bazár, predaj, inzercia, predám

Zimne topanky 20,21

Kategória: Obuv

Na donosenie.
2€/1ks

Postovne 1,40€/1ks.
Cislo je vymyslene,piste mail.
Zimne topanky 20,21
Podobné inzeráty
Topánky pre chlapca a dievča
Predám topánky pre chlapca veľ.23 vnút.dĺžka 14,5cm sandálky zn.Lasocki 8€, gumáky zn.Demar 8€, biele tenisky 3€, topánky dd step 5€, topánky paw patrol 5€, modré topánky 3€, zimné topánky Fila veľ.24 vnút.dĺžka 15,5cm odrané ale niekomu ešte poslúžia 5€, snehulky veľ.24 8€. Topánky pre dievča veľ.23 vnút.dĺžka 14,5cm sandálky zn.Lasocki 8€, gumáky zn.Demar 8€, ružové tenisky 3€,topánky dd step 5€,topánky peppa pig 5€, bodkové topánky 3€, zimné topánky Cupcake veľ.24 vnút.dĺžka 15,5cm 8€ a snehulky veľ.24 8€.
Predám detské topánky PEGRES ZIMNÉ TOPÁNKY HNEDÉ, veľkosť 24
Predám detské topánky PEGRES ZIMNÉ TOPÁNKY HNEDÉ, veľkosť 24, farba hnedá Vnútorná dĺžka 15,6 cm Sú nosené, viď foto. Na vnútornej strane pri špičke trochu odlepená podrážka. Materiál: • Vonkajší: koža • Vnútorný: ovčia vlna • Stielka: vyberateľná bez tvarovania, zateplená • Zapínanie: suchý zips Špecifikácia: • Ručne šité v Čechách • Pod prstami ohybné • Vhodné aj na baculatejšie nôžky • Barefoot: nie Tieto zimné topánočky majú pod prstami ohybnú podrážku, ktorá nie je ale úplne tenká a tak dobre izoluje chlad. Zo začiatku sú pevnejšie a nosením zmäknú. Podrážka je lepená aj šitá, zo spodu členitá, aby sa nešmýkala. Stielka nie je tvarovaná, zateplená je rovnakým kožúškom z ovčej vlny, ako celé vnútro topánky. Vlna je výhrevná, reguluje vlhkosť a je antibakteriálna. Vrchná časť je z hladkej kože. Topánky sa dobre obúvajú aj uťahujú, sú vhodné na normálne nôžky s normálnym aj mierne vyšším priehlavkom. Okolo členku majú príjemnú výstuž (polstrovanie), ktorá nielen slúži na to, aby topánky netlačili, ale sa aj dobre prispôsobia členku. Päta je mierne spevnená. Vyznačujú sa jednoduchým dizajnom, ktorý sa hodí ku všetkému. Osobný odber v BA, Devínska Nová Ves, prípadne Zásielkovňa
Obuv rôzne - 20, 21, 22, 23/24, 24, 25
Obrázok č. 1 Tenisky (Disney Spiderman) - Adidas - 20 - cena 20 Eur Predám nové tenisky (Disney Spiderman) Adidas. Veľkosť 20. Obrázok č. 2 Topánky - Garnement - 20 - cena 4,50 Eur Predám celé šnurovacie topánky Garnement. Farba: svetlošedá, červená, oranžová. V dobrom stave. Veľkosť 20. Vnútorná dĺžka cca 11 cm. Obrázok č. 3 Bobbi shoes - Topánky - 21 - cena 6,50 Eur Predám topánky vo veľmi dobrom stave. Málo nosené. Farba šedá, svetlozelená. Zapínanie suchý zips. Veľkosť 21. Vnútorná dĺžka cca 13 cm. Obrázok č. 4 Topánky šnurovacie - Pepe shoe - 22 - cena 4,50 Eur Predám celé šnurovacie topánky, bledohnedá farba. V dobrom stave. Veľkosť 22. Vnútorná dĺžka cca 13 cm (13,5 cm). Obrázok č. 5 Elefanten - modré papuče - chlapčenské - 22 - cena 2 Eur Predám chlapčenské papuče, tmavomodré s motívom, suchý zips. V dobrom stave. Veľkosť 22. Vnútorná dĺžka: 13 cm. Obrázok č. 6 Sandálky - PÉ com PÉ - 23/24 - cena 1 Eur Predám čierne sandálky na suchý zips v dobrom stave. Značka: PÉ com PÉ. Veľkosť 23/24. Vnútorná dĺžka 15,5 cm Obrázok č. 7 Čižmy kožené na zips - CORTINA - 24 - cena 5,50 Eur Predám šedé kožené čižmy s kožušinou na zips. V dobrom stave. Značka: CORTINA. Veľkosť 24. Vnútorná dĺžka 16 cm. Obrázok č. 8 Zimné topánky - OUT TEX - 25 - cena 13 Eur Predám 2-krát obuté zimné teplé topánky. Zapínanie na suchý zips. Zateplené, vodeodolné. Bez poškodenia. Značka: OUT TEX z radu Soft line. Veľkosť: 25. Farba: bledohnedá. Vnútorná dĺžka: maximálne 16 cm. Viac fotiek do e-mailu. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Turistické topánky 36
Topánky Bez podpätku 36 Pre dievčatá, ženy Pre chlapcov, mužov Quechua Čierna Top stav, krásne turistické topánky Quechua waterproof, Cross Rock. Turistické topánky, jarné topánky, jesenné topánky, celoročné topánky, vychádzková obuv, nepremokavé, pohodlné. Topánky sú nádhernom stave bez poškodenia, nosené v tábore. Detská nepremokavá turistická obuv crossrock polovysoká so šnúrkami, čierno- sivá, červené doplnky, veľkosť 36, píše 22.5 cm
Vysoké topánky a čižmy pre chlapcov – rôzne veľkosti
Nepremokavé zateplené čižmy SUPERFIT, veľ. 28: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé (Gore-tex) zateplené čižmy SUPERFIT, veľ.28 (vnútorná dĺžka je 18 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, ale plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky ECCO, veľ. 27: Ponúkam na predaj bledohnedé kožené a kvalitné vysoké topánky, značka ECCO. Pre chlapcov, vnútorná nameraná dĺžka je 18 cm. Zapínanie na zips z boku, vhodné na jar a jeseň. Nosené, ale v peknom zachovalom stave. Cena 10€. Členkové topánky GEOX, veľ. 27: Ponúkam na predaj čierne členkové topánky značka GEOX s výraznými oranžovými šnúrkami (bez zaväzovania), pre chlapcov, veľkosť 27 (vnútorná zmeraná dĺžka je 17 cm). Nosené, ale ešte poslúžia (ihrisko, dvor). Ľahko sa nazúvajú. Cena 7€. Nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ. 26: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ.26 (vnútorná dĺžka je 17 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, mierne ošúchaný vrchný materiál, aj napriek tomu plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky LASOCKI, veľ. 25: Ponúkam na predaj členkové/vysoké topánky pre chlapcov na jar alebo jeseň značka LASOCKI. Hnedej farby s vojenským motívom („army“) (zelená/khaki/olivová). Veľkosť 25 (mnou nameraná dĺžka 16,5 cm na doraz). Vo veľmi dobrom stave. Cena 8€.
Turistické topánky 35
Top stav, krásne zachovalé turistické topánky, dievčenské topánky, chlapčenské topánky, celoročná obuv, nepremokavé topánky, vibramy, vibramy. Kotníkové topánky. Nosené minimálne. Veľkosť 35, vnútro píše 22 cm. Decathlon, topánky Quechua.