bazár, predaj, inzercia, predám

Žehlička ETA Digi Viento 7284 90000

Kategória: Žehličky

Predám žehličku ETA Digi Viento 7284 90000.
Digi Viento je inovatívna a chytrá česká žehlička s presvedčivým žehliacim účinkom. OLED displej umožní jednoduché nastavenie jednoho z 8 programov pre optimálne žehlenie prádla. Jedinečný elektronický termostat značky ETA dokáže udržať teplotu maximálne stabilnú a zamedzí jej kolísaniu, ktoré je bežné u štandardných žehličiek. Dosiahnutie nastavenej teploty žehlenia je oznámené taktiež zvukovým signálom, takže si vás žehlička sama privolá, pokiaľ ste si zatiaľ niekam odskočili. Žehlička Digi Viento komunikuje v 7 jazykoch .
bez poštovného.
Žehlička ETA Digi Viento 7284 90000
Podobné inzeráty
Žehlička Adler ad 5032
Žehlička je nevhodný dar vybalená len na fotenie nikdy nepoužitá. Žehlička Adler 5032 s výkonom 3000W je vybavená niekoľkými funkciami, ktoré uľahčujú a zlepšujú žehlenie: 1. Regulácia teploty: Žehlička má možnosť nastavenia teploty podľa typu odevu. Môžete ju nastaviť na syntetické materiály, hodváb, bavlnu alebo len, vyhovujúce jednotlivým kusom oblečenia. 2. Parové striekanie: Táto funkcia vám umožňuje vytvárať paru, ktorá je účinná pri odstraňovaní vrások z oblečenia. Môžete použiť parové striekanie aj na tkaniny, ktoré sú obtiažne žehliteľné. 3. Vertikálne parovanie: Táto funkcia vám umožňuje žehliť závesy, záclony a iné vešiakové oblečenie aj bez toho, aby ste ich odstraňovali. 4. Samočistenie: Žehlička je vybavená funkciou samočistenia, ktorá odstraňuje vápno a nečistoty zo žehliacej plochy. To pomáha udržiavať žehličku čistú a zaručuje jej dlhú životnosť. 5. Anti-drip systém: Žehlička má vstavaný systém proti kvapkaniu, ktorý zabraňuje úniku vody zo žehliacej plochy a tým zamedzuje vzniku škvŕn na oblečení. 6. Bezpečnostná funkcia: Žehlička je vybavená automatickým vypínačom, ktorý sa aktivuje po určitom čase nečinnosti. To zabezpečuje bezpečnosť a chráni pred možnými nežiaducimi incidentmi. Tieto funkcie vám umožnia žehliť vaše oblečenie pohodlne a efektívne. S nabídkou rôznych nastavení teploty a možností parovania si budete môcť prispôsobiť žehlenie rôznym materiálom. Funkcie samočistenia, proti kvapkaniu a automatický vypínač vám zabezpečia bezpečnosť a dlhú životnosť žehličky Adler 5032.
Žehlička ETA 7246 90000
Predám suchú žehličku ETA 7246 90000.
Profi žehlička Retro Astoria 040, Nová, nerozbalená
Retro parní žehlička Astoria Perfection 1450W Parní žehlička Astoria Perfection 1450 W s parní stanicí Parní žehlička s napařovací stanicí, výpust páry třemi směry, 3D žehlení všemi směry, zajišťuje optimální distribuci páry Akční nabídka:Původní cena: 6650 Kč Nyní: 1990Kč Parní žehlička s napařovací stanicí, výpust páry třemi směry, 3D žehlení všemi směry, zajišťuje optimální distribuci páry Technické parametry příkon: 1450 W napájení: 230 V pára: 150 g/min tlak páry: 4,5 barů objem nádrže na vodu: 1,9 l rozměr centrály: 16 x 27 x 37,5 cm délka přívodní šňůry: 1,75 m hmotnost centrály: 3,7 kg hmotnost žehličky: 1,4 kg Model:RC 040 A Doprava SK 250 kč
Žehlička - ETA Esmira v dobrom použivateľnom stave, ako na f
Žehlička - ETA Esmira v dobrom použivateľnom stave, ako na fotkach Lokalita: Bratislava, Nove mesto 831 02 Na cene sa da dohodnúť. Neposielam poštou / dobierkou. Ďakujem pekné za pochopenie.
Žehlicka zn. ETA - nová
Ponukam na predaj uplne novu, nepouzitu naparovaciu zehlicku znacky Eta Victory. Kompletne balenie s navodom a odmerkou. Vhodna aj ako darcek. Žehlička so žehliacou plochou Eloxium premium, s parným šokom max. 150 g/min. a s príkonom 2 200 W, s funkciou DRIP STOP, ANTI CALC ( automaticke odvapnovanie), SELF CLEAN a KROPENIE.
Žehlička Eta
Predám plne funkčnú naparovaciu žehličku značky Eta. Súčasťou je nádobka na nalievanie vody a originálny návod. Žehlička má na jednom boku menšiu "estetickú" vadu (pozri foto), ktorá vznikla keď som ju položila tesne k druhej horúcej žehličke. Ide len o vec vzhľadu, na funkčnosť nemá vplyv. Pri rýchlom jednaní zadarmo pribalím nepoužitý sprej na škvrny značky W5. Kontakt mailom alebo volajte /nie sms/.