bazár, predaj, inzercia, predám

Zlaté pánske hodinky 18 karát

Kategória: Hodinky

PREDÁM zlaté pánske hodinky Au750, priemer 33 mm, čistá váha 14,8g, značka Cressta /8n20_6210/, plne funkčné quartz. Priložen náramok v zlate farbe je len obyčajny. Prípadne mám k hodinkám aj 51,29 g Au750 náramok za plus 3990 eur.Lepše volat na .
Zlaté pánske hodinky 18 karát
Podobné inzeráty
Predám hodinky Luminox XS 3508 GOLD
Predám hodinky Luminox XS 3508 GOLD. Hodinky sú nové, nenosené absolútne bez poškodenia bez jediného škrabanca. Hodinky boli kupované dňa 14.11.2022 na stánke . K hodinkám mám samozrejme faktúru o kúpe. Dôvod predaja je ten, že to bol nevhodný darček. Cena je 249€. Cena je pevná!!! Cena nových hodiniek je 400€! Séria hodiniek Luminox XS.3508.GOLD je najpredávanejšou kolekciou radu Navy SEAL. Zlato sa používa vo svete Navy SEAL. Trojzubec elitných jednotiek SEALs je zlatý, rovnako ako hodnostné pruhy a gombíky na rovnošatoch. Zlato symbolizuje úspech, moc a úspech. Spoločnosť Luminox predstavuje novú verziu veľmi úspešného a ikonického radu 3500, ktorý je vybavený dotykom zlata. Zlaté hodinky Navy SEAL 3500 majú 45mm púzdro CARBONOX™, ktoré je ľahké, pevné a neuveriteľne odolné a vodotesné do 200 metrov. Jemne elegantné zlaté dotyky sú na ručičkách, korunke, okolo loga Luminox, na zadnej strane púzdra a na 12hodinových čísliciach na číselníku. dostávajú všetci, ktorí absolvujú základný výcvik v podvodnej demolácii (BUD/S). Insígnie sú vlastne štyri symboly v jednom - zlatý orol symbolizuje schopnosti SEALs vo vzduchu; pištole schopnosti SEALs na súši; trojzubec pre nadvládu SEALs na mori; a kotva predstavuje samotné námorníctvo. Hoci vyzerajú veľmi sofistikovane a elegantne, tieto nové hodinky 3500 Gold sú vo svojom jadre čisto hodinkami Navy SEAL. Hodinky sú oficiálne licencované ministerstvom námorníctva a boli vytvorené za prispenia príslušníkov amerického námorníctva SEAL v aktívnej službe, takže sú konštruované tak, aby odolali všetkému a všetkým, a sú vybavené technológiou Luminox Light Technology, ktorá zaisťuje, že vaše hodinky budú viditeľné za akýchkoľvek svetelných podmienok po dobu až 25 rokov.
Pánske, dámske náramkové hodinky
Predám: 1.Úplne nové funkčné značkové pánske náramkové to limitovaná edícia F1 Williams team. Na SMS nereagujem, volajte, resp.píšte na email. Ideálny je osobný odber, resp.pri platbe vopred na účet zašlem poštou, t.j. + poštovné podĺa platného cenníka slovenskej pošty. Cena 35€. 2.Quartz hodinky, prasknute sklíčko,nutná vymena, cena 4€ 3.Quartz hodinky s ciferníkom, použivané,remienok funkčny, ale náročnejší užívateĺ si ho može vymeniť,cena 9€ 4.Quartz hodinky s čiastočným ciferníkom,velmi málo používané, prasknuté sklíčko,sú na ňom také bodky cena 9€ 5.Quartz Telstar,čierny remienok,pár krát použité,cena 6€ 6.Úplne nové,ešte ani nevybalené, zn.Eger TypA226,cena 9€ 7.Úplne nové hodinky zn.RICHARDS ZEGER FRANCE,značkový kožený náramok zn.GENUINE LIZARD, Italy (vid.detailne foto),cena 25€ 8.Dámske náramkové hodinky zn.ACQUA Quartz,pár krát nosené,cena 13€ 9.Dámske naramkové hodinkz z AVONu,nenosené vobec,povodná cena 21€,teraz cena 9€ 10.Dánske náramkové hodinky zn.SEIKO,nosené,cena 13€ 11.Dámske náramkové hodinky s hnedým ciferníkom, biely umelý remienok, úplne nové, nenosené, cena 7€ 12.Dámske digitálky Magnum,nenosené (nevhodný darček), cena 5€ Podrobnejšie info,resp.ďalsie foto iba cez email.Na SMS nereagujem, volajte,resp.píšte na email.
Hodinky SWISS LEGEND SL-30041-RG-01
