bazár, predaj, inzercia, predám

ZHIYUN CRANE M2

Kategória: Digitálne fotoaparáty

Univerzální gimbal Zhiyun Crane M2 zaujme kvalitným spracovaním, nízkou hmotnosťou a vysokým výkonom. Určený je pre použitie s smartfónmi, zrkadlovkami, akčnými kamerami a digitálnymi fotoaparátmi. Gimbal vyniká skvelou ergonómiou aj jednoduchým používaním. Vybavený je OLED displejom, ktorý vám zobrazí aktuálne nastavenie. Vybavený je podporou bezdrôtového prenosu Bluetooth a WiFi. Samozrejmosťou je stabilizácia v plných 360° a tiež možnosť rýchleho otočenia o 180° pre vytvorenie selfie. Integrovaná batéria poskytne dostatok energie až na 7 hodín s možnosťou dobíjania z powerbanky. Gimbal disponuje aj 1/4 statívovým závitom pre možnosť pripojenia ďalšieho zariadenia.

Ľahký a univerzálny
Zhiyun Crane M2 je vhodný ako pre začiatočníkov, tak i pokročilých. Zároveň je možné tento gimbal využívať s digitálnymi fotoaparátmi, smartfónmi, zrkadlovkami i akčnými kamerami. Výhodou je ľahké a kompaktné prevedenie, vďaka čomu sa gimbal stane skvelým spoločníkom pre každého začínajúceho i pokročilého filmára alebo vlogera. Gimbal vám ponúkne až šesť režimov používania a udrží s vami krok počas vašej tvorby. Vždy sa budete môcť spoľahnúť na perfektný stabilizačný výkon, ktorý posunie vašu tvorbu na profesionálnu úroveň.
nformatívny OLED displej a pohodlné ovládanie
Súčasťou gimbalu je tiež integrovaný OLED displej, ktorý vám poskytne informácie o aktuálnom nastavení vášho fotoaparátu. Ďalej ponúkne informácie o stave batérie a stavu WiFi alebo Bluetooth pripojeniu. V blízkosti displeja sa tiež nachádzajú ovládacie prvky, ktoré sú umiestnené tak, aby boli vždy na dosah. Po spárovaní s kompatibilným zariadením budete môcť prostredníctvom aplikácie ZY Play ovládať gimbal aj nastavenie fotoaparátu priamo na displeji svojho telefónu alebo tabletu.

Gimbal nebol vôbec používaný,.Stav nového.

Recenzia vo videu:
ZHIYUN CRANE M2
Podobné inzeráty
Predám fotoaparat Panasonic Lumix DMC-GMX80
predám fotoaparat + 256GB micro SD , 3 baterky + nabijačka , stabilizátor Zhiyun Crane-M2 ... odkedy som ho kupil tak som ho vobec nepoužival takže je v dobrom stave .. pôvodnu cenu som našiel okolo tích 500 eur ja ho ponukam so všetkým za 300 Kludne volajte alebo ma kontaktujte na davidsihelsky@
Nikon Z6 movie kit 12 bit raw video
Inzerat je aktualny pokym ho nezmažem Na predaj vyborny nastroj pre filmara fotografa . Fotky ilustračne. Realny stav pri osobnom stretnuti alebo poslem fotky. Nakup bol 23.9.2020 cez web za 2350eur . Profesionalne som Z6 nevyužival. Som skôr fanušik do novych technologii a nakoniec ma prestalo baviť fotenie a aj nemam čas sa tomu venovať , teda využivane len priležitostne a atomos ninja ani raz. Som prvy majiteľ. Stav ako novy , na displej som nalepil od nova ochranne sklo kde nezanechava odtlačky prstov a chrani displej od poškodenia. Na z6 mam zhruba 7 tis zaberov , to je dokopy s digitalnym a mechanickou zavierkou. Na cene sa VIEME DOHODNUŤ pri važnom zaujme ale predavam IBA SPOLU VŠETKO. obsah balenia - NIKON Z6 ProRes RAW 12bit video (okolo 7 tis zaberov) - nikon FTZ adapter novy odskušany - 2 ks nikon en-el15b zopar nabicich cyklov maju za sebou v super stave - smallrig klietka nove len odskušane - smallrig magic arm nove len odskušane - ATOMOS NINJA V nepouzivane ( folia na displeji , nezapnuty neaktivovany) - atomos power pack (nabijačka a dve baterky) nove nepouživane - atomos mini hdmi kabel nove nepouživane NEROZPREDAVAM PO ČASTIACH. Firmware aktualizovany aby sa mohol pouzivať aj CF Express karty Vyhoda tejto Z6 je že má aktualizovaný firmware v hodnote 200.-€ od Nikonu z vyroby vďaka čomu podporuje nahrávanie vo formáte ProRes RAW 12bit z kamery rovno do ninja v . Využívajte výhody flexibilného monitorovania a záznamu vo formátoch ProRes a DNxHR pripravených na úpravy. Zaznamenávajte v 10-bitovom rozlíšení 4K s profilom N-log. Alebo súčasne zaznamenávajte nekomprimované 8-bitové súbory videosekvencií s rozlíšením 4K/UHD na pamäťovú kartu a do zariadenia Atomos. Dodáva sa sieťový zdroj, ako aj puzdro pre pevný disk. Pokročilá súprava Nikon Z 6 pre video vám poskytne všetky potrebné nástroje na to, aby ste posunuli svoju tvorbu na novú úroveň. S takýmto silným a flexibilným základom sa môžete vybrať, kam len budete chcieť. Bezzrkadlový Full Frame digitálny fotoaparát Z6, so snímačom 24,5 MPx, určený pre snímanie v náročných svetelných podmienkach, má 5-osový obrazový stabilizátor v tele. Zaostrovanie má k dispozícii 273 bodový, presný Autofokus. Záznam videa umožňuje natáčať zábery FullHD 120p, alebo 4K UHD 30p. Telo fotoaparátu Nikon Z6 je utesnené proti nepriaznivému počasiu. Predam za vyhodnu cenu k tomu aj ručny stabilizator zhiyun crane 2 s bohatou vybavou.
Panasonic GH5 + Leica DG VARIO ELMARIT 8-18 + stabilizátor
Predám kvalitný 4K fotoaparát ako celok. Objektív Leica DG VARIO ELMARIT 8-18 cena 790€ Stabilizátor: WEEBILL ZHIYUN, napájaný 2 x 18650 Li-ion čo je jedna z najlepších možnosti pomer cena a možnosť ľahko dokúpiť rôzne kapacity. Spolu - 1690€ Všetko v perfektnom stave. Preferujem osobné prevzatie ale viem poslať aj kuriérom pri platbe vopred. Všetko ešte v záruke. Krabica, fotoaparát, akumulátor, nabíjačka, stabilizátor, objektív, 2 x 18650 akumulátor, nabíjačka. Inzerát platný do zmazania.