuchyňou. Celková rozloha bytu 179 m² REKONŠTRUKCIA A VYBAVENIE BYTU Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v r.2010. Má nové elektrické rozvody, predné plastové okná, zárubne sú z masívu. Podlahy v izbách sú plávajúce. V ostatných miestnostiach ako vstupná chodba, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC je dlažba. Na všetkých oknách sú žalúzie a sieťky. V predsieni je vstavaná skriňa. LOKALITA Dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, Z NÁŠHO POHĽADU Ak hľadáte 5-izbový dom,s klasickým dispozičným riešením so všetkými IS a veľkým dvorom, ktorý je kompletne zrekonštruovaný a nachádzajúci sa v dlhodobo vyhľadávanej lokalite máme pre Vás túto jedinečnú ponuku. CENA Cena bytu je vrátane provízie, kompletného kvalitného právneho servisu a poradenstvom a bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho HÚ.
Predaj  rodinný dom s bazénom v meste Gbely
Aj Vy ste nároční? Aj Vy máte určité nároky na bývanie? Tak sa pozrite na našu ponuku jedinečného rodinného domu s interiérovým bazénom o rozmeroch 11 x 4 m. Tento neštandardný dom, ktorý sa nachádza v meste Gbely, hľadá svojho nového majiteľa. Prízemný rodinný dom, ktorý nie je podpivničený, sa rozprestiera na pozemku v osobnom vlastníctve o rozlohe 1897 m2, v súčasnosti sa využíva aj pozemok o rozlohe 2649 m2. Zastavaná plocha domu je 520 m2 aj s krytým interiérovým bazénom, kde sa nachádza sprcha, toaleta, technická časť, relax zóna s oddychovými ležadlami a východom na dvor. Z bazéna možno pozerať priamo na pekne upravený dvor, exteriér s množstvom vysadených okrasných drevín a trávnatú plochu. Rodinný dom pozostáva z dennej časti – veľkej priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou, moderne zariadenou so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, zabudovaná mikrovlnná rúra, elektrická rúra a umývačka riadu). Priamym prechodom cez kuchynský ostrovček a jedálenskú časť sa dostaneme do obývačky s krbom, kde možno realizovať aj veľké rodinné oslavy. Výhodou je aj vstup z obývačky do rodičovskej spálne spojenej s privátnou kúpeľňou so sprchou a toaletou. V druhej časti domu sa nachádzajú dve izby so schodiskom pre posteľ či využiteľnosť aj ako menšiu domácu kanceláriu. Pri izbách je kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, v súčasnosti skôr využívaná deťmi majiteľov domu a samostatná toaleta. Technické parametre: dom postavený z tvárnic Ytong 30 cm, izolácia v podlahe 10 cm styrodur, izolácia v strope 40 cm vata, ohrev bazénu na plynový kotol, vŕtaná studňa 40 m, dve kopané studne, alarm a kamerový systém celého domu. V záhrade za dvorom sú vysadené ovocné stromy: slivka, marhuľa, hruška, jablone – viac ako 50 ks a okrasné dreviny. V tejto časti sa nachádza aj kontajnerový dom využívaný na grilovanie, nakoľko je v ňom nachystaná kuchyňa na letné varenie. Vstupom cez podbránie, do veľkého otvoreného priestoru dvora, kde sa nachádza dvojgaráž s dielňou o rozlohe 100 m2, parkovanie pre 5 osobných áut a samostatný hosťovský dom s vínnou pivnicou, každého nechá priam v nemom úžase. K tomu všetkému sa pridružujú aj dve krásne štýlové terasy pre jarné, letní i jesenné posedenia. Pre deti je nachystané detské ihrisko v záhrade, či ho využijete na loptové hry, či niečo iné, už necháme na Vašej fantázii. Už pri prvom vstupe do tohto rodinného sídla či Vašej vysnívanej chalupy na Záhorí sa priam zamilujete. Má všetko, čo si môže náročný klient želať. Vyhľadávaná a dobre dostupná lokalita umožňujú využívať stavbu aj na podnikateľské účely. Služby realitnej kancelárie: -BEZPLATNÉ hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami -zmluvy garantované notárom - formou notárskej zápisnice a notárskej úschovy - prehlásenie všetkých energií - zapožičanie auta na sťahovanie Pre dohodnutie obhliadky, resp. dodatočných informácií nás neváhajte kontaktovať.