Zdravím, ponúkam na predaj kvalitné švajčiarske hodinky Swiss Legend, model SL-30041-RG-01. Hodinky sú krásne prevedené v modernom luxusnom štýle. Čo sa týka hodiniek tak boli trochu používané a majú jemné známky používania na viečku a lunete. Baterka bola menená nedávno, stopky, dátum, všetko funguje jak má. Ku hodinkám je krabička, obal a manuál. Vzhľadom na to že som ich používal, nemám záručný list tak ich predávam za 80€. V prípade otázok alebo záujmu mi napíšte alebo zavolajte mi na telefónne číslo. Taktiež na predaj Huawei watch GT 2 a Apple watch series 3. Pozrite ostatné inzeráty Hodinky, švajčiarske hodinky, práve hodinky, kvalitne hodinky, dobre hodinky, nosené hodinky, málo nosené hodinky, swiss legend, swiss made
damske hodinky 6x
1.Dámske používané hodinky Festina. Vľavo hore chýba kamienok. Remienok už bol vymenený, nie je originálny. Je potrebné vymeniť baterku. Cena 18 eur. 2. Predám dámske hodinky Danish Design. Titánové puzdro, zlato - titánová farba, Quartz batéria, vodotesnosť 30 m,minerálne sklíčko, rozmery 14x30x4 mm, vo výbornom stave, boli len rozbalene, nenosené, treba ich zmenšiť na tenkú ruku. Sú vhodné ako darček. Cena 20 eur. 3. Pekné hodinky značky Festina, boli krátko nosené, sú nepoškodené. Na remienku zvnútra vidieť, že boli nosené. Bez krabice. Dámske hodinky Festina Trend majú oceľové puzdro s ružovou PVD povrchovou úpravou zdobené kameňmi s priemerom 35 mm. Hodinky majú minerálne sklo a vínovo červený kožený remienok. Quartz strojček hodiniek je poháňaný batériou. Vodotesnosť hodiniek je 50M. Sú vhodné pre tenšie ruky, alebo pre slečny. Oceľ je vo farbe ružového zlata. Cena 40 eur 4. Predám používané originálne hodinky značky JetSet, farba medená typ Like J5982R-722, chirurgická oceľ. Už nie sú v záruke, ale fungujú stopercentne. Remienok sa dá upravovať.Priemer ciferníka cca 4cm, minerálne sklo, strojček Quartz, vodotesnosť 3ATM/30m. Cena 20 eur. 5. hodinky značky JetSet. Farba strieborná typ Barbados to chirurgická oceľ. Už nie sú v záruke, ale fungujú. Remienok sa dá upravovať.Priemer ciferníka cca 4cm, minerálne sklo, strojček Quartz, vodotesnosť 3ATM/30m. Cena 20 eur. 6.Predám nové dámske hodinky, značka Royal London, remienok je kožený, lakovaná koža. Cena 50 eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Na dobierku neposielam, iba po úhrade poštovného vopred . Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Pánske hodinky v kazete
Predám kvalitnú kazetu na hodinky - zmestí sa do nej 5 kusov. Predám rovno aj s hodinkami (prešiel som na smart hodinky). Hodinky LEGEND - kvalitný hnedý kožený remienok Hodinky LEGEND - strieborný kovový remienok Hodinky QUARTZ - tmavo modrý koženkový remienok Hodinky CASIO - remienok skôr na výmenu Všetky hodinky samozrejme plne funkčné, mimo remienku na CASIO ostatné v TOP vizuálnom stave (treba ale vymeniť baterky). Cena spolu - 70 Eur Prípadne samostatne.
Pánské hodinky Longines Heritage Diver 1967
Prodám pánské švýcarské hodinky značky Longines, model Heritage Diver 1967 (L28084526). Hodinky jsou v perfektním stavu. Dnes již nevyráběný model. Hodinky jsou v kompletním balení, které například obsahuje i knížku věnovanou historii hodinek Longines. Rok prodeje 11/2017 Automatický strojek Obsah balení- Box papírový, box na hodinky, manuál, garanční karta, knížka Longines, kompletní kovový tah + gumový řemínek. Vše je v perfektním stavu. Preferuji osobní předání v Opavě, ale není problém po dohodě zaslaní poštou. Kdyby Vás cokoliv zajímalo, tak klidně pište/volejte. Možná výměna za hodinky Breitling, Tag Heuer, Rolex, Breitling, Tudor, Seiko, Omega, hodinky pouze v podobné cenové skupině. Děkuji