bazár, predaj, inzercia, predám

Zenit Fotosniper FS-12-3

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám veľmi pekný kompletný set Zenit Fotosniper, novší model rok 93 Made in Russia. Telo aparátu vo výbornom stave, objektív Je bez krytky ale celý čas chránený filtrom, ako bonus, pekný Helios. Všetky popruhy. Dôvod predaja, nevyužívam ho. Uprednostňujem packetu, platbu predom prípadne dobierku.
Zenit Fotosniper FS-12-3
Podobné inzeráty
Zenit km plus
Zo svojej zbierky ponúkam pre zberateľa ruských Zenitov jeden z posledných kinofilmových zrkadlovej tejto značky, u nás veľmi málo známych, Zenit km plus. Fotoaparát je určený ako zbierkový na poličku, prípadne pre nadšenca na opravu. Súčasťou je originálne balenie spolu s originál brašňou a popruhom Zenit. Cena za celý komplet je 10€ + poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Fotoaparát ZENIT 11
Fotoaparát ZENIT 11 s púzdrom
Fotoaparát Zenit ET
Predám fotoaparát Zenit ET - klasická zrkadlovka na 35 mm film, s objektívom Helios 44-2 58/2, s expozimetrom a s pôvodným koženým púzdrom.
Kijev 30, KIJEV 4, Zenit E,
fotoaparáty všetky funkčné : Kijev Micro 30 25 eur, KIJEV 4 s objektívom JUPITER-8M 35 eur, ZENIT E s objektívom Helios 44-2 49 eur,
ZENIT-E AJ S KOŽENÝM PUZDROM A ZADARMO PRÍDAVNÝ BLESK
Predám klasický fotoaparát ZENIT-E na 35 mm kinofilm, aj s originálnym koženým puzdrom. V dobrom stave. K nemu aj prídavný blesk československej výroby. Cena: 45 e.
Fotoaparát Zenit ET
Ponúkam na predaj fotoaparát Zenit ET aj s originálnym koženým puzdrom.