Rodinný dom vhodný na okamžité nasťahovanie s nádherným poze
B10 vám ponúka na predaj 2 podlažný rodinný dom v krásnom prostredí a pokojnej lokalite obce Laskár vzdialenej 13 km od Martina. Na nádhernom, udržiavanom pozemku o výmere 2.744 m2 sa nachádza 6 izbový rodinný dom, ktorý ponúka miesto každému členovi domácnosti. Celopodpivničený (pivnica s rozmermi 5,5 x 10 m) a zateplený dom s plechovou sedlovou strechou prináša svojmu novému majiteľovi veľkorysých 172 m2 podlahovej plochy. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývačka, otvorená jedáleň s krbom a spálňa s východom na terasu a výhľadom do záhrady. Stropná konštrukcia na prízemí Vás očarí svojím estetickým vzhľadom, nakoľko je tvorená z trámov. Na poschodí sa nachádzajú 3 priestranné izby a kúpeľňa s WC. Plocha prízemia je 98 m2, plocha poschodia je 74 m2. Dom bol dokončený v roku 1995 a je kompletne prerobený. Kúrenie v dome je riešené prostredníctvom elektrického podlahového kúrenia a zároveň krbom s uzatvorenými prieduchmi, ktorý je možné využívať podľa potreby. Náklady na 2 osoby sú celkovo 150 EUR/mesačne. Dom je napojený na obecný vodovod, na pozemku sa nachádza studňa, odpad je riešený žumpou. K domu patrí aj prístrešok na dve autá, vstup zabezpečujú dve elektrické brány s diaľkovým ovládaním. Pozemok je mierne svahovitý, udržiavaný a zarastený rastlinami, ovocnými stromami a kríkmi. V strede pozemku sa nachádza aj záhradný domček o rozlohe 26 m2, ktorý slúži ako letná kuchyňa a dieľňa. Na konci pozemku je hospodárska časť s kurníkom a výbehom pre rôzne domáce zvieratá. Dom je ideálnou voľbou pre každého, ktorý hľadá pokoj od každodenného stresu a chce bývať v "hotovom" dome s krásnym pozemkom. Rozhodne odporúčam vidieť! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 108641 Cena: 245 000.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
PRÍJEMNÝ DOM ALEBO AJ CHATA S VEĽKOU ZÁHRADOU V CENTRE MESTA
LETO, BAZÉN A KVETINOVÁ ZÁHRADA...čo viac si priať. Preto ak hľadáte dom či chatu kde si posadíte bylinky, paradajky a kde v lete oddýchnete v bazéne aj v hojdacej sieti tak je to práve tento dom. Dom sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta Šahy, v tichej ulici kde aj bez auta sa dostanete do mesta. Ponúkame Vám útulný dom, ktorý môžete využívať aj ako víkendovú chatu. Dom má aj piecku na kúrenie, malú pivničkou na vínko a príjemné posedenie pri záhradnom krbe. Veľkou výhodou je kúrenie drevom alebo plynom. V lete stačí elektrina lebo zateplený dom vykurovanie nepotrebuje. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Dom pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC a veľkej priestrannej chodby z ktorej vstupujeme zároveň aj do pivnice kde je technická miestnosť so špajzou. Bezproblémové parkovanie vo dvore aj na ulici. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková výmera pozemku s domom je 550 m2 • náklady na bývanie 160 € pre dve osoby • strecha - kanadské šindle • ohrev vody je cez elektrický kotol • kúrenie je kombinované – je možnosť kúriť plynom alebo pevným palivom, ktoré môže ohrievať aj vodu • dom je napojený na obecný vodovod a verejnú kanalizáciu • pod domom je technická miestnosť so špajzou • priestranný dvor ponúka príjemné posedenie v záhradke • okálový dom • okná majú namontované vonkajšie žalúzie • rovinatý dvor, ideálny veľkosťou pre ľudí čo nemajú veľa času • dom má výhodnú polohu v tichu ale iba na skok do centra • v tesnej blízkosti je škôlka aj škola, obvodný doktor, autobusová zástavka aj obchod • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO - najlacnejšia hypotéka na trhu je u nás) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Dom sa nachádza v pokojnej časti mesta Šahy, len pár minút od centra, v ktorej máte kompletnú občiansku vybavenosť ako aj športovisko či Gymnázium. Rovinatý terén ponúka možnosť výstavby altánku, či väčšieho bazéna. Rodinný dom je pripravený ihneď na bývanie. Dom je zateplený a strecha prešla rekonštrukciou. Pozemok pri dome je slnečný a rovinatý a preto Vám zaručí príjemný relax po návrate z práce. Bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou. Máte doma kutila? Tak aj ten si príde na svoje lebo súčasťou domu je aj dielňa. Pohraničné mesto Šahy, ktoré je len kúsok od hraníc Maďarska ponúka možnosť výhodných nákupov. Jednoznačne odporúčam túto nehnuteľnosť. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokument