bazár, predaj, inzercia, predám

Závesná biela skrinka s policami 3 priestory, nová

Kategória: Kúpeľne

Predam novu skrinku do kupelne alebo do zachodu. Nad toaletu. Nova nepouzivana. Objednana na mieru na zakazku ale bakoniec nesedel rozmer a objednavali sme druhu.

Cena 70 eur
Osobny odber v Malom Bieli.
Pri vaznom zaujme viem dopravit do Vrakune.

Prosim nevolat. Piste cez . Ozvem sa hned ako to bude mozne.

Vnutri su dve policky. Spolu tak tri priestory.

Širka je 81 cm
Výška je 71 cm
Hlbka je 18,50
Dvierka maju pekne kovanie rucky kovove s matnou upravou. Dovodom predaja je len to že sme objednali a doviezli zlý rozmer. Inak tam nie sú žiadne vady a problémy.

Prosim nevolat. Piste cez .

Dakujem za zaujem.
Závesná biela skrinka s policami 3 priestory, nová
Podobné inzeráty
Kúpeľňová závesná skrinka na stenu 65
Nova , závesná skrinka na stenu pod umyvadlo 65cm.(vykresy na foto), ktorá má zásuvku . Skrytý zásuvkový systém s tlmením a doťahom , nastaviteľné závesné kovanie.Skrinka sa predava bez umyvadla.
Kúpeľňový nábytok-komplet
Predám kúpeľňový nabytok: 2×závesná skrinka, 1× sada- umývadlo, zrkadlová polica, skrinka pod umývadlo, batéria, bočná skrinka, zrkadlo Rozmery: 1.skrinka- v 73vm, s 50cm, hl. 30cm 2.skrinka- v 97cm, s 70 cm, hl. 30cm 3. Set - v 190 cm, s 60 cm, hl. 30 cm TOP STAV Cena komplet: 70 eur
Kúpeľňová závesná skrinka na stenu 100
Kupelnova závesná skrinka na stenu s úložnym priestorom pre kozmetické prípravky.Skrinka má dvoje dvierka a vnútri sa nachádzajú police ,chrómované úchyty , závesy s doťahom , nastaviteľné závesné kovanie .Otočením skrinky o 180 stupňov dosiahnete ľavé a pravé otváranie dvierok.
Nový kúpelňový set Aqualine VEGA
Predám nový a nepoužitý nábytok do kúpeľne, značky Aqualine. Umývadlová skrinka VEGA, 82x67x43,8 cm, 2x zásuvka, biela Doska pod umývadlo VEGA, 82,5x45 cm, dub platin Skrinka vysoká VEGA, 35x184x31 cm, biela Obrázky sú ilustračné. V prípade vážneho záujmu obhliadka osobne nakoľko nábytok je v originálnom balení.
Úplne nova zavesna skrinka do kupelne
Uplne nova zavesna skrinka, nezmesti sa nam do kupelne, nezavesena, iba zmontovana. Povodna cena 215€, cierna, rozmery vo foto.
Nova zavesna skrinka pod umyvadlo Geberit
Predám závesnú skrinku pod umývadlo geberit selnova square 80cm farba biely lesk, 2x dvierka. Modelové označenie 501.256.00.1 Odkaz ehop: Predávam bez umývadla. Nemal by byt problem namontovat hocijake zapustne umyvadlo sirky 80cm. Ide o nerozbalenú, nepoužitú skrinku v originál balení, iba otvorený kartón kvôli vizuálnej kontrole. Skrinka je od výroby zložená - netreba ju prácne skladať.