bazár, predaj, inzercia, predám

Zavoj

Kategória: Svadobné šaty

Na predaj dlhy zavoj. Cena: 40 EUR
Zavoj
Podobné inzeráty
Krásny dlhý svadobný závoj v bielej aj v IVORY farbe
Predám dlhý 3metrový svadobný závoj s krásnou čipkou. Závoj máme v dvoch farbách - v bielej aj v ivory farbe. Cena závoja je 50€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>> *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty* (ZA0014)..
Svadobný závoj dlhý 3m s čipkou prekrásny POIRIER
Svadobný závoj dlhý 3m s čipkou prekrásny POIRIER V prípade vážneho záujmu pošlem viac detailných fotiek, závoj je proste dokonalý s prekásnym prevedením čipky na okrajoch a spodnej časti z dokonalého materiálu a 100% spracovanie čipky. Závoj je exkluzívnej značky POIRIER. Dĺžka závoja sú 3 metre.
Svadobný závoj krátky s nádhernou krajkou
Predám svadobný závoj s krásnou krajkou v bielej farbe za 20€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>> *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty* (ZA0018)
Dlhý katedrálový svadobný závoj
Predám dlhý 3metrový katedrálový svadobný závoj s krásnou francúzskou čipkou v bielej farbe za 50€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>>. *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty* (ZA0013)
Závoj pre nevestu - svadobný
Predám svadobný závoj s čipkou v bielej farbe za 20€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>> *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty*. (ZA0011).
Svadobné šaty
Kúpené za komplet všetko 400€ predám za 200€ (šaty 350€ + dlhý závoj 15€ + krátky závoj 15€ + kruh 15€ + vak na šaty 5€) + úprava v salóne na mňa 20€ V takom stave v akom som kúpila, ten spodok - tyl... je sem tam niekde natrhnutý, nieje to veľmi vidieť, jedine, že to bude niekto úplne do detailu obzerať... Mala som ich troška zúžené na prsiach, v salóne Vám to vedie kľudne prispôsobiť na vašu postavu. * moja výška 158cm + 5cm lodičky * veľkosť 36 (34-38) * vzadu šnúrovačka, ľahučké * farba biela * široká tylová sukňa * vrch telový tyl so zdobenou krajkou do loďky * výstrih zdobený retiazkou * vystužené košíčky B-C * závoj dlhý 243cm - vhodný na fotenie * závoj kratší 163,5cm * kruh sa prispôsobí, je nastaviteľný * vak na šaty